Românii îl vor tot pe Traian Băsescu

romania-se-scufunda-300x260

Din câte s-a observat in voturile de duminică,este clar că românii nu vor să scape de ciuma băsistă votându-l pe Johanis. Stau și vă intreb: de ce l-ați mai demis pe „demis” dacă îl votati pe omul lui băsău? Câtă inconștiență în prostia unora aveți să puneți ștampila pe omul lui băsău? Johanis este cu pedeliștii cine a fost la pedeliști? Băsău,poșeta,buldogul,alcoolista cacovei,piticania si alifie etc. Chiar atât de mult vă place acest gunoi de băsău? Nu realizați că votându-l pe Johanis îl votați clar pe băsău? E clar ca nimeni în țara asta nu vrea să scape de ciuma băsistă rămâneți cu el si luați-l acasă și spălati-vă pe cap cu băsău și ciuma lui.

Eu nu mă cunosc să am bun simț față de băsism,așa cum băsismul are nesimțirea să își bată joc de o țara întreagă și să facă ce vrea asta cu cine vrea. Nu vor băsistii să le cer iertare băsiștilor în genunchi,să stau in limbă după ei și să-i pup in cur ca să mă ierte?

Observ cu tristețe că mulți români,după 24 de ani de pretinsă democrație,tot nu s-au destupat prea mult la creier. Îi aud pe foarte mulți că doresc un nou președinte care să facă lucruri bune pentru țară,să creeze locuri de muncă,să mărească salarii și pensii să facă justiție etc. Multă lume trăiește cu impresia că și azi președintele este un fel de Ceaușescu,care le face pe toate în țară și de el depinde totul. E drept că de acest lucru este responsabil actualul președinte (ilegitim),care în cei zece ani de dictatură personală s-a comportat exact în acest mod,dar din nefericire pentru noi,nu spre binele țării,ci doar pentru binele său personal și al grupului său de susținători.

În sistemul democratic instaurat la noi după decembrie 1989,cel puțin la nivel declarativ,președintele are doar un rol de reprezentare a țării pe plan internațional și de mediere între instituții pe plan intern. Faptul că Băsescu și-a depășit cu mult atribuțiile este doar o excepție în istoria noastră recentă.

De aceea motivul principal în aceste alegeri nu este acela de a alege un președinte care să salveze țara de exploatatorii străini,să ne dea salarii mai bune sau să-i aresteze el pe infractori și corupți,ci un președinte care să nu fie ca Băsescu și să-și vadă de treaba lui,lăsând celelalte instituții ale statului s-și facă treaba la rândul lor. Trebuie să scăpăm de Băsescu și de sistemul anti-democratic creat de el! Atât și nimic mai mult. De restul (exploatarea colonială a SUA și UE) numai bunul Dumnezeu ne poate scăpa!

Sursa articol

http://dantanasescu.ro/2014/11/02/de-ce-mergem-sa-votam-un-nou-presedinte.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s