Nu uitati Romania este doar o coloie

10882367_1571065903108461_1898172464772763259_n

Trebuie sa ne scoatem din cap iluziile “Europa civilizata” si “democratia SUA”

“Europa civilizată” şi “Democraţia SUA” sunt iluzii cu care mulţi români se îmbată. E timpul ca românii să se trezească la realitate şi să nu mai aştepte minuni de la nu ştiu ce ţări, pentru că NIMĂNUI NU ÎI PASĂ DE NOI. NOI suntem în UE pentru că la nivel înalt s-a dorit colonizarea, prăduirea şi distrugerea ţării noastre, nu din alt motiv. NOI suntem cei care ar trebui să ne salvăm! Degeaba aşteaptă unii milă sau ajutor de la aceşti “lupi moralişti”. Nu ne vor oferi nimic! Doar singuri ne mai putem salva!

În ultima vreme reprezentantii a diverse natiuni pretinse civilizate si dezvoltate ne tin lectii de morala, ne trag de urechi sau chiar ne insulta.

FRANTA: putere coloniala care a controlat, la un moment dat, aproape 13.000.000 kilometri patrati, aproximativ 9% din intreaga suprafata a uscatului mondial. Un numar impresionant de tari au fost ocupate cu forta de catre francezi. Prosperitatea Frantei se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale.

Iata cateva dintre acestea – Algeria , Camerun, Ciad , Gabon , Niger , Senegal , Tunisia , Madagascar , Maroc, Vietnam, Laos s.a.

In plus, jumatate din Franta a fost colaboratoare cu Germania in al 2-lea razboi mondial si asta nu pare sa deranjeze atat de mult cat alianta Romaniei cu Germania.

A facut masacru in coloniile din Nordul Africii cand acestea si-au cerut independenta si chiar dupa dobandirea independentei au intervenit direct sau indirect in evenimentele politice ale fostelor colonii. Azi sunt inapoi in Mali la jefuit.

ANGLIA: cel mai mare imperiu colonial si sclavagist pentru o perioada de timp (in America ) – a cuprins peste 20%!!! din suprafata uscata a Terrei. Prosperitatea Marii Britanii se bazeaza intr-o buna masura si pe crimele si jaful din fostele tari coloniale. Iata cateva dintre acestea – India, Australia , America de Nord, Africa de Sud, Birmania s.a.

SUA: Intemeiata pe genocidul indurat de indienii americani carora europenii le-au ocupat pamintul pe care locuiau de mii de ani. Populatii intregi exterminate, infometate, alungate in rezervatii ca niste animale salbatice ca sa faca loc foamei de inavutire a colonistilor europeni. Cea mai mare tara cu oranduire sclavagista dupa caderea Imperiului Roman ce inca a practicat segregarea rasiala pana prin anii 60.

Aventurile militare germane din cele doua razboaie mondiale i-au accelerat industrializarea si inarmarea si i-au transformat in jandarmul planetar. SUA, dupa Al Doilea Razboi Mondial, a purtat mai mult de 10 razboaie importante – Vietnam , Iugoslavia, Irak, Afganistan s. a., alaturi de diverse alte interventii militare in toate colturile planetei mai mult sau mai putin legitime. A rasturnat regimuri instalate democratic si de frica comunismului pe care tot ea l-a finantat, a sustinut dictatori corupti si sangerosi atat pe continentul american ( Chile , Argentina etc) cat si Africa (Mobutu in Congo ) sau Asia .

Au finantat in America Centrala grupari armate teroriste vinovate de crime pe banda rulanta. Sub masca apararii drepturilor omului si cu ajutorul institutiilor financiar bancare multinationale au pus mana pe resursele naturale ale mai multor tari. Este emblematica pentru politica SUA declaratia publica facuta de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump: “Sa le luam petrolul libienilor!”.

In Afganistan mai important decat Bin Laden erau minereurile strategice de care complexul militaro-industrial american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-si mentine suprematia.

America este un experiment social sustinul de un clan ocult international. Sistemul lor a fost functionabil doar pentru ca au avut the federal reserve ,institutie privata care tipareste bani neacoperiti pe care i-au mai si inmultit tehnic cu un sistem fractional prin intermediul unei economii false. Au promovat masina lor de bani cu ajutorul armatei si a razboaielor in numele unor libertati false interpretate intr-un cadru limitat de optiuni , au sabotat constant toate sistemele sociale internationale si au corupt intreaga omenire ca sa se mentina in top. Toata politica asta de integrare internationala si world government este doar o conspiratie de alienare si control al omenirii pentru niste motive foarte dubioase. Romania nu este condusa de conducatorii nostrii, Romania este condusa din ambasada americana de la Bucuresti. Sintem condusi de dusmanii natiunii romanesti.

GERMANIA: izvor al culturii si tehnicii europene a provocat doua razboaie mondiale cu consecinte catastrofale – zeci de tari ruinate, genocid planetar zeci de milioane de morti si alte sute de milioane cu vietile distruse!!!

Au infaptuit holocaustul prin care milioane de oameni au fost facuti sclavi epuizati prin munca silnica, au fost gazati, si arsi in cuptoare precum gunoaiele.

AUSTRIA si UNGARIA: – Imperiul Austro-Ungar a avut sub stapanire Cehoslovacia, partea nordica a Regatului Sarbilor, Croatilor si Slovenilor, Transilvania, Bucovina, parti din Banat, Crisana si Maramures, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei si a Ungariei se bazeaza si pe crimele si jaful din teritoriile ocupate. Toti cei care trudeau si erau taxati astfel incat balurile vieneze sa functioneze, dar nu prea o faceau de bunavoie si cand se rasculau ori erau impuscati ori eviscerati (trasi pe roata) si alte lucruri ce nu prea au incaput in partiturile muzicii clasice vieneze ale epocii. In rest ordine curatenie si civilizatie nu?

SPANIA si PORTUGALIA: vinovate de un urias genocid prin exterminarea indienilor din America Centrala si de Sud masacrati torturati arsi pe rug convertiti cu forta transformati in sclavi ca si negrii adusi din Africa urmata de jefuirea sistematica a resurselor naturale si in deosebi a aurului si argintului care au relansat economia nu doar din peninsula Iberica ci din toata Europa Occidentala.

Descoperirea Americii ar trebui marcata cu o zi de doliu la nivel planetar nu cu serbarile indecente pentru inceputul genocidului american. Ambele tari si nu numai, poarta uriasa rusine a comertului cu sclavi destinati plantatiilor din SUA, America Centrala si de Sud care au prosperat prin munca acestor oameni vanati ca animalele si adusi in lanturi de la mii de kilometri (cei care supravietuiau calatoriei).

ITALIA: a avut colonii in Africa de Est si a visat ca alaturi de Germania sa participe la marele jaf planetar dar desi au fost initiatorii fascismului european NU au fost considerati tara invinsa pentru ca italienii si-au tradat aliatul si pe IL DUCE la timp. Atat italienii cat si nemtii i-au sustinut in masa pe Musolini si pe Hitler crezand ca nemernicia se va infaptui fara costuri prea mari in sunet de fanfara pas de defilare cativa comunisti asasinati si falfait de steaguri si cam atat. Romania n-a avut acest noroc si cand ar fi vrut sa paraseasca alianta nu i s-a permis. SUA si Europa erau intelese deja. Cand i s-a permis era prea traziu si oricum fusesem vanduti deja la schimb.

OLANDA: Mai intai colonia Africa de Sud (pierduta in favoarea Britanicilor) si apoi coloniile din Asia de Sud Est au fost o mana cereasca aducand profituri uriase pentru micul stat care nu ne vrea astazi in Schengen.

BELGIA: A exploatat din greu resursele minerale (cupru diamante etc), si naturale ale fostului Congo Belgian (capitala Kinshasa ). Plecarea lor a lasat o tara in razboi civil care a fost impinsa in dictatura aspra si corupta a lui Mobutu (sustinut de CIA ca sa nu intre rusii) dupa a carui disparitie a revenit la razboiul civil, interetnic si saracie. Detine minerale strategice pe care multi si le doresc. Ghinionul lor.

ELVETIA: pe langa ceasuri si ciocolata a mai adapostit in banci si aurul nazistilor si al americanilor al rusilor al oricui, al infractorilor si mafiotilor de pretutindeni si nenumarate bunuri si valori furate din toate colturile lumii. Cand ai atatia bani in banci parca iti vine sa iti speli si sa iti apretezi rochita de doua ori pe zi. Cum sa nu tii lectii de morala si eficienta manageriala sarantocilor?

JAPONIA: Tarile din Asia poarta o vie amintire din razboiul mondial legat de atrocitatile comise de “inalta civilizatie” japoneza care a aruncat asupra lor nu flori de cires si poezie ci bombe si a trecut prin baionete si copii si femei si a supus la torturi si umilinte inimaginabile polulatiile ocupate.

Casa imperiala ar trebui saptamanal sa ceara iertare acestor natiuni pentru tragedia de care este si ea direct raspunzatoare dar se abtine pana in ziua de azi. Probabil ca originea divina le interzice acest lucru. Sunt detestabili.

Exista o singura regula, toate aceste mari puteri “democratice” isi urmaresc doar propriile interese economice si strategice. Doar naivii cred altceva.

Ţările „civilizate” pot fi considerate adevăraţi „lupi moralişti”. Lupi moralişti care ne dau nouă lecţii de morală… Iar noi ca proştii stăm şi îi ascultăm…

România a fost invitata la masa bogatilor lumii sa puna pe masa tot ce are: mai ales OAMENI şi RESURSE NATURALE… şi doar sa aseze scaunele, sa scuture fata de masa, sa curete covoarele si sa manance resturile la masa servitorilor.

Noi ne lipim cand de unii cand de altii in speranta ca ne vom realiza si noi interesul national. OK, dar putina demnitate nu ar strica.

Desigur, lista ororilor infaptuite de tarile “dezvoltate/civilizate” din Occident si Extremul Orient care si-au consolidat puterea si prosperitatea prin crima si jaf este mai larga. Prin urmare, ar trebui sa privim lucrurile mai in profunzime si sa nu mai acceptam impertinenta talharilor moralisti ai planetei care ne tot dau lectii pe diverse teme. Pana la urma, ei reprezinta tari care au “mainile” patate de sange si prin ce au facut nu demult sunt antiteza a ceea ce predica. Daca adevarul ar fi respectat, toti acestia ar trebuie sa le spuna pentru inca 500 de ani celor din tarile pe care le-au asuprit, cu fiecare ocazie, “va rugam sa ne iertati!”.

Astazi atacurile si invaziile nu se mai fac doar cu armata ci si prin instrumente economice financiare bancare si bursiere controlate tot de cei mentionati anterior.

(autor necunoscut, material primit pe mail)

26 nov 2013: Ipocrizia nemărginită a celor de la UE – foarte bun articol de la Dan Tănăsescu despre ILUZIA “Europa Occidentală” (sclavie, FMI, Condiţii aderare UE, cum arată România după 8 ani de UE)
http://dantanasescu.ro/…/ipocrizia-nemarginita-a-celor-de-l…

Mai este Occidentul un model pentru România? – Cum mai poate omul occidental să observe că albul a devenit negru și negrul alb atunci când de mic a fost educat (sau manipulat) să accepte răul ca normalitate? (…) Când ne raportăm la majoritatea oamenilor de acolo nu putem trage decât concluzia că au murit spiritual. (.,.) De aproape un sfert de veac, tinerii români sunt crescuți într-o scârbă față de tot ce e românesc, față de cultura și valorile noastre. Ca alternativă ne-a fost băgat pe gât mirajul occidental al unei civilizații și culturi ”superioare”. Am fost învățați să gândim după maxima ”Ce vine din vest este bun”, fără a mai analiza fiecare lucru în parte. Bogăția materială din Germania, Franța, Anglia, Italia, Spania și alte state ne-a orbit, dar aceasta nu-i decât un ambalaj care ascunde marea sărăcie spirituală a Europei. (…) Să nu uităm că Uniunea Europeană, care până la aderare ne era prezentată ca un dumnezeu de către politicieni, duce un război împotriva valorilor noastre naționale și creștine. (…) Românii ar trebui să se gândească de două ori înainte să se lase manipulați de iluzia occidentală.

15867 _0_1  Romania – colonie saraca, exploatata si distrusa de Imperiul Atlantist din Vest (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondiala etc).

În prezent România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington şi Bruxelles. Ţara este masiv îndatorată la FMI şi bănci occidentale, iar politica şi măsurile economice ale guvernului sunt dictate de FMI/BM/CE. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane. Mai toată lumea vorbeşte romgleza. Pe teritoriul României sunt amplasate baze militare americane. Oamenii nu înţeleg că soluţia nu este schimbarea lui Ponta, Băsescu, Isărescu, venirea la putere a partidului X sau Y etc. Soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi ieşirea de sub influenţa politico-conomică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.

2 gânduri despre &8222;Nu uitati Romania este doar o coloie&8221;

  1. Mai sa fie ! Ce de lucruri am aflat ! Pute urat ! Parca as pune mana in foc ca as fi citit un articol din „RUSIA to Day ” ! Nu pot sa diger tot ! Tot „baietii” ne-au destainuit dupa „90, cand au publicat cartea TEHNICA MANIPULARII. Aici se explica care este reteta unui articol manipulator. ( de regula un amestec de adevaruri si minciuni sfruntate, bine mixate, asa incat mintile mai putin saltarete, sa le ingurgiteze) Atunci, am realizat ca era un manual al securitatii, pentru ca cam observat ca colile care contineau exemple din spionajul occidental erau tiparite pe hartie de prosta calitate, ca pe vremea impuscatului, pe cand exemplele din serviciile secrete sovietice si alte tari socialiste, era tiparita pe hartia alba de xerox, cum i se spunea pe atunici. Eu am ramas cu impresia ca un „baiat destept” racordat deja la economia de piata a reutilizat niste coli inca nelegate, si a comlectat lucrarea cu noi exemple. Acelas sentiment il am si acum !

  2. De ce nu apare si Rusia in lista ta de tari care au comis crime impotriva umanitatii in trecut, chiar si in ziua de azi? Cum au ajuns ei pana la Vladivostok? Ce s-a intamplat cu populatia Circassiana, cu milioanele de ukrainieni si kazaci in perioada de „Soviet famine”, asa numitul Holomodor, deportarile masive de minoritati (inclusiv romani / basarabeni), zecile de mii de polonezi omorati in anii 1937-38, Cecenia, masacrarea populatiei native din Siberia, milioanele de civili sovietici omorati in ultimii 100 de ani, etc?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s