Presedintele francez spune la televiziunea natională că Illuminati a atacat Parisul

1622029_1009123492433718_4992035170943864834_n

De ce un președinte ajunge să facă afirmații care pot fi catalogate de domeniul Teoriei Conspirației?! Este Teoria Conspirației doar o teorie sau este pură Conspirare a unei Conspirații reale?!

Francois Hollande denunță oripilat guvernul ascuns al Iluminaţilor = Illuminati.
El confirmă că teroriștii nu aparțin vreunei religii ci doar organizațiilor criminale care ne conduc și guvernele. Acest gest al președintelui Franței este nu numai confirmarea că Teoria Conspirației nu este teorie ci faptă, dar poate fi și un semnal, un declanșator pentru eliminarea acestor conducători din umbră care nu se poate face decât după ce populația va ști și va recunoaște adevărul.

Răspundeți singuri la aceste întrebări și poate veți mai avea și alte semne de întrebare care să vă trezească conștiința, primul motor al renașterii umanității.

Noi avem patru ipoteze, pe care le putem încadra logic în contextul informațiilor cunoscute la nivel public și raportate la ceea ce este evident în viața noastră de zi cu zi.

  1. Francois Hollande poate fi unul dintre președinții aleși real de populație care nu face parte din nici o conspirație și care după investire a intrat în contact cu anumite informații sensibile de la servicii sau din alte surse, fapt care la determinat să coreleze informațiile cu faptele („evidența” cotidiană deja a organizațiilor din umbră care ne conduc guvernele) și să denunțe oripilat guvernul ascuns al Iluminaţilor = Illuminati.
  2. Așa cum putem constata din istoria lumii, dar și din prezentul trăit de noi nu există organizație secretă, serviciu de informații sau alte asocieri cu scopuri mai mult sau mai puțin nobile, umane și-n special benefice care să nu fie infiltrată de oameni care vor contrariul. În cazul de față organizația criminală Illuminati (guvernul mondial din umbră – pentru cei care nu știu prea multe despre Illuminati, masonerie și organizațiile afiliate este suficient să caute pe internet despre… și bineînțeles să discearnă informațiile în funcție de ceea ce văd că li se petrece zilnic) poate fi infiltrată cu personaje care prin abilități acoperite cu grijă au ajuns la un nivel suficient de sus pentru ca să poată acționa împotriva acestora și-n sprijinul populației. Este un pas imens în trezirea populației, pentru a recunoaște adevărul, această declarație a unui președinte comparativ cu toată informația vehiculată public din diverse surse, acest gest a lui Francois Hollande este nu numai confirmarea că Teoria Conspirației nu este teorie ci faptă, dar poate fi și un semnal, un declanșator pentru eliminarea acestor conducători din umbră care nu se poate face decât după ce populația va ști și va recunoaște adevărul.
  3. Francois Hollande este un „illuminati” care are remușcări și într-o stare de curățare a conștiinței știind că numai spunând adevărul populației își poate alina durerea provocată de aderarea la această organizație, dar totodată astfel se pune oarecum la adăpost de răzbunarea „fraților” illuminati prin protecția publică, fiind un „erou” sau dacă se merge mai departe… un martir. Beneficiile pentru populație sunt aceleași ca la punctul 2 pentru 1 și 3, adică acest gest a lui Francois Hollande este nu numai confirmarea că Teoria Conspirației nu este teorie ci faptă.
  4. Illuminati se repliază prin autodeconspirare și reconspirare într-o formă nouă care să nu mai fie vizibilă populației și nici ușor de demonstrat. Acesta este cel mai macabru scenariu, dar din nefericire are aceleași șanse ipotetice de a fi real ca și celelalte trei care ar fi mai apropiate de refacerea umanității.

Deoarece era internetului a făcut posibilă informarea populației din alte surse decât din cele supuse Illuminati, guvernelor și organizațiilor afiliate, dar și pentru că presiunea faptelor lor asupra omenirii este tot mai mare și mai evidentă, Illuminati au decis să se protejeze și să-și continue planul de supunere mondială prin sacrificarea unor personaje mai mici sau mai mari din rândul lor (dezvăluiri, arestări, justiție făcută la televizor pentru a se crea impresia de Dreptate făcută populației) și totodată lichidează organizațiile devenite prea vizibile, inclusiv denumirea de Illuminati, expunându-le și repliindu-le pe un alt format. În fapt tot ei vor conduce și vor deține omenirea însclavizată dacă nu vedem acest adevăr și nu ripostăm organizat, creându-ne mijloacele necesare și conștientizând că nu poate fi numai rău pentru populație doar din întâmplare sau fiindcă cineva deține puterea…

Nu avem o viață normală doar pentru că nu vrem să recunoaștem adevărul și pentru că, mai ales, nu ripostăm uniți. Unitate, organizare, crearea mijloacelor, strategie, fapte!

Sursa articol : dreptate.org.ro

Un gând despre &8222;Presedintele francez spune la televiziunea natională că Illuminati a atacat Parisul&8221;

  1. Pentru ce uiti dumneata ca ….Hollande este totusi …socialist ?! Chiar avem pretentia absurda ca toti socialistii { chiar si cei francezi } sa fie de nivelul unui Mitterand ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s