Elena Udrea și Alina Bica, fotografiate împreună la shopping la Paris

1782580_1506447696285905_4526214238619078088_o Şefa DIICOT, Elena Bica simbolul independenţei Justiţiei şi a investigaţiilor nemiloase, de braţ cu Elena Udrea, persoana cu potenţial de investigare a gestiunii banului public cât pentru şapte parchete – iată tabloul care arată de ce este atât de onestă şi nepătată de dosare pupila preşedintelui Băsescu.


Bani irositi de Udrea in Brasov: patinoar de 12 milioane de euro, cand in Ungaria s-a realizat unul similar cu 4 milioane de euro….toate acestea in conditiile in care nu exista case sociale pentru oameni in Brasov si e plin de oameni ai strazii, batrani si copii pe strazi.

Ce cautau femei care lucreaza in slujba poporului, a statului, la shopping in Paris, cand lumea moare de foame prin Romania si nu au pe unde dormi, cum sa votezi pe cineva care in loc sa nu doarma noaptea de grija poporului si sa isi faca planuri cum sa scoata tara din saracie, se plimba nestingherite pe banii publici, ca nu mai pot de bine, in timp ce puteau sa rezolve cel putin un caz social, un copil care sta in mizerie, sau un batran cu pensia de 1 leu.

Camelicious

Elena-Udrea

În ultimele două zile ale campaniei electorale pentru alegerea Zapciului care va ocupa jilțul de la Cotroceni pentru următorii cinci ani de zile am putut fi cu toții martorii unei incredibile demonstrații de tupeu și mîrlănie.

Că Elena Udrea și Traian Băsescu sînt două specimene odioase, nesătule, bolnave după putere, avere și aflate într-o continuă luptă pentru parvenire, știam deja cu toții.

Că tupeul, contondența și nesimțirea de care pot da dovadă aceste două jalnice exemplificări ale naturii umane nu cunosc nici un fel de limite, era, de asemenea, cunoscut.

Dar parcă totuși s-a ajuns la un alt nivel, Băsescu și Udrea, dimpreună cu mîncătorii de căcat profesioniști din mass media, continuă să uimească prin culmile neverosimil de înalte pe care pot duce răbdarea opiniei publice din România.

Să vii tu Udrea să declari că ești luptător anti-sistem și ești prigonită de serviciile secrete, că ești candidatul singur împotriva tuturor, după ce ani de zile ai avut pe mînă și serviciile secrete, prin intermediul lui Traian Băsescu, dar și o imensă putere financiară, în perioadă deținerii celor două portofolii la Turism și Dezvoltare Regională, este o jignire neasemuită adusă inteligenței opiniei publice.

Să declari tu, ca exponent al corupției în România, ca reprezentant de seamă al țopiei, nepriceperii și neam-prostiei ce sufocă această țară de la nivelul unei clase politice falimentare, că lupți cu sistemul politic, este echivalent cu a vorbi despre funie în casa spînzuratului.

Iar așa-zisul filaj al serviciilor secrete este doar o diversiune de doi lei pusă la cale tocmai de Udrea și Băsescu, în disperarea de a mai isca ceva vulvă, scuzați, vîlvă, în jurul candidatului PMP și a crea astfel impresia unui concurent important în cursa pentru jilțul de la Cotroceni.

Se vede treaba că cele două ipochimene vor să creeze cu orice preț deranj și scandal, fără teama că vor fi luate la fugă pe stradă de mulțime, pentru a fi unse cu catran, tăvălite prin pene și atîrnate de catargul de la Cotroceni, ca să stea acolo mult și bine și să își vadă visul cu ochii pentru următorii cinci ani de zile.

Curajul lor se bazează, din păcate, pe evidența că mămăliga, de cînd a fost globalizată și se cheamă polenta, chiar nu mai explodează sub nici o formă.

Sursa

http://www.invectiva.ro/lady-politicaca/hai-sictir

elenaudrea12

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării regionale şi Turismului (wow!), a declarat la sfîrşitul săptămînii trecute că staţiunea Mamaia este un kitsch. Această declaraţie, venită din partea unui, pardon, ales caracter ca Soarele Portocaliu, nu se poate constitui decît într-un compliment pentru staţiunea respectivă.

Altfel spus, Elena Udrea vorbeşte de funie în casa spînzuratului. Nici nu e de mirare însă, pentru că trebuie să ai un tupeu nelimitat, specific găştii portocalii, putem spune, numai ca să pronunţi cuvîntul kitsch, după seria de apariţii publice de-a dreptul penibile cu care ne-a obişnuit Udrea, încă de la început şi pînă în trecutul apropiat.

Trebuie să fii Elena Udrea pentru ca să spui, din postura de consilier prezidenţial, că Norvegia e o republică în Uniunea Europeană şi după aia să îţi dai cu părerea, imperturbabilă, ce e kitsch şi ce nu. Trebuie, de asemenea, să ai un obraz gros ca un cauciuc de iarnă, ca să te îmbraci sau, după caz, să te dezbraci cum o face Udrea şi sa mai ridici pretenţii asupra noţiunii de kitsch.

Mai mult decît atît, doar un spirit elevat, precum cel al ministresei, poate înghiţi fără să protesteze lopeţi de laude deşănţate, de prosternări slugarnice venite din parte lingăilor de partid şi de stat, pentru ca ulterior să vină şi să declare pe un ton răstit, de fată de cartier, că un anume lucrul sau un altul se încadrează în categoria kitschului.

Doar în România se putea întîmpla – din nou – ca o întruchipare kitschului, o personificare a prostului-gust şi a ţopîrlăniei să ajungă în postura oficială de dătătoare cu părerea despre ce e frumos şi ce nu e, iar opinia publică să caşte gura şi să nu sancţioneze în nici un fel această monstruozitate.

Şi nici măcar ăsta nu e cel mai rău lucru. Pentru că, în lipsa adevăratelor valori care să se manifeste publlic, Udrea a ajuns deja un model pentru toate decerebratele şi toţi frustraţii sexual care cred că actualul ministru al Dezvoltării şi Turismului reprezintă imaginea succesului, a femeii puternice, de carieră, eroină neînfricată, tovarăşă de viaţă şi de luptă, mamă iubitoare pentru toţi copiii patriei.

Se răsuceşte în mormînt de invidie Elena Ceauşescu.

Sursa

http://www.invectiva.ro/lady-politicaca/here-comes-the-kitschy-girl

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s