Filmul “Charlie Hebdo” din Paris este regizat! Ăştia vor din nou să ne păcălească ?

atentat-terorist-paris-2

M-am uitat şi eu la videoclipul şocant din timpul operaţiunii teroriste “Charlie Hebdo” de la Paris. Şi l-am vizionat cu multă atenţie. Câteva lucruri ciudate am observat… şi nu doar eu, ci şi alţi conspiraţionişti. Sunt prea multe lucruri care nu se leagă, iar unii spun că acest videoclip ar fi fost chiar regizat! Eu nu spun asta, dar totuşi…

1) Cam mult curaj pentru cel care a filmat de sus de la balcon o parte din operaţiunea teroristă. Dacă-l vedeau teroriştii, îl secerau instantaneu. Nu ştiu cu ce-a fost filmat, dar videoclipul pare a fi bine realizat. S-au făcut şi zoom-urile necesare… Când eşti martorul unor asemenea scene şocante, nu cred că ai puterea să filmezi liniştit toată operaţiunea, ştiind că oricând ai fi putut fi prins şi omorât.

2) La un moment dat, un terorist se îndreaptă spre poliţistul francez (care se afla jos, fiind deja impuşcat) spre a-i da un glonte în cap. O face de la o distanţă foarte mică (să spunem 1 metru). Totuşi, avem de-a face cu o armă automată Kalaşnikov… de la distanţa aceea, un glonte ar fi trebuit să-i explodeze craniul poliţistul şi să vedem numai sânge pe jos. Nimic din toate acestea nu s-au întâmplat!

3) De fapt, dacă priviţi atent videoclipul, veţi observa că teroristul trage mai degrabă pe lângă capul poliţistului, decât în cap! S-ar putea să fie o simplă iluzie optică, dar totuşi…

4) E tare ciudată poziţia capului poliţistului, după ce a fost tras glontele. Capul nu “explodează”, nu tremură, ci pur şi simplu cade, ca şi cum poliţistul juca într-o piesă de teatru.

atentat-terorist-paris-1

5) Cum de întreaga stradă în care s-a filmat această secvenţă pare că nu are niciun trafic? S-a ales special o asemenea stradă, în care traficul rutier se pare că e egal cu zero?

6) Fumul de la împuşcătură pare a fi prea alb. S-au tras cu gloanţe oarbe!?

Sunt doar câteva semne de întrebare… Asta nu înseamnă că atentatul terorist nu a fost real… a fost extrem de real, numai că această filmare ar fi putut fi înscenată, pentru a crea un impact emoţional extrem de mare. Să vezi împuşcat un om de la mică distanţă, nu-i un lucru uşor de înghiţit…

Pe 6 decembrie 2014, Putin a fost avertizat de preşedintele francez Hollande că regimul Obama va regiza în Franţa un mare atentat terorist! A avut dreptate!

Paris-terorism

Într-un raport publicat pe 8 decembrie 2014, se pare că pe 6 decembrie 2014 preşedintele francez Francois Hollande s-ar fi întâlnit într-o scurtă întrevedere cu preşedintele rus, Vladimir Putin. Hollande i-a spus omologului său rus cum serviciul de informaţii externe al Franţei, DGSE, l-a avertizat despre posibilitatea organizării unui atentat terorist spectaculos pe teritoriul Franţei, atentat pus la cale de regimul Obama. Şi se pare că acest atentat chiar s-a produs pe 7 ianuarie 2015!

La începutul lunii decembrie 2014, preşedintele Francois Hollande a făcut o vizită în Kazahstan (unde a făcut, printre altele, şi o poză şocantă, ce a fost ridiculizată în mediul on-line: vezi articolul de pe france24.com). Pe drumul de întoarcere din Kazahstan spre Paris, avionul prezidenţial francez s-a oprit la Moscova, aşa cum putem citi într-un articol apărut pe Deutsche Welle (“Hollande se va întâlni cu Putin într-o vizită surpriză la Moscova”).

Întâlnirea cu Putin a avut loc într-o cameră “sigură” (bruiată electronic) a Aeroportului Internaţional Vnukovo din Moscova (aflăm asta dintr-un articol de pe 6 decembrie 2014, publicat pe sputniknews.com). Oficial, cei doi au discutat problema conflictului din Ucraina, dar, se pare că în această discuţie preşedintele francez Hollande i-ar fi dezvăluit lui Putin că serviciul de informaţii externe al Franţei, DGSE, ar fi avut informaţii conform cărora regimul Obama pregăteşte un atac terorist în Franţa, sub forma unei operaţiuni false (“false flag”). Scopul lui Obama era acela de a da vina ulterior pe Rusia.

Toate informaţiile de mai sus au fost publicate pe 9 decembrie 2014 pe site-ul 4thmedia.org. Articolul se intitula “False Flag & WWIII: Terrified France WARNS Russia of Obama/US “TERROR Spectacular”, adică “Operaţiuni false & cel de-al treilea război mondial: Franţa îngrozită avertizează Rusia de teroarea spectaculoasă a lui Obama”. Ca o “profeţie” se pare că articolul a avut dreptate: în Franţa chiar a avut loc o lună mai târziu un atentat terorist.

În articolul de ieri (Atentatul terorist “Charlie Hebdo” din Paris ar fi putut fi organizat de Israel! Acum o lună, Parlamentul de la Paris cerea recunoaşterea Palestinei! Ce coincidenţă bizară…) dădeam vina pe Mossad (serviciul secret al Israelului) pentru organizarea acestui atentat terorist. Astăzi evoc posibilitatea ca CIA să-l fi organizat. Nu ştiu care e adevărul, căci nu lucrez în serviciile secrete, însă informaţiile se scurg pe Internet…

Surse

1, http://www.lovendal.ro/wp52/filmul-partial-al-atentatului-terorist-charlie-hebdo-din-paris-pare-a-fi-regizat-priviti-l-astia-vor-din-nou-sa-ne-pacaleasca/

2, http://www.lovendal.ro/wp52/pe-6-decembrie-2014-putin-a-fost-avertizat-de-presedintele-francez-hollande-ca-regimul-obama-va-regiza-in-franta-un-mare-atentat-terorist-a-avut-dreptate/

2 gânduri despre &8222;Filmul “Charlie Hebdo” din Paris este regizat! Ăştia vor din nou să ne păcălească ?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s