Klaus Johannis aduce mai multă “civilizație europeană” : Johannis vrea ca imigranții români să fie amprentați

iohannis_fb2_33113500

Klaus Johannis a avut o întrevedere cu europarlamentarul german Elmar Brok,cel care a propus un sistem de amprentare a imigranților români și din alte țări est-europene.

Iohannis și-a comunicat impresiile susținătorilor săi de pe Facebook,spunându-le că ideea amprentării este un lucru bun,care se practică în toate țările civilizate.

„Domnul Brok este un exemplu foarte bun de politician german care înțelege românii. Trebuie să avem relații cât mai bune cu Germania și să nu lăsăm ideea de amprentare să ne deranjeze. Așa se face în toate țările civilizate, dacă vrei să emigrezi”, a scris Iohannis pe contul său de pe rețeaua socială.

Ce este în neregulă în această chestiune ?
Păi în primul rând nu ne putem da seama interesele cui dorește să le apere Johannis în calitate de președinte: ale românilor sau ale Germaniei?

Pe urmă,ideea de a amprenta niște cetățeni europeni fără ca aceștia să fi comis vreo infracțiune,înseamnă discriminare pe criterii etnice și naționale și aduce un pic a nazism nemțesc. Iar ideea că românii sau alți cetățeni europeni de categoria a doua ar fi din start infractori,elimină prezumția de nevinovăție și încalcă demnitatea umană.

Evident există mulți români,pupincuriști ai Occidentului pe care amprentarea și categorisirea ca cetățean de rangul doi,nu îi deranjează deloc (atât timp cât au un loc de muncă),ei considerând că Germania este un model de civilizație și dezvoltare și că trebuie să ascultăm de nemți,deoarece ,,noi avem nevoie de ei,nu ei de noi”.

Dacă amprentarea imigranților este o idee bună,atunci propun ca și nemții,care imigrează în România,să fie amprentați! Un prim exemplu ar putea da chiar Klaus Johannis,care din câte am înțeles are și cetățenie germană.

Referitor la faptul că nemții nu au nevoie de noi,ci noi avem nevoie de ei,în acest caz,dacă nemții nu au nevoie de noi,să își închidă toate hypermarketurile,firmele de bricolaj,materiale de construcții,detergenți,produse alimentare,băncile,societățile de asigurări,firmele de vânzări auto și să plece frumușel în țărișoara lor,ca să facă bani mulți și acolo. Iar în Germania,în construcții,la cărat gunoi și spălat vase prin restaurante,să angajeze numai arieni blonzi cu ochi albaștri din țara lor de baștină,nu sclavi din Europa de Est!

Sursa articol : http://dantanasescu.ro/2014/11/10/klaus-iohannis-vrea-ca-imigrantii-romani-in-germania-sa-fie-amprentati.html

Un gând despre &8222;Klaus Johannis aduce mai multă “civilizație europeană” : Johannis vrea ca imigranții români să fie amprentați&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s