”Operațiunea Diaspora” propaganda băsistă

10350536_399114253600085_1908719781555131436_n  Din banii cui să se facă secţii de votare, din banii celor din ţară?! Câţi dintre cei din diaspora plătesc taxe în România? Propaganda băsistă a început să își facă jocul pentru turul al doilea al prezidențialelor. Conștienți de faptul că nu au nicio șansă să câștige alegerile cu discursurile Iohannis, băsiștii au pus în scenă ”Operațiunea Diaspora”.

Planul de manipulare și intoxicare a fost pregătit încă de la primul tur al alegerilor prezidențiale, când au băgat la mai multe secții de vot din Paris, Londra și Bruxelles, băsiști agitatori care să tulbure apele și să provoace scandal. Care a fost amplificat prin declarații, filmulețe și istericale, pentru că nu au mai apucat să voteze câteva sute de români în Diaspora. Imediat propaganda băsistă a sărit de părțile moi, în sus, că se încalcă dreptul la vot, că îi împiedică pe români să voteze.

Unde au fost moraliștii de azi, în 2012, la referendum, când mii de români nu au mai apucat să voteze în România?!!! Unde??!! Sau ei devin moraliști și urlă doar când este vorba de camarila băsistă?!

Nu pot să nu remarc faptul că intoxicarea băsiștilor pe rețelele de socializare și în presa aservită lor, este maximă și reușește să prostească mii de români care s-au apucat să iasă în stradă spun ei în semn de solidaritate cu românii din Diaspora care au stat la cozi și nu au apucat să voteze. Se vede din Lună că totul este o manipulare de cea mai joasă speță și că are drept rol declanșarea unui val uriaș de antipatie împotriva lui Ponta și astfel să atragă un vot negativ care să îl ajute pe Iohannis.

Mă întreb retoric, ce individ cu toate țiglele pe casă stă la coadă 4-5 ore ca să voteze în Diaspora?! Doar dacă mama candida la prezidențiale, și mă aflam în altă țară, atunci stăteam 5 ore la coadă ca să o votez. Cei care spun că au stat atâtea ore la coadă ca să voteze, fie au pierdut noțiunea timpului, fie au exagerat, fie s-au dus să facă scandal, mânați de interese de partid.

Dacă te duci la vot cu 2-3 ore înainte de închiderea urnelor, iar numărul celor care merg în același timp este de câteva sute, logic, că nu are cum o secție de vot să proceseze atâția votanți. Este logic și normal să se ajungă la astfel de situații. dar de aici și până la a spune că Guvernul Ponta te împiedică să votezi, mi se pare o exagerare cât casa.

Nu îmi aduc aminte ca o situație similară să fi fost la referendumul din 2012. Unde erau românii avizi să-și exprime votul democratic??? Au ascultat cumva de îndemnul lui Băsescu de a nu veni la vot ca să nu se facă cvorumul de participare?

I-a lovit cumva amnezia și acum și-au adus aminte că trebuie să aibă spirit civic și să-și exprime votul?!!

Brusc, pe românii din țară i-a apucat mila de cei din Diaspora că au stat câteva ore la coadă ca să voteze. Atâta poate în acest moment aparatul de propagandă al lui Băsescu, aflat în spatele lui Iohannis.

Băsescu a devenit în 2009, președinte cu ajutorul voturilor din Diaspora, câteva zeci de mii, întrucât diferența dintre Băsescu și Geoană a fost de doar 0,46%. La Paris s-a votat la loc comanda, și 90% din voturi, culmea, au fost pentru Băsescu. Mai apoi, ambasadorul de la Paris, Teodor Baconschi, era uns de Băsescu, Ministru de Externe, pentru a-i mulțumi că i-a adus peste 3000 de voturi.

Românii care au ales să trăiască în Diaspora să își vadă de viața lor acolo și să nu mai decidă ei pentru noi, cei din România, ce președinte să avem!!!

Eu unul nu mai vreau ca Diaspora să decidă învingătorul din turul doi al prezidențialelor din 16 noiembrie, la fel ca și în 2009.

exclusiv news

Tinerii români, vrăjiți de procuroarea comunisto-băsistă, Macovei

Monica Macovei, procuroarea comunistă deghizată în justițiara perfectă în regimul Băsescu, a reușit să vrăjească și prostească sute de mii de români din țară dar și din afară, care au votat-o în primul tur al alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie 2014.

Prin intermediul unei campanii online agresive și ”atractivă”, Monica Macovei a reușit să prostească sute de mii de tineri români, mare parte din ei absolvenți de studii superioare. Este extrem de trist și alarmant în același timp, faptul că o persoană mincinoasă și coruptă de teapa lui Macovei are trecere la românii cu studii superioare. Care în mod logic ar fi trebuit să fie bine informați și să aibă capacitate de analiză și de gândire cu propriul cerebel.

Dacă ai studii superioare absolvite sau în curs de finalizare, te gândești că acel individ are o anumită dotare intelectuală care-i permite să discearnă grâul de neghină și minciuna de adevăr. Sau măcar nu crede tot ce i se spune și mai dă un search pe google ca să afle și alte informații.

Din păcate, tinerii noștri absolvenți de studii superioare, în mare parte, au mestecat guma exact cum le-a livrat-o pe internet, Macovei. Fără să se întrebe dacă nu cumva guma era toxică.

Macovei vorbea în campania electorală că schimbă guvernul și că face că drege, când ea habar nu are de prerogativele președintelui. Nu ai cum să vii în campania electorală pentru alegerea președintelui, cu un program propriu de guvernare când știi bine că nu ai atribuții executive. Însă prosteala a ținut cu programul de guvernare și cum ea, Ioana d’Arc a României, luptă cu corupția și apără Justiția.

Dacă nu ai mintea scurtă și te pricepi la internet, poti vedea cam cine este Madam Macovei. O procuroare comunistă care a bătut la propriu români pe care-i ancheta și care a băgat oamen nevinovați la închisoare.

În 2012, Monica Macovei urla din toți ficații și plămânii că în România, Parlamentul a dat lovitură de stat pentru că și-a permis să-l suspende pe Băsescu, tătucul ei iubit.

După ce la referendum Băsescu a încasat 7,5 milioane de voturi împotrivă, Monica Macovei a început să latre în Parlamentul European că în România s-au furat trei milioane de voturi.

În plină campanie de suspendare a lui Băsescu, Macovei denigra la greu alături de PDL, România, la Bruxelles, cerând ca fondurile europene destinate țării noastre să fie suspendate pentru că la Guvern se afla Ponta și nu Boc.

Tot Macovei a intoxicat-o pe celebra comisară europeană, Viviane Reding în legătură cu justiția din România, spunând că Guvernul Ponta pregătește schimbarea judecătorilor CCR. Care culmea, nu fac parte din sistemul de justiție românesc. CCR nu este o instituție parte a justiției din România.

Monica Macovei a pus umărul la crearea noului cod penal care printre multele aberații, prevedea pușcărie pentru jurnaliștii care își permiteau să vorbească despre o decizie a unui judecător sau procuror.

Tot în codul penal făcut de Macovei se află câteva articole care prevăd închisoare de până la cinci ani pentru românii care își angajează la propria firmă, mama, tatăl, soția sau copii.

Lista cu ”minunile” lui Macovei pentru români și România, este lungă și extrem de șocantă. Eu sunt de-a dreptul consternat de faptul că mulți tineri români, care teoretic și practic sunt viitorul, au putut să fie prostiți într-un asemenea hal de o procuroare comunistă de cea mai joasă speță, care a denigrat și împroșcat cu noroi, România, la Bruxelles.

Ea a fost trimisă la Bruxelles să reprezinte interesele României, indiferent dacă partidul din care face parte, se află sau nu la guvernare. Nu poți să fii europarlamentar din partea României dar să ataci propria țară și șă o denigrezi cu orice preț doar pentru a-i face jocurile lui Băsescu ca să-l ajuți să rămână la putere în ciuda votului masiv de la referendum.

Macovei a prostit românii, la fel ca și Băsescu, cu justiția. Se laudă că ea e protectoarea justiției și a dreptății. Când, în realitate a manipulat justiția din România împreună cu Băsescu, pentru a băga după gratii, pe toți dușmanii politici.

Este foarte grav faptul că tinerii români au crezut-o pe Macovei și au uitat cât rău a putut să facă această individă, la Bruxelles, României. E trist să dai votul unei matracuci care denigrează România și are apoi pretenția să devină Președintele României!!!

Români, nu mai luați totul așa cum vi se livrează, folosiți-vă creierul și gândiți puțin logic, documentați-vă, slavă domnului internetul e plin de informații și aveți de unde să aflați tot ce trebuie să știți. Nu vă mai lăsați manipulați căci veți plăti scump pentru naivitatea voastră.

Sursa

Capsunarii si deficitul extern

Problema nu este câţi bani trimit cei din străinătate în România, ci cât din aceşti bani ajung la buget. Nu ajunge mai nimic, pentru că majoritatea se duc în consum pe produse de import, deci banii se întorc în final acolo de unde au plecat. Asta scrie în articolul pe care l-am postat, dar pe care nu toţi l-au citit.  Problema nu este câţi bani trimit cei din străinătate în România, ci cât din aceşti bani ajung la buget. Nu ajunge mai nimic, pentru că majoritatea se duc în consum pe produse de import, deci banii se întorc în final acolo de unde au plecat. Asta scrie în articolul pe care l-am postat, dar pe care nu toţi l-au citit. Dincolo de interesele specifice ale unora sau altora dintre romani, autoritatile, care de principiu privesc la interesele de ansamblu ale tarii, n-ar fi trebuit sa se bucure catusi de putin. Transferurile de bani catre tara din partea lucratorilor romani din strainatate – si ce sa mai vorbim de fenomenul dramatic de profunzime care le da nastere – au ajuns, demult, sa nu mai  aiba impactul economic pozitiv cu care sunt creditate, devenind, dimpotriva, un factor de adancire a dezechilibrelor si distorsiunilor. Dar, in ideea ca miliardul de euro cu pricina va trage leul in sus, s-au bucurat si cei, nu putini, care, nesfatuiti sau pur si simplu rau sfatuiti, si-au finantat consumul cu credite in valuta si acum platesc la greu din cauza devalorizarii leului. Sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s