Românii din Germania au statutul de sclavi

  10897028_1770256476531879_408085695033688619_n

Germania introduce salariul minim pe economie

Bundestagul, camera inferioară a Parlamentului german, a aprobat azi introducerea primului salariu minim din istoria ţării, de 8,5 euro pe oră, nivel mai ridicat decât în Statele Unite şi Marea Britanie.

Acest nivel înseamnă plata a 68 de euro pe o zi de opt ore de lucru, ceea ce echivalează cu 1.496 de dolari de euro pentru o lună cu 22 de zile lucrătoare.

Impozitul pe salariu este un abuz

După 1990 ne-au fost impuse pe neobservate o serie de lucruri,care,nu numai că au fost acceptate de întreaga populație,dar,în contextul societății capitaliste,sunt și abuzuri îndreptate împotriva cetățenilor. Unul dintre acestea este impozitul pe salariu.

Dacă mergem și mai departe,multinaționalele străine au posibilitatea să fenteze statul și să nu plătească impozit pe profit,folosind șmecheria cu paradisurile fiscale,lucru pe care nu-l pot face nici IMM-urile și cu atât mai puțin salariații.
post-44376-13027
Și toate acestea se fac într-o țară în care un salariu obișnuit este de 3-4 ori mai mic decât un ajutor de șomaj în multe țări. Este un abuz imens,pe care oamenii îl tolerează și îl acceptă ca pe ceva normal și legal.

Voi arâta în continuare că impozitul pe salariu este o nedreptate care i se face cetățeanului de rând și că un salariat este tratat mult mai rău,din punct de vedere fiscal,decât o firmă sau multinațională străină.

http://dantanasescu.ro/2015/01/05/impozitul-pe-salariu-este-un-abuz.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s