ILUZIA si AROGANTA

voteyes

Iata ce zice un oarecare propagandist de (extrema) dreapta:
„Am redevenit optimist. S-a pornit valul, nimeni nu-l va mai putea opri. S-a trezit la viață și s-a dumirit adevărata fibră a neamului nostru, tinerii școliți, umblați, prin străinătăți, care doresc să-și croiască propriul viitor. Ei nu vor mai putea fi păcăliți cu sloganuri de doi bani și nici cu pomeni electorale. În ei ne punem toată nădejdea!”

Asta ar fi raspunsul realitatii taioase:
Nu, o sa fie platiti cu sloganuri de 4 bani, nu de 2. Si la cat de fraieri sunt, nici macar galeata, faina si kilu de zahar nu necesita.

Se multumesc doar cu PROMISIUNI de la un traficant de copii, colaborator al echipei lui Basescu/Blaga, sef al organizatiei ce mosteneste direct dar ilegal patrimoniul organizatiei NAZISTE sasesti (cam 80% dn etnici!) , desfiintata nu de comunisti ci chiar de Regele Mihai, prin Decretul Lege nr.485 din 7 oct.’44 „PENTRU CĂ SUSȚINEA DESPRINDEREA TERITORIILOR ROMÂNEȘTI”. Si ca sa fie clar ca NIMIC nu s-a schimbat din 44, in numita traditie, acum e sustinut de inamicul nr. 1 al Romaniei, Tokes.

Toate astea sunt probate ca si enigma financiara a celor 7 case… . Si mai exista si alte banuieli dar nu pot fi probate. Un ziar german vb de „fantezii despre un spion german traficant de case si copii, …etc.” Dar e afirmatia lor, nu a mea.

Atat ii duce mintea sa voteze…. Ca deh, IQ-ul se transmite genetic si n-au ce sa mosteneasca decat ce aveau si parintii lor aia cu kilu de zahar! Dar spre deosebire de parintii aia „prosti de la tara”, ei sunt si fuduli, ca nu-i asa, „prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul” Si, in continuarea proverbului romanesc, un vechi proverb talmudic zice „ca inteleptul linguseste prostul, nu-l contrazice”.

Astfel si propaganda asculta de aceste proverbe vechi. Diaspora devine astfel brusc varful de lance al inteligentei si revolutie civilizatoare. Sunt brusc scoliti si umblati. Astfel si aici, Eminescu ramane nemuritor:” Ai nostrii tineri la Paris invata, cavatei cum sa faca nodul…”

Am stat si eu in vest 12 ani si niste robotei manipulabili ca acolo n-am mai intalnit. Privind in urma dupa o viata in vest in care am facut si scoli si munca in meserii „intelectuale”, pot spune; acolo eram mult mai „necopt la minte” decat acum. Si probabil asta o sa aduca si ei ca si casting din experienta de vest!

Fenomen curios si periculos. DIASPORA acum nu mai e formata din intelectualitate si „lume subtire”. Acum procentul covarsitor in diaspora este GLOATA, sau clasa muncitoare. Cea de jos plecata sa spele cururi, sa dea cu mistria si rareori sa si jmangleasca. Cu scop PRECIS; BANII. Exclusiv BANII. Cei subtiri, cu educatie si antrenament cerebral sunt MINORITARI. Aia au mai pleat si pentru a „castiga experienta”. Daca mai sunt 20-25% din diaspora… ‘telectualii. Maxim. Cu alte cuvinte, „fetele de la Apaca” sunt mutate in… vest.

Si evident sunt usor manipulabili. Caci oamenii care muncesc fizic prea mult chiar daca ar avea un IQ onorabil, n-au TIMP sa se informeze. Si de fapt nici n-au de unde, gandesc deci doar cu portofelul. E vb exclusv despre BANI. Si asta e si singurul criteriu de VOT si de a face revolte (eventual)
Dar Mai e ceva; fetele de la Apaca au schimbat in dorintele lor sexuale ( de data asta nu explicite ca atunci ci ascunse) pe Roman cu Johannis. Si cu „asta” voteaza…. pentru noi.

Aceasta situatie a fost „gandita” la Vatican. Tari eminamente catolice au importat milioane de muncitori romani in perioada Basescu-Macovei. Care Macovei e „data” greco-catolicilor. Pentru ca Ardealul sa devina complet greco-catolic. Iar ungurii sunt un stalp al catolicismului. Dar totodata ungurii sunt sprijiniti istoric si de nemti. Astfel puteti intrezari usor motivatiile si legaturile.

Lupta reiigioasa pare desueta azi, dar NU este. Acesta este motorul principal in razboiul din Ukraina dintre greco-catolicii din vest cu ortodocsii din est.

Odata reveniti in tara milioanele de muncitori „prelucrati mental”, pentru catolici ar insemna ca maresc populatia desprinsa de ortodoxie BRUSC. Insa pana una alta rezultatul este fortat doar in Ardeal. Restul se poate deduce.

E povestea trista a MANIPULAII Romaniei.
Adrian Mihai Radian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s