‘Democrația’ neo-liberală folosește terorismul ca să instaureze cel mai oribil totalitarism din istoria umanității

MI5-chief-warns-of-terrorism-551002

Democrația neo-liberală nu mai este o democrație ci o plutocrație, iar orice plutocrație, știm de la Platon, dă naștere terorismului și dictaturii. In USA 95% din profiturile economice merg la 1% din populația totală. Politica externă americană este controlată total empirede marile interese corporatiste, corporațiile sunt controlate de catre marile finanțe, controlate la rândul lor de câțiva scelerați.

Europa e în haos, traim cu frica în pat de dragul diktatului american în materie de anti-terorism. Mass-media anuntă peste tot noi atacuri, serviciile anuntă noi atacuri teroriste, armata iese in stradă.  Ei, liderii care au participat la Marșul Ipocriților, marionetele controlate din vârful piramidei, creează Statul Islamist, înarmează teroriștii și apoi tot ei ne obligă să adoptăm legi draconice care fac din orice cetațean un potențial terorist. Washingtonul împreună cu clasa politică din mai toate țările controlate prin marile finanțe, și-au propus să demonstreze lumii întregi că ipocrizia nu are limite.

Atunci când plutocrații conduc – rezultatul este fatal, sinistru. Democrația, știm de la Aristotel, este în primul rând orânduirea socială în care oamenii dețin controlul prin votul lor direct, asupra locului de muncă și asupra mijloacelor de producție. Puterea economica determina puterea politica, mass media direct controlata ajunge prin manipulare mai puternica decat parlamentele. Așa numita „democrație liberală” a dus la o concentrare economica absoluta, dictatura economica duce la totalitarism. Cu cat se concentreaza mai mult bogatia lumii in mai putine maini cu atit puterea absoluta nu mai produce coruptie ci scelerati, conducere globala patologica.

Profiturile imense și netransparente ale corporatiilor destabilizează popoare, zone întregi, desființează economiile locale. Apoi populatia saracita migreaza spre Europa, una din cauzele terorismului este deschiderea granițelor pentru forță de muncă ieftină din lumea musulmană, pe plantațiile occidentale ale corporatismului. In timp ce „democrația” liberală își îmbogățește și mai mult plutocrații, oamenii obișnuiți saracesc, trăiesc în mizerie, intr-o extremă nesiguranță socială sub amenințările teroriste. Migrația economică, generată de sărăcirea popoarelor întregi care aplică legislația corporatistă, nu mai poate continua. Rădăcina terorismului de orice fel este „democrația” neo-liberală.

„Democrația” liberală se folosește de jihadism ca să instaureze cel mai oribil totalitarism din istoria umanității: cyborgcrația. Peste tot ni se spune ca trebuie să alegem între drepturi cetățenești și nevoia de siguranță prin dictatura informatica. Vom ajunge cu cipuri în creier pe motiv că numai așa se pot preveni actele teroriste, ne vom trezi cyborgi în timp ce terorismul se va manifesta și mai violent într-o lume și mai sărăcită material. Și atunci, vorba lui Emil Cioran, vom ajunge sa ne amintim cu nostalgie de Hitler si Stalin.

Vina este și a poporului care nu știe să reacționeze și să gândească împotriva „elitei” care îl gâtuie. Rădăcina terorismului de orice fel este „democrația” liberală. Capitalul transnațional plutocratic trebuie reglementat astfel încât tările să fie construite pe capitalul autohton democratic, asta dacă vrem să fim liberi și prosperi. Politicile externe și economice ale țărilor europene trebuie să fie dictate de interesul național, de bunăstarea, pacea și fericirea oamenilor și a comunităților, nu de interesele capitalului transnațional.

Sursa – un articol scris de Ilie Catrinoiu

Fost sef FBI despre CIA – este ”cea mai satanică, sinistră organizație a lumii! Asasinează 50-60.000 oameni an de an, fac trafic de droguri, răpiri de copii, .. “The CIA is the most evil organization in the history of the world. They’re involved in kidnapping kids, international drug trafficking. They’re assassinating people….” 50-60,000 human sacrifices per year in America! Ted Gunderson susține că atentatele teroriste sunt organizate de SUA pentru a restrânge drepturile oamenilor și libertațile civile.  A murit otrăvit.

vremuritulburi.wordpress.com/adevaratii-teroristi-sunt-sua-minciunile-din-spatele-gruparii-isis >> Asistăm la o întreprindere criminală sub auspiciile ONU. În timp ce toată lumea știe acest lucru, marea minciuna prevalează. Rezoluția ONU solicită statelor membre să “suprime recrutarea, organizarea, transportul, dotarea și finanțarea de luptători teroristi straini dar toate aceste grupari sunt tocmai ” luptătorii rebeli pentru libertate “, instruiți și recrutati de către alianța militară occidentală în încercarea lor de a detrona guvernul lui Bashar al Assad.
Ceea ce nu este menționat în rapoartele mass-media, este faptul că șefii de state și de guverne care au aprobat campania Americii împotriva statului islamic, avizate fiind de serviciile lor secrete, sunt pe deplin conștienți de faptul că serviciul de informații americane este arhitectul nerostit al statului islamic, care este parte dintr-o vastă rețea care au sprijinit entitățile teroriste “jihadiste”. Țările sunt fie obligați să contribuie la soluționarea problemei propusa de SUA sau sunt considerate complice la actul de teroare.
Să nu uităm, Arabia Saudită, Qatar, au finanțat și au format teroriștii ISIL în numele Statelor Unite. Israelul a ajutat la adapostirea Statul Islamic (Isil) în Înălțimile Golanului (raspunzand astfel la intrebarea, de ce ISIL nu ataca Israelul?), NATO impreuna cu Înaltul Comandament turc, incepand cu Martie 2011, a fost implicat în coordonarea si recrutarea luptătorilor jihadisisti care au fost trimisi către Siria. Mai mult decât atât, brigăzile Isil atât în Siria și Irak sunt integrate de către forțele speciale occidentale și consilieri militari.
Toate acest aspecte sunt cunoscute și documentate, dar nici un singur șef de stat sau șef de guvern nu a avut curajul de a indica absurditatea SUA in legatura cu rezoluția propusa de Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite, care a fost adoptată în unanimitate la 24 septembrie.

Cate milarde de dolari costa armata de 50.000 soldati a “Statului Islamist” creata din neant intr-un an? De unde vin acei bani? Am probe, razboiul impotriva Siriei a fost organizat de CIA cu aliatii sai europeni. SUA cu aliatii ei occidentali AU CREAT terorismul islamist!! Senatorul McCain a fost fotografiat in compania sefilor Statului Islamist. Cand Franta e subordonata acestor politici sa nu se mire ca e lovita de ”terorism jihadist”. Am scris o carte in care arat cum serviciile secrete europene sunt subordonate USA.
Cu un curaj cum putin mai exista prin mass-media, el afirma răspicat in acest interviu ca atentatele de la Paris sunt de aceeaşi natura ca si cele din 11sept 2001. Jurnalistul Giulietto Chiesa, fost deputat European, autor al câtorva cărţi de renume este invitat aici in direct la televiziunea italiana.

gen.Wesley Clark spune – razboaiele au fost planificate de ani de zile: ”Am primit un memo de ‘mai sus’ prin care era planificat cum vom ‘prelua’ 7 tari in 5 ani”! (atreiaforta.wordpress.com)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s