Atentatul terorist din Franța este defapt o operațiune sub Drapel Fals pusă la punct de serviciile secrete!

CIA_Mossad-Spy-French-2-300x231 

Exact ceea ce bănuiam!

Atentatul terorist din Franța este defapt o operațiune sub Drapel Fals pusă la punct de serviciile secrete! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi Big Brother!

În dorința de a accelera Noua Ordine Mondială,Elita Mondială,prin tot ceea ce înseamnă Servicii Secrete (că doar d-aia sunt secrete),au început anul 2015,în forță,punând la cale operațiunea sub Drapel Fals,menită să inducă panică în rândul populației,iar populația ignorantă și prost informată ca și în cazul demolării turnurilor WCT,de la 11 septembrie 2001,să accepte “legi anti-terorism”,al căror rol este acela de a restrânge și mai mult libertățile fundamentale ale oamenilor,generând automat un control de tip “Big Brother” în viața oamenilor.
Aceste operațiuni sub Drapel Fals,sunt operațiuni sub acoperire realizate numai de Serviciile secrete ale unui Stat,pentru a induce în eroare publicul,în așa fel încât operațiunea sau operațiunile să pară ca și cum ar fi fost efectuate de alte entități,respectiv “celule teroriste”.

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni secrete conduse de guverne,corporații sau alte organizații elitiste,care sunt concepute pentru a părea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase operațiuni au fost fectuate pe parcursul secolului XX,însă natura lor reală a evenimentelor a fost menținute cu succes de operațiuni de mușamalizare.

Iată o listă de astfel de operațiuni:
Scufundarea vasului RMS Lusitania (1915) – se presupune că a fost torpilată în zona coastei Irlandei de un submarin german în timp ce se întorcea de la New York. Dar o altă ipoteză susține că a fost o înscenare.
Incendierea Reichstag-ului (1933) – comisă de naziști pentru a da vina pe comuniști. Incendierea Reichstag-ului a dus la proclamarea luptei Germaniei împotriva terorismului comunist prin proclamarea Verordnung des Reichspräsidenten zum Schutz von Volk und Staat, decret care a anulat unele drepturi civile cheie ale cetățenilor germani
Incidentul Gleiwitz (1943) – forțe naziste care s-au dat drept polonezi au atacat pe 31 august 1939 stația radio germană Sender Gleiwitz. În baza acestui pretext, după o lună Germania atacă Polonia
Operațiunea Ajax (1953) – prim-ministrul iranian Mohammad Mosaddegh este demis printr-o lovitură de stat sub steag fals organizată de Occident
Operațiunea Gladio din Italia, prin organizarea de forțe paramilitare. Dar NATO rămâne în spatele acestor organizații care nu au fost niciodată chemate să reziste unei invazii sovietice, dar structurile lor au continuat să existe după prăbușirea Uniunii Sovietice. Ele au fost cele care au contribuit la Strategia tensiunii din Italia.
Incidentul cu nava USS Liberty (1967)
Zborul 103 Pan Am (1988)
Bombele din apartamentele rusești
Bombele din Oklahoma City (1995)
Masacrul din Port Arthur (Australia) (1996)
Zborul 800 TWA (1996)
Teoriile conspirației atentatelor din 11 septembrie 2001 (2001). Atentatele din 11 septembrie 2001 au dus la proclamarea luptei Statelor Unite împotriva terorismului (musulman) și anularea unor drepturi civile cheie ale cetățenilor (înregistrarea convorbirilor telefonice de exemplu)
Controverse asupra atentatului cu bombă de la Madrid (2004)
Controverse asupra atentatului cu bombă de la Londra (2005)

Manipularea terorista globala

http://youtu.be/cypqRPmqhdk

Definitia terorismului si operatiunilor sub steag fals

http://dantanasescu.ro/2013/11/25/ce-este-terorismul-sub-steag-fals.html

Frica Prefabricată

O operațiune sub steag fals este o acțiune sub acoperire de tip terorist,ce are ca scop învinuirea adversar militar,politic sau economic. Aceste operațiuni secrete,realizate cu ajutorul serviciilor speciale,sunt folosite de cei aflați la vârful puterii globale,ca pretext pentru a începe acțiuni militare împotriva unor state,sau pentru a impune noi legi care restrâng libertățile cetățenești. Această tehnică de manipulare,este folosită cu succes de foarte mult timp și se numește PROBLEMĂ-REACȚIE-SOLUȚIE.

Surse:

http://www.cocoon.ro/?p=6732

http://dantanasescu.ro/2012/09/29/frica-prefabricata.html

2 gânduri despre &8222;Atentatul terorist din Franța este defapt o operațiune sub Drapel Fals pusă la punct de serviciile secrete!&8221;

  1. nu stiti despre ce este vorba
    nu cunoasteti nimic din ce se in timpla in realitata si de aceea faceti afirmatii gratuite
    cine nu a vazut in viu (realitata)atacuri teroriste sa invete subiectul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s