Cu ce v-am gresit domnilor evrei?

Destul de multi imi scriu si mi se adreseaza cu apelativul, “antisemitule” si chiar incerc sa lamuresc pozitia pe care ei mi-o confera, cu cei ce doresc colaborarea, bineinteles. Sint o sumedenie de asa zisi colaboratori care ma injura sau sint extreme de obraznici, invinuindu-ma de antisemitism, de departe vazindu-se ca ei sint infectati cu un microb raspindit in toate societatile, de raspindacii everilor si nici macar de acesti evrei, alti imi spun ca sint “jidan” si multe altele pe care as vrea sa le clarific in acest articol

De cele mai multe ori, cind spunem ce gindim despre evrei si ceea ce simtim zilnic in contact cu ei, fara ca opinia noastra sa fie preluata de anumite publicatii, pentru ca ele sint in proprietatea lor, ni se spune ca sintem antisemiti.

Dar niciodata nu am auzit sa i se spuna unui patron de publicatii evreu sau al unui post de televiziune, legat de un anumit comentariu, ca este antiroman, antiarab, antigerman, antiindian, antifinlandez sau antiamerican.

Nu am auzit nicodata ca vreo etnie sa spuna acest lucru dupa comentarii belicoase si tendentioase la adresa acelui popor sau reprezentantilor lui, in presa sau la televizor

Ma intreb mereu, de ce? Sintem noi mai diplomati decit ei, sau mai cu bun simt si nu dorim sa afle evreii opinia noastra? Poate ca nu.

Sintem noi subordonati lor si depindem de ei, chiar muncind de dimneata pina seara? Poate ca nu sau poate ca da, dar in final, ei fac bani prin munca noastra si noi sintem “fericiti” ca avem un loc de munca si posibilitatea sa imprumutam de la banca si sa raminem datori pe viata pentru o casa care nu se stie daca va dura atita timp, doar daca cineva ne va face viata mai scurta.

Sint ei mai agresivi decit noi si mai sensibili la evidentierea unor aspecte reale? Poate ca da, pentru ca este un popor care s-a adunat pe teritoriul actual, dupa ce o serie de popoare au fost de acord, altele nu, si poate cred ca cine vorbeste despre ei, este din categoria celor care nu au dorit ca ei sa fie in acea pozitie geografica.

Fac ei din acest antisemitism, o arma atit de puternica incit sa intelegem ca noi trebuie sa ii respectam pentru a nu fi categorisiti ca promotori ai acestui sentiment si sa fim mereu frustrati si complexati in fata lor, pentru a nu face greseala de a fi interpretati ca antsemiti? Poate ca da, findca din capul locului, trebuie sa ne adresam politicos lor sau cel mai bine sa nu ne adresam deloc si sa intelegem ca trebuie doar sa ascultam si sa executam ceea ce ne indica ei, pentru ca acolo “sus” cineva gindeste pentru noi si gindeste bine.

Ma simt frustrat, intr-o tara, Canada, si un continent,America, unde bascalia si glumele sint la moda si unde colegului meu de lucru, un Indian cu turban, ii spun “Ce faci mai turban? Si el zimbeste si ma intreaba daca sint rom, pentru ca legat de Romania acestia sint protagonisti povestilor si rid si eu. Sau, chinezului ii spun “Ce faci mai galbenule?” si ride si el, ca sa nu mai spun ca, cunostiintelor de culoare ma adresez cu “Ce faci Nigga?” si ei rid si nu spun nimic, iar europenii ma intreaba “Esti si tu tigan ca ceilalti romani care au venit prin tarile noastre?”

Iar eu rid cu ei si incerc sa le explic diferenta pe care eu gindesc ca ei o pot intelege, dar nu ma supar.

Ma supar, in schimb, cind aud sursa din care ei au dedus ca noi romanii sintem tigani si anume presa si in general Media, care este condusa aproape 100% de evrei, care au dat voie sa se ajunga la asemenea concluzii, dar nu le spun ca sint antiromanesti, pentru ca poate au gresit cind au scris sau vorbit pe post.

Au gresit?? Pai, eu daca gresesc si ma adresez sub o forma care nu le convine dar conforma cu realitatea, sint antisemit si gata sa merg la puscarie, sa mi se anuleze conturile bancare, sa am in cazier ca fac ura de rasa, sa fiu marginalizat la locul de munca, sa devin paria societatii.

De unde vine diferenta asta de tratament? Oare de la cei ce imi scriu din tara pe site si ma numesc antisemit, iar un bun prieten ma intreaba: “Ce ai mai cu evreii? Nu esti de acord cu ei?” la care eu il intreb: De unde a dedus asta? Deci discutam de oameni care au inteles ceea ce doreau evreii sa inteleaga si nu au opinie, nu se pot desprinde si arunca in lumea bascaliei americane, dar nici in lumea in care sa taca si sa aiba propria opinie, deci sint pe nicaieri.

Acum am sa intreb pe domnii evrei, cu ce am gresit noi, care am fost si sintem de acord sa traim globalizat, care muncim in orice tara pentru a pune pe masa copiilor ceva si a traii cit de cit decent, noi, care am ales sa traim multietnic si sa salutam vecinul de culoare si chiar sa il invitam la o bere in fata garajului, noi, care am ales sa mergem la un picnic si sa il chemam pe canadian sau american la masa noastra pentru a minca o sarma romanesca si clatite, noi, care am ales sa stam in pauza de la locul de munca, la masa cu toate natiile si sa schimbam experiente, noi care am invatat sa sarutam mina unei doamne in semn de respect, noi, care ne scoatem palariile cind stam la masa cu invitatii, chiar pentru a discuta, noi, care platim cursurile urmate la facultati de catre copiii nostri, cu dobinzi usturatoare, dar nu zicem nimic, noi, care vedem ca acesti copii au terminat cursurile unei universitati si nu au un loc de munca si multe, multe altele pe care le facem, iar prietenii evrei nu le fac, nici una din cele de mai sus….

De ce nu le fac ?, Nu stim, dar l-as reproduce pe bietul Toma Caragiu:”C-asa e-n tennis !”

Cu ce v-am gresit noi, domnilor evrei, din moment ce am tacut cind rabini de frunte din America (in New Jersey State si alte mari orase americane), au fost parte la cea mai mare retea de traficanti de organe, in special de cooii, din America catre Israel? Nu am spus nimic, pentru ca poate intradevar aveati nevoie, dar totusi, era vorba de niste finite umane, fata de care noi sintem sensibili, chiar mai sensibili decit sintem la bani..

 http://www.youtube.com/watch?v=hBsAg0v4_ik

http://www.nytimes.com/2009/07/24/nyregion/24jersey.html?pagewanted=all

http://birthofanewearth.blogspot.ca/2014/08/israelis-stealing-organs-from-living.html

Cu ce v-am gresit noi, domnilor evrei , cind stam cu ochiul facut ventuza pe ecranele televioarelor pentru a vedea programele pe care ni le prezentati, uneori constatind ca este vorba de o propaganda, in ceea ce privesc stirile, asta pentru ca sintem intr-o societate multiculturala si colegii nostrii de alte etnii ne spun ratiuni pentru care nu poate fi asa, dar intelegem “protectia”..

Cu ce v-am gresit ca sintem in contact cu Hollywood-ul atit la televizor cit si in viata de zi cu zip e strada si la munca, stiut fiind ca si acolo, jocurile le faceti tot dumneavoastra pentru a ne face sa ne simitim bine si sa ne relaxam dupa o zi istovitoare de munca si mai ales sa oferim copiilor un exemplu de viata, dar faptul ca acceptam cu placere aceste programe, inseamna ca va apreciem.

Cu ce a gresit Rick Sanchez de la CNN, un tip foarte inteligent, care a avut curajul sau respectul, sa spuna ca Media este condusa de evrei? Trebuia sa minta si deci minciuna sa fi fost mai pe placul dumneavoastra? Pai, dumneavoastra sinteti niste tipi religiosi si nu pot sa cred ca acceptati minciuna sub nici o forma…

 http://www.texemarrs.com/jews_own_hollywood.htm

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/explainer/2010/10/do_jews_really_control_the_media.html

 Cu ce v-am gresit noi, domnilor evrei care detineti toate marile companii farmaceutice invinuite ca au facut “greseala” de a introduce virusul SIDA in aspirine care au fost vindute catre cei ce credeau ca se vor trata de raceala?

Ne pare rau ca a-ti fost scosi in acel moment de pe piata farmaceutica americana si acoperiti de clasa politica a vremii, dar apoi si-au cerut scuze si a-ti fost reprimiti, dupa ce a-ti avut un alt “cover-up” de la compania farmaceutica germana Bayer. Noi stim ca a-ti facut-o din greseala si tot din greseala a-ti mers in Europa pentru a vinde acele stocuri descoperite in SUA, dar nu am spus nimic pentru ca oricine poate gresii si deci sinteti imaculati in mintea noastra..chiar daca multi au murit si au lasat in urma copii fara posibilitatea de a se intretine.

 http://www.youtube.com/watch?v=hvG8uvLz4Yc

http://www.nuremberg-tribunal.org/history/

 Exista si din rindul dumneavoastra, o serie de evrei care doresc sa se afle adevarul despre modul dumneavoastra de gindire si abordare a celorlalte natii, care nu au acces in comunitatile in care traiesc, la “The Book”, pentru a vedea care sint carentele valorificabile ale societatii sau comunitati unde va stabiliti. Dar am gresit noi cu ceva, in acest sens?

http://antimatrix.org/Convert/Books/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview.html

 Cu ce v-am gresit, domnilor evrei, pentru ca in timp ce noi, in Romania socialista si in alte tari, ne gindeam la productia bunurilor de larg consum si exportam tot ceea ce puteam crea mai bine industrial, in timp ce industria de armament si complexul industrial militar pe care il detineti va situeaza in pozitia de a sasea tara exportatoare a acestor unelete ale mortii. Dar poate noi am fost prea religiosi, pentru a ne preta sa fim in topul producatorilor de armament, la export. Noi produceam cabluri, calorifere, frigudere, oteluri speciale, cazane pentru industria chimica si multe aletele care nu avea la vinzare o valoare adaugata asa cum o au armele. Eu cred ca dumneavoastra a-ti fi putut sa acoperiti o zona mai mare de produse la export, mai ales ca beneficati de un ajutor anual nerambursabil de la americani de aproximativ 6 miliarde de dolari.

http://livewire.amnesty.org/2009/01/27/a-bloodstained-wall-full-of-flechettes/

http://www.hrw.org/en/news/2009/06/30/israel-misuse-drones-killed-civilians-gaza

http://aviationweek.com/awin/israel-among-leading-arms-exporters-2012

 Cu ce v-am gresit, domnilor evrei, deoarece acceptam cu “placere” speculatiile de la Mercantil Chicago, facute cu alimente si in urma carora sute de mii si milioane de copii sint frustrati de alimenetele necesare existentei, dar noi nu spunem nimic, pentru ca poate a fost un an rau in agricultura mondiala, insa de zeci de ani, africanii au nevoie de utilaje, de seminte adaptate solului lor, de pregatire in agricultura, de infrastructura agrara, de agronomi si nicidecum de ajutoare, seringi, vaccine si citeva toale pe care le duce acolo Bill Gates si sotia lui. Ei ar fi trebuit sa le produca singuri, pentru a nu mai exista aceste pirghii prin care pot fi controlati, dar noi am inteles ca deocamdata nu se poate face mai mult si acceptam chiar donatiile de diferite obiecte si bani, care ajung la ei intr-un raport dezamagitor. Dintr-o donatie de 10 dolari, la ei ajung sub 60 de centi, pentru ca restul trebuie sa cistige si bancile, transporturile maritime, transporturile terestre, asigurarile si altii pe care sint sigur ca nu ii cunoasteti si ii veti pedepsi si pe ei, pentru ca ar fi trebuit sa creeze accesul africanilor la aceste fonduri, sub o alta forma…

http://www.theguardian.com/global-development/poverty-matters/2012/may/10/stop-banks-gambling-food-prices

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu38.htm#The_Windsors_Global_Food_Cartel_-_Instrument_for_Starvation

http://www.veteranstoday.com/2014/02/19/the-international-oil-drugs-guns-and-kissinger-associates/

http://www.thirdworldtraveler.com/Petras_James/Power_Israel_US.html

 Venim la cel mai sensibil subiect in discutie, si anume sectorul financiar, fata de care ne cerem scuze domnilor evrei ca nu avem inca toate cartile de credit oferite si nu am imprumutat bani pentru a ne cumpara mincare ci ne-am limitat la mincarea pe care o aveam in frigider.

Napoleon Bonaparte, spunea intr-un interviu memorabil, legat de finante:

“Cind un guvern este dependent de banii pe care ii pot oferii un anumit sistem bancar sau bancheri, acei bancheri vor conduce guvernul respectiv. Aceasta se intimpla datorita faptului ca mina care da, este intotdeauna deasupra minii care ia. Cei din lumea finantelor sint fara patriotism si fara decenta”

Sa fi avut dreptate “maestrul” Napoleon? Erau si atunci evrei? Eu nu stau bine cu istoria si cred ca Napoleon se referea la bancherii francezi si poate de accea a fost exilat, din cauza acestei greseli.

 Domnilor everi, noi sintem satisfacuti de faptul ca Rezervele Federale, care reprezinta Banca Centrala a Americii, este un consortiu de 9 banci si asociatii bancare evreesti, conduse de familia Rothschild. Acestea sint:

  1. Rothschilid Banks of London si cea din Berlin.
  2. Lazard Brothers Banks din Paris
  3. Israel Moses Seif Banks din Italia
  4. Warburg Bank din Hamburg si Amsterdam
  5. Lehman Brothers din New York(care a fost dusa in faliment controlat si pentru care plateste poporul american, dar nimeni nu a intrat in puscarie, pentru ca daca vreun judecator ar fi dat aceasta sentinta, ar fi fost numit antisemit si nu a dorit sa isi ia asa o responsabilitate)
  6. Kuhn, Loeb Bank din New York(actualmente schimbata in Shearson American Express)
  7. Goldman Sachs din New York
  8. National Bank of Commerce NY/Morgan Guaranty Trust(J.P Morgan Bank – Equitable Life – Levi P. Morton sint principalii actionari)
  9. Hanover Trust din New York( la care principalii actionari sint David Rockefeller &Chase National Bank NY)

 

Noi nu ne suparam nici de faptul ca Rezervele Federale sint si au fost conduse de o pleiada de evrei intelienti, pentru ca sintem in plin proces de globalizare si valorile trebuie sa arate cum pot face banii.

1791-1811 Familia Rorthschild a infiintat “First Bank of the United States”.

1816 – 1836 Familia Rothschild a infiintat “Second Bank of United States”

1837 – 1862 a fost perioada “Free Banking Era” in care nu a existat o banca centrala, prin efortul Presedintelui Andrew Jackson.

Gentlemen! I too have been a close observer of the doings of the Bank of the United States. I have had men watching you for a long time, and am convinced that you have used the funds of the bank to speculate in the breadstuffs of the country.”

http://politicalvelcraft.org/2013/07/24/i-killed-the-bank-president-andrew-jackson-the-private-greedy-federal-reserve/

 Ne cerem scuze si pentru greseala facuta de Presedintele Jackson, in timpul caruia un Rothschilid a fost impuscat pe nedrept si el a desfintat ierarhia bancara evreiasca, aratind o aversiune fata de evreii bancheri, nedreapta de altfel, dar cred ca a murit cu remuscari pentru ceea ce a facut.

1862 – 1913 A fost implementat “System of National Banks”.

1913 – pina in present am avut de-a face cu Rezervele Federale Americane, un consortiu, dupa cum spuneam, de 9 banci si asociatii bancare evreesti conduse de Familia Rothschild, care detin 57% din actiuni prin intermediul Rothschild of London, ale carui stocuri nu sint valabile pentru publicul larg si nu vor fi niciodata, dar noi nu ne suparam, pentru ca este o afacere de familie, chiar daca ne ghidoneaza vietile noastre in directia dorita, dar nu de noi.

Poate doar membrul Congresului SUA, Louis McFadden, sa fie vinovat, pentru ca pe 23 Mai, 1933 a adus acuzatii de tradare impotriva membrilor Rezervelor Federale, dupa care evident ca a urmat o campanie impotriva lui, iar dupa trei ani a fost gasit otravit, poate de comunisti, pentru ca dupa istoriile capitaliste, numai ei aveau obiceiul sa se razbune pe cei ce nu se conformau sistemului creat de ei… poate, cine stie?

Noi sintem de acord si cu faptul ca atit in timpuri de prosperitate cit si cele actuale, de austeritate si saracie lucie, am avut la conducerea Rezervelor Federale un grup de evrei cu mare talent in domeniul financiar si asta se poate vedea din “echilibrul” financiar mondial si al SUA.

Ben Shalom Bernanke, Seful Rezervelor Federale, care avea termen pina in 2020, dar pentru motive personale a inminat conducerea lui Janet Yellen, care din pacate, poate din cauza noastra, nu gaseste solutiile depasirii momentului si este multumita cu cresterile masive ale stocurilor si buzunarele celor de pe Wall Street, chiar daca aceasta crestere este rupta total de economia reala.

Donald L. Kohn, Vicepresedinte al Consiliul de Guvernare al Rezervelor Federale, ales pina in 2016.

Randall S. Kroszner, membru in Consiliul de Guvernare al rezervelor Federale

Frederic S. Mishkin, membru al Consiliului de Guvernare al Rezervelor Federale

Alan Greenspan, fost presedinte al Rezervelor Federale pentru cea mai lunga perioada din istoria ei si care, chiar in acest moment, la aproape 90 de ani, are un cuvint de spus, de cele mai multe ori, unul gresit, dar poate stie el ce stie.

Acum apelez la rationamentul dumneavoastra si va intreb: De ce sinteu antisemit? Am spus ceva care nu corespunde cu realitatea? Am dat citate care sint culese din articole personale? Am dorit sa va informez tendetios sau in sensul de a crea o imagine falsa?

Pai si atunci daca as mintii si as spune totul inflorit si plin de neadevaruri, cum m-ati putea numii?

Poate am facut greseala ca am recunoscut meritul evreilor in plan mondial si mi-am cerut scuze pentru cei ce au depasit limitele si au generat acel oribil Holocaust, dar am sa ma prevalez de faptul ca actualul, inca, Presedinte al Romaniei, tradatorul de tara Train Basescu a avut amabilitatea ca pe timpul celei mai cumplite crize economice prin care trece Romania, sa gaseasca peste 7,4 milioane de dolari si sa construiasca un Monument al Holcaustului la Bucuresti, pe care am sa il vizitez cu siguranta si am sa pun o coroana in semn de respect si scuze pentru poporul evreu.

Nu imi pot cere scuze , inca, fata de tigani, care au fost invitati si ei la ceremonia dezvelirii acestui memorial al Holocaustului, care se pare ca a fost inchinat si lor. Poate pentru grija pe care acesti tigani au avut-o fata de Basescu, si sotia lui, oferindu-i o cravata de aur furata din Anglia, iar sotiei lui, o salba de aur traditional tiganeasca si dansind cu ei la Costesti.

http://isurvived.org/InTheNews/HolocaustMemorial-Romania.html

http://www.nytimes.com/2009/10/09/world/europe/09romania.html?_r=0

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/basescu-a-dansat-alaturi-de-florin-cioaba-la-festivalul-romilor.html

 http://www.antena3.ro/romania/maria-basescu-in-costum-electoral-tiganesc-traian-basescu-de-la-tiganca-imputita-la-bercea-mondialu-79765.html

 

Cu respect,

 Adrian Cosereanu 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s