NATIONALISMUL SI PATRIOTISMUL SALVEAZA POPOARELE DE DICTATURA SI IMPERIALISMUL SATANIC OCCIDENTAL AL OCULTEI IUDEO-MASONICE

bush_obama  ASADAR TREBUIE SA ARUNCAM LA GUNOI, SI LA INCHISOARE DUPA CAZ: SENGHEN, USA, FMI, NATO, UE,  SI TOT OCCIDENTUL CAPITALIST SI IMPERIALIST, LACOM SI PARSIV CARE NE-AU FURAT RESURSELE, NE-AU DISTRUS ECONOMIA, NE-AU TRANSFORMAT IN COLONIA DE SCLAVI A OCULTEI MONDIALE ANTICRISTICE IUDEO-MASONICE, PENTRU A FI DEPENDENTI FINANCIAR DE POLITICILE LOR ANTICRISTICE SI ANTINATIONALE!!!

ACOLO UNDE SETEA DE BANI SI PUTERE A IMPERIALISMULUI CAPITALIST OCCIDENTAL, NU ESTE SATISFACUTA PRIN MINCIUNI SI VICLENII IDEOLOGICE: CAPITALISM, DEMOCRATIE, PRIVATIZARI, LIBERALIZARI, INVESTITORI. IAR POPOARELE APARA PRIN NATIONALISM SI PATRIOTISM, CULTURA, TRADITIA, FAMILIA, RELIGIA, RESURSELE, ECONOMIA LOR. SE GENEREAZA REVOLTE, CONFLICTE, RAZBOAIE, SARACIE, CRIZE…..IRAK, AFGANISTAN, KOSOVO, EGIPT, LIBIA, SIRIA.

NU VREM SA FIM COLONIE DE SCLAVI !!! IESIREA DIN BABILONIA SATANICA UE, NATO, SINGURA SOLUTIE !!! RESURSELE PENTRU POPOR, NU PENTRU PROFITOR! RESURSELE SI ECONOMIA STRATEGICA TREBUIE SA FIE IN PROPRIETATEA STATULUI, A POPORULUI!

CU ABUREALA DEMONOCRATIEI OCCIDENTALE : MAJORITATEA VOTULUI SI LIBERTATEA DE OPINIE, AU INDOBITOCIT CONSTIINTA OMULUI, CALCAND IN PICIOARE DREPTATEA, CONSIDERIND CA LIBERTATEA DE OPINIE ESTE NUMAI PENTRU LATRATUL JAVRELOR, SI NU PENTRU TOT OMUL DE RIND SI POPORUL ASUPRIT !!!

ESTE INSPAIMANTATOR LA CATA INDOBITOCIRE A AJUNS CONSTIINTA OMULUI, CU PAINEA SI CIRCUL SOCIETATII DE CONSUM CAPITALISTE OCCIDENTALE, INCIT NU MAI REACTIONEAZA, NU MAI DISTINGE BINELE DE RAU, NU MAI VEDE ADEVARUL !!!VICLENI NENOROCITI TRADATORI SI VASALI ! CICA : CONSILUL SUPREM DE APARARE A TARII ! DENUMIRI POMPOASE, CARE I-AU OCHII INDOBITOCITILOR ! PAI CARE TARA VRETI SA O APARATI TRADATORILOR NENOROCITI ??? AIA TRANSFORMATA IN COLONIE DE SCLAVI ??? AIA VINDUTA STRAINILOR, OCULTEI IUDEO-MASONICE DIN OCCIDENTUL NELEGIUIT LACOM SI PARSIV.

-Stiati ca rusii ne-au ajutat sa cistigam razboiul de independenta, iar occidentul iudeomason nu a miscat un deget? Ba dimpotriva a conditionat recunoasterea independentei de favorizarea jidanilor (modificarea art.7din constitutie)!

-Stiati ca cele doua ideologii antiumane comunismul si capitalismul au fost impuse si inventate de jidani pentru distrugerea si subjugarea natiunilor? Ca, comunismul fost impus rusilor de catre occidentul iudeomason? Pai una e sa acuzi ca rusii ne-au facut rau, si alta sa acuzi pe comunisti ca ne-a facut rau. Adica occidentalii ne-au facut cel mai mare rau, (pentru ca din occident a venit comunismul)

si pe timpul lui Eminescu, cand erau favorizati de tradatorii masoni scoliti la paris in lupanare : “de la Nistru pin-la Tisa/tot romanu plinsu-ni-sa/ca nu mai poate strabate de-atita strainatate”, si in vremea hard a comunismului adus din occidentul apostaziat, dar mai ales acum dupa 89′ in capitalism, metoda soft de subjugare si jefuire a popoarelor.

-Stiati ca Rusia a aparat poparele crestine din Balcani impotriva Imperiului Otoman? Aceasta a fost motivul incursiunilor armatelor rusesti pe teritoriul nostru, avind ca scop eliberarea Constantinopolului de sub stapinirea ilegitima pagana turceasca, protejarea crestinilor asupriti de turci, incepind cu Stanilesti 1711, cind Dimitrie Cantemir se aliaza cu Rusia, pina la razboiul Crimeii 1853, cind imperiile occidentale conduse de iudeomasoni s-au aliat toate cu imperiului pagan otoman, impotriva Rusie crestine. acum se dovedeste clar de partea cui se afla occidentul nelegiuit pagan anticristic pina in ziua de azi !

-Adevarul este ca occidentul ne-a jefuit si exploatat prin comunismul si capitalismul impus de ei,de la jum, sec. 19, pina in ziua de azi, de mii de ori mai mult decit turcii, tatarii, fanariotii, sau decit rusii !

– ASA CA CINE ATACA POPORUL RUS ORTODOX NUMAI ROMAN NU E! PENTRU CA BAGA URA SI DEZBINARE INTRE POPOARELE ORTODOXE!

– Ganditi-va ca o alianta a popoarelor ortodoxe rusi, greci, bulgari, sarbi, romani…ar face in primul rand ca spirutalitatea sfanta curata orotodoxa sa infloreasca, pentru ca sufletul sa fie salvat din ghearele satanei…dar nu…dusmanii omului, ai crestinilor iudeomasonii nu vor ca ortodocsii sa fie uniti pentru ca s-ar speria foarte rau ar muri de necaz…

De ce strecuram tantarul si ighitim camila? de ce ne iversunam in ura impotriva rusilor cind raul cel mare ne vine din occidentul anticristic, asa cum a venit si peste rusi : comunismul, capitalismul, sionismul, masoneria, fascismul, ateismul, sectarismul, multiculturalismul, globalismul,homosexualitatea, drogurile, desfraul, privatizari, liberalizari, investitori….si alte blestematii viclene iudeomasonice, care ne vin din occidentul „civilizat”, nicidecum de la poporul rus ortodox!!!

-Asa ca TRAIASCA RUSIA ORTODOXA !!! pentru ca sa fim ORTODOCSI mai intai, apoi romani,rusi, bulgari, greci, sarbi…

-Asadar, toti ar trebui sa fim akritai, paznici la hotarele sufletului, in primul raind, sa nu il prade lupii cei vicleni din apus, apoi vom pazi bine si hotarele neamului, daca sufletul il avem curat, cinstit, dreptcredincios inaintea bunului Dumnezeu.Pentru ca ce vom castiga daca pierdem sufletul? pai am pierdut tot ! si Imparatia lui Dumnezeu, si neamul si familia, cultura, traditia..resursele…am pierdut tot. de aceea nelegiutii occidentali iudeomasoni ataca ortodoxia sufletul care tine in viata neamul, pentru ca sa pierdem tot, suflet, neam,religie,traditie,cultura, familie, resurse, pamantul udat cu singe de stramosi…iar poporul fara aceste identitati va deveni o populatie tocmai buna de construit imparatia anticristica iudeomasonica o lume fara identitate, satanizata indracita violenta desfranata lacoma…in paguba sufletului care e facut pentru Imparatia lui Iisus Hristos !

LA KIEV : 50000 DE TRADATORI, OPORTUNISTI, STRAINI DE NEAM, JIDANI, MASONI, CORUPTI , PLATITI, INARMATI SI ANTRENATI MILITAR, DE OCULTA SATANICA IUDEOMASONICA DIN OCCIDENTUL NELEGIUIT :USA, UE , CU 5 MILIARDE DE DOLARI !!! IMPOTRIVA UNUI POPOR DE 45 DE MILIOANE CARE E DE PARTEA FRATILOR RUSI !!!

ASA CUM AU FACUT SI IN EGIPT, LIBIA, IRAK, SIRIA, CONDUCATORI ALESI DEMOCRATIC, DE POPOR, DUPA REGULA LOR, SANT INLATURATI IN MOD PARSIV, VIOLENT, VICLEAN, PRIN INSTIGATORI PLATITI, PROVOCATORI, TRADATORI, OPORTUNISTI STRAINI DE NEAM…ASTA E DEMOCRATIA LOR !

IATA MANIPULARE EXTREMA DIVERSIONISTA, MNCIUNA SI VICLENIE CRASA PRIN INSTRUMENTELE MASS MEDIA TV, RADIO, ZIARE, TOATE IN MANA JIDANILOR , MASONILOR NELEGIUITILOR OCCIDENTALI CORUPTI DE ANTICRISTI LACOMI SI PARSIVI !!!

IATA UNDE SINT BANII DIN IMPOZITE TAXE, DIN JEFUIREA RESURSELOR POPOARELOR, PETROL, GAZE. DIN PROFITUL CORPORATIILOR, DIN EXPLOATAREA CA PE SCLAVI A CORPORATIILOR 10-12 ORE PE ZI PINA LA 65 DE ANI, LA ADINCI BATRINETI, HOTIA BANCHERILOR EVREI, MASONI. PENSIILE, ASIGURARILE PRIVATE. IATA ACESTIA SINT BANII !!!

SATANA URLA SI RACNESTE, MINTE SI CORUPE, MANIPULTEAZA SI FACE DIVERSIUNI PRIN VASALII, LACHEII, FIDELI :MASONII, JIDANII, SECTANTII, ATEII, TRADATORII, CORUPTII, PENTRU A DUCE TOATE POPOARELE PRIN SOCIETATEA DE CONSUM OCCIDENTALA „PAINE SI CIRC” , „DEZBINA SI STAPINESTE”, IN SCLAVIA ANTICRISTICA, IN DICTATURA SATANICA A URACIUNII PUSTIIRII !!!

UCRAINA TREBUIE DESFIINTATA CA STAT VASAL OCCIDENTULUI IUDEOMASON. TREBUIE SA REVINA RUSIEI, ASA CUM A FOST DE FAPT,MAI PUTIN BUCOVINA SI SUDUL BASARABIEI CARE TREBUIE SA REVINA ROMANIEI MARI, DAR FARA UE, FARA UNIUNEA BABILONICA SATANICA IUDEOMASONICA !!!

Articol prelucrat din comentarii postate pe Internet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s