Problema falsă a minorităţilor

111564

Propaganda pentru drepturile minorităților și încurajarea mișcărilor acestora pentru privilegii,autonomie și secesiune fac parte din acțiunea globală de distrugere a statelor naționale și de instaurare a Noii Ordini Mondiale.

Și noi românii de douăzeci și ceva de ani suntem tocați aproape permanent cu astfel de acțiuni subversive,instrumentate de obicei prin intermediul celor care se erijează în reprezentanți și lideri ai minorității maghiare.

Zilele aceastea suntem în plin scandal pe problema minorităților,ajuns chiar la nivel diplomatic. Am auzit o serie de declarații ale unor presupuși lideri ai comunității maghiare din România și am aflat ce revendică ei și ce îi deranjează în raport cu situația actuală.

Principala lor problemă este statul național. Acesta chipurile i-ar lipsi pe minoritarii maghiari de anumite drepturi și i-ar transforma în ,,cetățeni de rangul doi” .

Aceasta este evident o manipulare ieftină,deoarece se confundă,intenționat sau nu,etnia cu naționalitatea. Maghiarii sau orice altă minoritate din România sunt toți cetățeni români. Putem vorbi doar de cetățeni români de etnie maghiară,deoarece maghiarii nu reprezintă o națiune aflată în interiorul altei națiuni,cea română în cazul de față.

Dacă totuși ei se simt ca făcând parte dintr-o altă națiune,cea ungară de exemplu,tot ce au de făcut este să plece în Ungaria! Aici în România orice cetățean român fie el și de etnie maghiară are aceleași drepturi ca și orice alt cetățean român,pentru că nu există reglementări distincte în funcție de etnie. Așa că problema pusă de liderii UDMR,PPMT,sau altă organizație anti-românească este complet falsă și rău intenționată.

Sursa articol:

http://dantanasescu.ro/2013/02/06/problema-falsa-a-minoritatilor.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s