PRIGOANĂ FĂŢIŞĂ ANTI-ORTODOXĂ

ort

De ceva vreme încoace prigoana anti-ortodoxă a devenit făţişă. Până de curând se manifesta puternic pe numeroase site-uri pe care orice afirmaţie anti-ortodoxă era acceptată şi chiar promovată. Oricât de mincinoasă era, oricât de calomnioasă, oricât de ilogică, oricât de injurioasă. Mulţi promovau – şi promovează – masiv un rasism anti-ortodox profund, bălos şi vulgar, plin de cele mai extremiste îndemnuri – de la exterminarea preoţilor la castrarea credincioşilor – şi de cele mai abjecte texte. Evident, în numele progresismului, civilizaţiei şi toleranţei! Adică se promova şi se promovează exterminarea preoţilor, genocid anti-ortodox, săvârşirea unor acte de maximă bestialitate împotriva clericilor şi credincioşilor. Se promova şi se promovează ura religioasă, rasismul anti-ortodox – totul în numele progresului, civilizaţiei şi toleranţei!

De ce construim biserici si nu scoli sau spitale?
Biserica e de vina ca a scos scoala din tinda ei si oamenii au plecat de la o scoala morala, la una normala ?
Daca tara de 25 de ani e libera, de ce ne merge rau?

Dar această prigoană anti-ortodoxă era mascată în mare parte. Acum s-a trecut într-un mod tot mai direct la o prigoană la scenă deschisă. Ca această prigoană să fie lansată era nevoie de o acoperire. Şi a fost creată prin propaganda mass-media din   campania electorală. Atacurile împotriva BOR curg, zi de zi, fără oprire, în cele mai diverse forme. S-a practicat un bombardament mediatic atât de intens încât absurditatea multora dintre atacuri nu mai este observată absolut deloc.

Dincolo de această PROBLEMĂ INTERNĂ a BOR, avem însă un alt aspect. Foarte grav! Mass-media, această caracatiţă informaţională imorală, coruptă şi plină de mizerii, se erijează deodată, nici mai mult, nici mai puţin, în “ARBITRU MORAL”! Şi se apucă să acuze BOR, în ciuda poziţiei ei oficiale şi clare, în fel şi chip.

Mijloacele folosite sunt de cea mai joasă speţă. Fiţuici scoase la imprimantă de x sau y sunt, fără nicio dovadă, puse în seama unei mânăstiri sau biserici ortodoxe.

Mass-media nu este ortodoxă, nu poate fi ortodoxă, nu are voie să vorbească în numele Ortodoxiei pe care nu o reprezintă cu nimic şi nu are voie să atace Ortodoxia sau ORICE ALTĂ RELIGIE!

La monstruoasa campanie ANTI-BOR a mass-mediei din ultimele luni se adaugă deci o campanie legislativă ANTI-BOR, făcută cu încălcarea Legii Fundamentale şi cu o desăvârşită bătaie de joc faţă de tot ce înseamnă Istoria Românilor, libertate religioasă ş.a.m.d.

Pr.Mihai-Andrei Aldea

“23 de organizatii” ale “sotzietatii tzivile” latra cu spume, prin catelusii lui Soros si ai leprelor lui din spatiul mioritic, la mama Romaniei, Biserica Ortodoxa Romana.

Exemplu de jigodism acut: pe Hotznews, gazeta de perete online a ciumpalacilor si “gaozarilor” anticrestini ai lui Soros, un puradel cu numele de Mixich, se anunta “disperat sa fiu mandru ca-s roman”. Amice, esti idiot?, vorba lui Caragiale. Te cheama Mixich! Ia-ti disperarea si umbla.

Dar sa ne intoarcem la mafiotzii rozalii (“pink mafia”), care ataca vreo 20 de milioane de romani in timp ce ei se numara pe degetele de la laba unui picior, “reprezentand”… “sotzietatea tzivila”.

“Anual, Statul ofera cultelor religioase aproximativ 540 de milioane de euro, suma echivalenta cu 0,4% din PIB-ul Romaniei, valoare anuntata de insasi Patriarhia BOR.” scriu “cele 23 de ONG-uri”, uitand sa mai adauge: “Noi vrem ca Statul sa ni le dea noua.”

De ce am alaturat cele doua “evenimente”, demersul pro-homosexual si cel anti-crestin? Pentru ca ele se intrepatrund si se constituie, in fapt, prin activistii lor, intr-un “front unit” anti-national si anti-crestin. Prezentarea listei “societatii civile” “gaozare” (*) este edificatoare si de retinut in activitatile Dvs curente si documentare.

Dupa cum veti vedea, in realitate, activistii popopulari (ma gandesc si la Monica Macovei, membra PPE si fondatoare ACCEPT) nu sunt atat de multi, majoritatea sarind dintr-un ONG in altul pana la multiplicarea pe cale rectala rezultata mai jos:

Semnatarii scrisorii deschise:

 •     Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) – anticrestina declarata, presedinte Atila Nyerges (ungur, cred)
 •     Pasive(Active?)Watch – Agentia de Monitorizare a Presei – Mircea Toma si “gaozarii” lui (nationalitate incerta), sponsorizati de Reteaua SOROS
 •     Expeditie in Cultura – (?) Zau? O oarecare Ana-Maria Rampelt (nationalitate incerta)
 •     Asociatia Miscarea Civica Militia Spirituala – Mircea Toma si “gaozarii” lui (nationalitate incerta), sponsorizati de Reteaua SOROS
 •     Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe – Membra a retelei SOROS (fundatia ungro-…, cred)
 •     Fundatia Population Services International in Romania – Tudor Kovaks (ungur, cred), tovarasii cu banner-ul cu “bebelusul homosexual” (!)
 •     Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis – pretentii ecologiste, promovati de Dilema Veche a lui A. Plesu, membri ai Coalitiei pentru Mediu, o structura a Retelei SOROS. “Board” onorific: Mircea Toma (iar din nou) si ai lui: Cristi Pirvulescu (anticrestin), Liviu Mihaiu (“bun la toate”), Mihaela Miroiu (feminista pro-lesbiana)
 •     Asociatia Start Focus – promoveaza “drepturile omului” (inca una?); se ocupa la Clubul Taranului Roman (!) de …  “gătitul alături de copii și tineri pentru creșterea conștientizării asupra alimentației”
 •     Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics – (CARMAE) mama mia!; cine v-a inventat numele? :) In “Board – “transparentul international” Codru Vrabie, daca va spune ceva numele asta (cercetat de DIICOT)
 •     Asociatia REPER21 – ecologisti din trena lui Liviu Mihaiu
 •     Asociatia EPAS – presedinte (acelasi) Vrabie din Codru (mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!)
 •     Asociatia ACCEPT – propagandistii nostri homosexuali de la Muzeul Tiganului Rom (MTR) infiintati de popopulara Monica Macovei (membra fondatoare si de onoare!) de la Partidul Popopular European (scuzati popofonia) si Partidul Democrat Liberal al lui Traaaaiiaaann Basescu. Sponsorizati, evident, de Reteaua SOROS!
 •     Fundatia Alaturi de Voi – fundatie anti-natalitate mascata prin ajutorare “populatiei” in “lupta anti-SIDA”, finantata, printre altii, de Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse (!), Primaria Iasi si Directia de Asistenta Comunitara Iasi – Consiliul Local
 •     Fundatia PACT – In Consiliul Director se afla Cora Moțoc, fosta aghiotanta de-a lui Mircea Toma (pacat de ea…). Partenerii PACT: organizatii din Reteaua globala SOROS si… Tuca Zbarcea & Asociatiei (?!)
 •     Asociatia Salvati Dunarea si Delta – wow!, Liviu Mihaiu, cunoscutul “capitan” de canal pentru “El Schiopo” si Tariceanu si, in timpul serviciului, manechin pictorialist de… “intelligence”, nu gluma!
 •  Carciuma Green Hours & Teatrul LUNI de la GDS din curte (bai Voicu Rădescu, esti bou? Tu ce asociatie reprezinti: a drogatilor de la GDS? Nu aveai ceva probleme cu o evaziune fiscala de 230.000 de lei?)
 •     Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” – Niste tarani… aaaa, pardon: Niste tigani! Parteneri, printre altii: Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, GUVERNUL ROMANIEI (!), Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala – Universitatea din Bucuresti :) si… Fuuuuuundaaatia SOROS
 •     Asociatia Edusfera – ceva cu copii romi – Tincuta Apateanu – “CEO & Founder” :) “are o experienta de 10 ani in societatea civila si in educatie. Pana in iunie 2012 a coordonat proiectele Fundatiei Dinu Patriciu si a gestionat un buget de 7 milioane USD / an si 5 programe nationale in domeniul educatiei”. Uau, wow! Mai tare ca Mihaiu!
 •     Centrul pentru Actiune si Responsabilitate in Educatie – Partener ACCEPT – o banda de poponari care a introdus propaganda homosexuala in Colegiul National “George Cosbuc“, anul trecut, “in premiera nationala intr-un liceu din Romania” !!!
 •     Grupul h.arta – pe bune? Trei gagici nebune de tip Pussy Riot protesteaza? Ha, ha, ha, ha, ha, ha!!! E vorba de trei lesbo-stango-feministe care s-au impotrivit si summitului NATO la Bucuresti.
 •     Asociatia Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta – Nu mai necesita nici o prezentare (cred): posedatii cu eliminarea Icoanelor si religiei din scoli, vocalizati de celebrul nebunica Reeeemussica Cernea, acum didamai deputat USL. Membrii fondatori sunt de bagat la cap. Printre ei: Gabriel ANDREESCU, Liviu ANTONESEI, Péter BANYAI, Remus CERNEA, Smaranda ENACHE, Emil MOISE (nebunul cu reclamatia impotriva Icoanelor) Anton (Toni pentru prietenii de la AVO/AVH) NICULESCU, Coriolan Ovidiu PECICAN, Mircea TOMA (se putea fara el? : ) ), William TOTOK, Daniel VIGHI, Dinu ZAMFIRESCU (?!)
 •     Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) – (tot) Gabriel ANDREESCU, anticrestin, homosexual si grav bolnav sufleteste (handicapat gradul III, 90% irecurperabil). Ne e mila de el!
 •     Asociatia Rencontres du Patrimoine Europe – Roumanie – RPER (Franta), baaaah, mars si salvati tiganii din Paris! :)

Cam asta e ideea. De subliniat: tabara “gaozarilor” e in regres. Anul trecut, in octombrie, (acelasi) Hotznews mediatiza o “scrisoarea deschisa” catre Ministerul Educatiei in care “sotzietatea tzivila” cerea ceva cu aruncare la cos a manualelor de religie (gargara anticrestina). Pe atunci erau “26 de ONG-uri” (cele trei lesbo-feministe cate ONG-uri fac?).

Ce facusi bre nea Toma necredinciosul: ai pierdut v’o trei prin pantaloni?

(*) Gaozar: Termen prezidential (c) Traian Basescu

Atac împotriva BOR cu participarea TVR

http://dantanasescu.ro/2013/02/07/atac-impotriva-bor-cu-participarea-tvr.html

Religia în şcoli e dăunătoare dar Halloweenul e OK :

http://dantanasescu.ro/2012/10/31/religia-in-scoli-e-daunatoare-dar-halloween-ul-e-ok.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s