SUA,Israel si UE ne-au distrus economic aducandu-ne intr-o stare de mizerie de nesuportat

illuminati-world-leaders-g8-leading-the-world-astray-isaiah-3-12  Europa si America sant de vina pentru toate nenorocirile din lume la ora actuala. ! Sigur in istorie au fost multe rasturnari de situatie revansardiste!Comportamentul lor agresiv ale islamistilor vine din amintirle trecutului si transmis prin viu grai.Ati uitat de crimele savarsite de Cruciati ?Ei stiu ca Europa respinge religia lor si sant instruiti sa si-o apere.Acest comportament ncivilizat il au si conationalii nostri.
Exista suficiente masuri pentru a elimina aceste dereglari la nivel national sau chiar global:
–In primul rand nu trebuie batjocoriata nici-o natie sau religie !
-Eliminarea interventiilor militare cu scopul de a impune un anumit standard de viata,de acaparare a bogatiilor naturale,extinderea pietei de desfacere ,obtinerea de forte de munca ieftina…
.-Raspandirea valorilor culturale ale statelor civilizate pentru a servi ca model,
-Realizarea unor schimburi culturale cu toate statele lumii,
-Toleranta oricarei religii si culturii tuturor popoarelor,
-Renuntarea la asa-zisul trasport de democratie si libertatea de expresie exhaustiva. Nu exista si nici nu trebuie sa existe asa ceva, intrucat oamenii traiesc in comun si sant caractere deosebite si culturi diferite.Ei se interconditioneaza reciproc,
-Educarea maselor in toate institutiile statului in paralel cu restrictionarea unor coportamente de liberate excesiva,
-Iterzicerea multiplei cetatenii in toate statele lumii pentru ca va continualupta din interior(nu poti sat cu curu’n doua luntre)
-Sporirea exigentei in acordarea cetateniei strainilor prin impunerea cunoasterii limbii,si traditiile statului adoptiv la un anumit nivel,fara a interzice limba ,portul si obiceiurilor natale,
-intrerzicerea inrolarii in structurile militare pentru a nu-l pune in situatia de a lupta impotriva natiei sale in eventualitatea unor conflicte militare complexe,
-INTERZICEREA PORTULUI,SAU DETINEREA DE ARME IN TOATA LUMEA !Impotriva cui sa lupte cu arma ?!Politia este singura institutie care ar trebui sa poarte arme,iar armata numai la campul de instructie si pe campul de lupta.
Inteleg gresit libertatea de exprimare ! Ea nu trebuie ingradita de autoritati, daca nu se incalca libertatile altora.Nu ai dreptul sa ma injuri ,spurci, pentru ca iti face placere.Astfel de atitudini nu sant in masura sa corecteze derapaje comportamentale, ci sa instige la violenta.Libertatea de exprimare a unuia se termina acolo unde se incalca libertaea spirituala a celuilalt. De la incalcarea libertatii si de la orgolii fara masura s-a pornit razboaie si au murit oameni.
Libertate deplina nu exista nici unde in Univers.Exista o permanenta interconditionare intre corpuri materiale,spirit si miscare in spatiu.Toate vietatile de pe Pamant si plantele sant conditionate intre ele.Nici in padure nu poti sa strigi ca te aude lupul !
Cum poti sa ingadui,astazi in lumea civilizata,unor idioti sa jigneasca comunitati de oameni in numele libertatii de exprimare !
Caricaturile sant menite sa starneasca rasul,pentru ironii simple ,sa dea satisfactii cititorului,spectatorului.Oare, exista oameni atat de tempeli sa rada la asemenea caricaturi de batjocura la tot ce are mai de pret omul pe Pamant, Crezul ! Se spune ca cititul este hrana spirituala a omului .Oare ,spiritul-cea mai sfanta parte a corpului omenesc- se poate hrani cu o batjocura ,chiar la dresa sa ! Ce suflet au acesti oameni care creeaza asemenea mizerii si ce educatie spirituala au cei ce sant in stare sa rada !? In ce hal de degradare morala au ajuns asa-zisa civilizatie europeana.
De ce nu caricaturizeaza si pe Papa,pe Isus Cristos,pe Dumnezeuul nostru ?Sa deseneze pe papa cum face sex oral cu o femeie.Sau pe evrei in lagarele de la Dacau cum fac sex cu gardienii,cum scuipa pe palestinieni sau impusca copii in strada? Asa ,ca sa arate ca exista libertatea presei. La noi este interzis sa-ti spui parerea despre hotararile justitiei.Astia sant mai tari decat sfintii ?
Sa –i batjocoreasca pe judecatorii si procurorii nostri ca aresteaza si condamna oameni nevinovati si ii tin in puscarii pana vine hotatarea de la CEDO
Nu domnule ,acolo se face propaganda de sfidare a islamistilor,batjocura la adresa credintei lor pentru a-i provoca la producerea de atentate ca sa creeze motivatia alaturarii mai multor forte la invadarea teritoriilor arabe interesate in golirea puturilor petroliere.

Sursa articol : Ene Marin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s