Pactul de Apărare ne dă gaură în buzunare

post-44376-1302768561 

Să nu credeți cumva că „tragedia” de la Paris a fost așa,degeaba! Nu,acei bravi jurnaliști nu s-au sacrificat în zadar,doar pentru crezul lor în libertatea de exprimare fără limite. Jertfa lor a început să dea roade,deși a trecut mai puțin de o săptămână de când au trecut în neființă.

De câștigat va câștiga NATO,SUA,UE,corporațiile care fabrică armament,bancherii care finanțează războaie,dar mai ales va avea de câștigat,planul Guvernării Mondiale.

Deja știți că la noi în țară se fac iar demersuri pentru a spori capacitatea SRI de a monitoriza și controla viețile private ale cetățenilor,prin acea lege care dă voie serviciilor secrete să percheziționeze informatic calculatoarele și dispozitivile de comunicații cu acces la Internet. De asemenea vor să ne oblige să ne înregistrăm cu datele personale,atunci când cumpărăm o cartelă prepay,pentru a putea fi mai ușor identificați și monitorizați atunci când folosim telefonul mobil.

Dar asta nu e nimic,pe lângă marea victorie a președintelui Johannis,așa cum o numește presa băsistă și care se numește Pactul de Apărare. Președintele nostru,care tace și face,a venit probabil cu forțe proaspete și profund iluminat,de la grandiosul marș de la Paris,unde a avut onoarea să țină trena marilor lideri politici ai lumii,și a început negocierile cu partidele,care,ce să vezi,sunt în unanimitate de acord cu Pactul de Apărare.

Dar oare despre ce este vorba în acest pact ? Păi,el se referă la nevoile crescute în ceea ce privește cheltuielile de apărare a țării. Vedeți voi,nu e suficient să facem parte din NATO și să fim parteneri strategici cu SUA,pentru a fi apărați mai trebuie să și plătim bani grei pentru asta ! Cât ?! Păi, cel puțin 2 la sută din PIB în următorii 10 ani. Asta înseamnă cam 2,5 miliarde de euro pe an,deci 25 de miliarde de euro în 10 ani.

Unii mai cârcotași ar putea pune întrebarea,de unde vor fi plătiți acești bani. Evident din taxele și impozitele puse pe spinarea noastră sau din alte împrumuturi la bănci străine,pe care statul le va face în numele nostru. Dar poate cineva să mai zică ceva acum ?! Nu poate,pentru că „toți suntem Charlie” și doar ați văzut ce a pățit Charlie!

Sursa articol și Autor :

http://dantanasescu.ro/2015/01/12/pactul-de-aparare-ne-da-gaura-in-buzunare.html

Un gând despre &8222;Pactul de Apărare ne dă gaură în buzunare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s