Terorismul sponsorizat de stat

terrorstorm-a-history-of-government-sponsored-terrorism-214967l  Am mai abordat acest subiect și cu alte ocazii,dar văd că oamenii rămân la nesfărșit setați pe anumite clișee și mentalități,care se învârt în jurul ideii că teroriștii sunt toți niște musulmani fanatici și sângeroși care vor să distrugă civilizația occidentală.

Și nu e vina oamenilor pentru că gândesc așa,deoarece asta e tot ce au văzut la televizor,au citit prin presă sau au văzut în filmele americane de acțiune. Realitatea lor a fost creată de ceea ce au văzut în propaganda vestică,în special cea americană.

În aceste condiții îți este aproape imposibil să crezi că acțiuni criminale de acest gen pot fi planificate și puse în aplicare de către guverne și îndreptate împotriva propriilor cetățeni sau de către organizații internaționale politice sau militare,care pretind că asigură pacea și securitatea țărilor membre.

Am adunat zilele acestea câteva gânduri despre operațiunile sub steag fals și despre ultimele evenimente de acest gen petrecute pe glob și cred că se leagă foarte bine cu tema zilei,adică atentatul asupra jurnaliștilor de la revista „Charlie Hebdo” de la Paris.

Cum putem ști că avem de-a face cu o campanie de manipulare a opiniei publice prin operațiuni sub steag fals?

– Evenimentele au loc simultan,sau la interval scurt în locuri diferite pe glob.

– Subiectul pe care se dorește sensibilizarea opiniei publice este același în toate cazurile.

– Evenimentele sunt,mediatizate puternic în toate mass-media punându-se accent pe componenta emoțională,irațională.

– În mai toate cazurile,în înregistrările video apar elemente care sugerează cine sunt autorii și ce cauză servesc. De exemplu atentatorii strigă “Allahu akhbar” , întodeauna la locul faptei se găsesc acte de identitate sau pașapoarte intacte,care atestă clar proveniența teroriștilor sau victimelor.

– Fiecare eveniment de acest gen are o imagine,simbol,slogan,care devine brand al evenimentului și este transformat în viral prin mediatizare excesivă.

Deci,să vedem ce am avut în ultima vreme!

Atentat islamist în capitala Canadei cu un militar mort,despre care s-a spus mai apoi în presa neoficială că a fost o făcătură.

Două atentate cu bombă în Turcia asupra unor secții de poliție soldate cu morți și răniți în decurs de mai puțin de o săptămână.

Demonstrații masive în Germania împotriva “islamizării Europei”.

Atentat armat la Paris,asupra redacției unei reviste care satirizează arabii și religia musulmană.

Un marinar român este ucis în urma unui atac cu rachetă asupra navei sale de către islamiștii din Libia.

Avem mai multe evenimente violente petrecute aproape simultan în mai multe țări membre NATO,care sunt și importante puteri economice și militare.

Ce concluzie tragem de aici ?! Că se preconizează o amplă operațiune militară în Orientul Mijlociu împotriva “pericolului islamic”.

Având în vedere că pe frontul Rusia – Ucraina lucrurile trenează,Imperiul Globalist a mutat câmpul de bătaie în zona cu arabii și islamismul. Deci,populația trebuie sensibilizată și implicată în lupta împotriva terorismului islamic,care afectează siguranța și stabilitatea Occidentului civilizat.

Și ca să nu credeți că ceea ce am scris până acum este doar o opinie personală,scornită din imaginația mea,vă invit să vizionați documentarul lui Alex Jones TerrorStorm,o istorie a acțiunilor teroriste sponsorizate de guverne.

http://youtu.be/cypqRPmqhdk

Organizatiile teroriste sunt create si sprijinite de serviciile secrete si fortele politienesti pentru a putea mentine populatia sub controlul guvernelor

http://dantanasescu.ro/2013/02/23/terorismul-este-controlul-guvernamental-al-populatiei.html

Sursa articol și autor :

http://dantanasescu.ro/2015/01/08/terorismul-sponsorizat-de-stat.html

Un gând despre &8222;Terorismul sponsorizat de stat&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s