GERMANIA E FERICITA SI-A LUAT TARA INAPOI

63990_1557394801142238_2189165989348357324_n

Viitorul UE: BUNASTARE PENTRU GERMANI, SARACIE SI AUSTERITATE PENTRU ESTICI SI MERIDIONALI

Merkel: “Uneori e nevoie să fii dur ca să schimbi ceva în Europa”

 • Deutschland uber alles!

  Presiunile externe puse asupra Romaniei de marile puteri ale lumii din UE si NATO amintesc de relatiile noastre cu Imperiul Otoman din epoca fanariotilor si a Revolutiei de la 1848. Ceea ce nu a reusit Hitler sa faca in timpul Celui De Al Treilea Reich, este reluat acum de fosta securista est-germana Angela Merkel, care incearca, cu alte metode, sa transforme UE intr-un nou imperiu german. Mai bine si-ar vedea de problemele pe care le are in propria tara cu CCG si cu Parlamentul!

  PPE este demnul succesor al Partidului Nazist, semanand cu un fel de Internationala Fascista. De unde se vede ca metamorfozarea comunistilor in extrema dreapta nu a fost inventata de noi. Unde erau acesti mari “democrati” atunci cand Basescu si PDL-ul calcau in picioare Constitutia, Parlamentul, Justitia, Democratia, Drepturile Omului si Poporul Roman?

  819  GERMANIA nu ne respecta avand probabil motive istorice .
  Dintre motivele recente ale lipsei de respect,principalul este vasalitatea totala a presedintelui uzurpator basescu manifestata fata de Merkel !
  ZMEU IN TARA -CARPA AFARA !

  Partidul Popular European controlează autoritar UE

  PPE-Partidul-popular-European

  Partidul Popular European controlează autoritar Parlamentul European încă din 1999. Toate instituţiile europene actuale au fost create şi sînt controlate de către membri ai PPE. Principalii factori de decizie ai UE şi deţinători ai funcţiilor-cheie din instituţile europene aparţin aceluiaşi partid. Partid dominat fără doar şi poate de creştin-democraţii din Germania, de cancelarul Angela Merkel.

  Aşadar, pentru starea de fapt din Europa zilelor noastre singurii responsabili sînt politicienii de dreapta din PPE. Ei au fost cei care au luat deciziile, ei au gestionat cum nu s-a putut mai prost criza economică.

  Iar politicile de dreapta ale Partidului Popular European, impuse de mîna forte a creştin-democraţilor germani, laolaltă cu lachei ai lor precum Sarkozy, Belusconi sau Băsescu, au condus la cvasi-dominaţia economică a Germaniei în Europa, la segregarea cetăţenilor europeni în stăpîni şi populaţie de mîna a doua, în bogaţi care comandă şi săraci care primesc insulte.

  În ceea ce priveşte reacţiile oficialilor europeni de sprijinire a lui Traian Băsescu, este clar că ele nu au nici o legătură cu aşa-zisele lor îngrijorări legate de starea democraţiei în România. Este doar încercarea evidentă a unor grupuri de interse externe de a-şi impune şi pe mai departe, în mod totalitar şi autoritarist, lacheul, în detrimentul voinţei poporului român.

  Invenctiva

  epp_alde
  Așa cum are un câștigător net, criza are si un perdant net: coada cozilor, prostul proștilor, râsul lumii, sclavul sclavilor. Acest perdant absolut se numește România.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s