Klaus Iohannis: “Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu”

klaus-iohannis12

Iata ce putem citi la Președintele Iohannis, la Bruxelles: ”Europenizarea completă a României, un obiectiv principal al mandatului meu”:

Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu, a  spus Iohannis. Vrem integrarea în nucleul UE. Drepturi suplimentare nu cerem fiindcă le avem. Vom lucra împreună pe tema integrării în zona euro. Integrarea în spațiul Schengen este un obiectiv pe care l-am discutat și mă bucur că am găsit înțelegere. Sunt optimist și în privința absorbției fondurilor europene. Voi discuta chestiunile legate de integrarea în Schengen și în întâlnirile din februarie în Franța și Germania

[…]

El se va întâlni vineri și cu secretarul general al NATO.

   Iata si ce putem citi la Iohannis: Europenizarea totală a României, obiectiv principal. Juncker m-a asigurat de tot sprijinul:
“Independența energetică a României este una din preocupările mele și România va căuta alte oportunități pentru a merge mai departe pe calea de consolidare a independenței energetice, pe de-o parte și pe interconectarea la sistemele energetice din UE, pe de altă parte”, a declarat Klaus Iohannis.
   Comentariu:

   Aia cu europenizarea e clara.

Pentru cei mai incepatori, iata si o traducere scurta a chestiei cu independenta energetica:

Adica vine o companie papusareasca de tip Chevron si scoate gazele de sist din Romania, care odata scoase sunt ale ei, dupa care le vinde aiurea prin interconectarea aia de care zice Klaus Johannis.

SIMBOLURILE lui KLAUS JOHANNIS

PRIMUL SIMBOL

Ieri toata ziua si azi toata dimineata mass-media ne-a bombardat cu stirea ca presedintele natiunii va participa la Liturghia de la Catedrala Ortodoxa din Sibiu:

Ce spune mitropolitul Ardealului despre vizita lui Iohannis la Catedrala Ortodoxă din Sibiu – AUDIO

Iar sotia sa a postat o fotografie pe facebook, despre care evident ca a vorbit din nou mass-media:

media-142027457120583600

Foto: Klaus Iohannis, semnal important pentru Biserică

Si intr-adevar a fost in aceasta dimineata la ortodocsi, ca atare mass-media ne-a bombordat mai apoi toata dupa amiaza si cu aceasta stire.

Si cu toate ca “intr-un mesaj postat pe Facebook duminică, şeful statului precizează că, potrivit pravilelor Bisericii Ortodoxe Române, în calitate de creştin luteran, va participa numai la prima parte a liturghiei, care se încheie cu citirea Evangheliei” se pare ca a stat totusi pana la final:

Preşedintele Klaus Iohannis a asistat la liturghia de la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Sibiu

Adica dupa ce s-a zis „Cei chemati iesiti… ca nimeni din cei chemati sa nu ramana”.

Pe cei ce nu cunosc despre ce e vorba ii rog sa citeasca:

Ectenia catehumenilor (cei chemati sa devina crestini) mai este de actualitate?

Preot Ilarion V. Felea: Despre importanța ecteniei catehumenilor

Iata si ce putem citi la Patriarhul Daniel, invitaţie pentru Klaus Iohannis. Răspunsul preşedintelui:

În timpul slujbei, Klaus Iohannis, care este luteran, s-a rugat şi a citit dintr-o Biblie pe care a adus-o cu el. În timpul rugăciunii “Tatăl nostru”, preşedintele s-a rugat cu voce tare, alături de cei aproximativ 2.500 de enoriaşi prezenţi la slujbă.

   AL DOILEA SIMBOL

A facut ce n-a facut timp de 25 de ani nici unul dintre cei ce s-au perindat pe fotoliul prezidential: a decorat un fost detinut politic. Si nu pe oricine, ci chiar pe preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, Octav Bjoza.

In aceeasi seara sau a doua zi Adrian Ursu povestea cum l-a intalnit in fata cladirii unde fusese decorat pe fostul detinut politic incercand fara succes sa evite noroiul aruncat de luxoasele masini ce treceau pe acolo. Ca nu l-a dus nimeni pana acasa. Asta asa, tot simbolic …

Apoi un ziarist activist basist posteaza un filmulet in care Octav Bjoza vorbea frumos despre legionari. Atat a trebuit.

AL TREILEA SIMBOL

Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit consilier personal al preşedintelui Klaus Iohannis

Si mai stim ca l-a consiliat si inainte de numirea oficiala.

Iata si detalii despre personaj.

ALIANTA MONDIALA A RELIGIILOR – urias Summit de Pace la Seul intre 17 si 19 septembrie 2014. 150.000 de persoane din 52 de state ale lumii. Romania reprezentata de EMIL CONSTANTINESCU si MIHAI RAZVAN UNGUREANU

De ce EVREUL MIHAI RAZVAN UNGUREANU a secretizat acordul cu CHEVRON (Rockefeller)?

MUGUR VASILIU: „Guvernul Judas Priest” – o schita de portret, a primului produs integral evreiesc, care conduce primul guvern integral evreiesc, pentru prima oara in istorie, in Romania . E NECESARA CONSTRUIREA UNUI PARTID?

Premierul MRU a ordonat SCOATEREA ICOANELOR DIN GUVERN?

MIHAI RAZVAN UNGUREANU – PRIM MINISTRU … Este directorul Serviciului de Informații Externe, fost sef in Fundatia Soros. Posibil evreu?

   Concluzie:

Klaus Johannis nu face de la el mare lucru. Mai mult e pus sa faca. Ce anume?

Tot pe facebook presedintele scria:

Pe parcursul mandatului meu, voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din ţara noastră.

Deci PRIMUL SIMBOL e cat se poate de pe fata: ECUMENISM.

Mai greu de descifrat e deocamdata cel de AL DOILEA SIMBOL. Caci cu un astfel de consilier e greu de presupus ca nu se stia despre “simpatiile” legionare ale lui Octav Bjoza. Si era astfel evident si scandalul care va urma.

Ca presedintele Klaus Johannis trebuie sa para anti comunist, e limpede. Dar ce se mai urmareste?

O ipoteza ar fi albirea unor deja prea cunoscuti intrusi. Caci observam ca Vladimir Tismaneanu a pornit razboi inclusiv impotriva unora ca acestia. Caci, nu-i asa, daca unul ca Tismaneau te critica, se cheama ca de fapt esti ok pentru orice soi de miscare anti sistem. E schema dupa care s-a mers si cu deja celebra lista a lui Dughin.

Una peste alta Klaus Johannis si-a intrat hotarat in rolul de mic regional antihrist premergator uraciunii pustiirii celei mari ce va urma.

Surse articol:

https://saccsiv.wordpress.com/2015/01/15/klaus-johannis-europenizarea-completa-a-romaniei-este-un-obiectiv-principal-al-mandatului-meu-si-independenta-energetica-a-romaniei-este-una-din-preocuparile-mele/

https://saccsiv.wordpress.com/2015/01/04/simbolurile-lui-klaus-johannis/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s