Joe Biden atribuie liberalismul social comunității evreiești care controlează Hollywood-ul si social media

-7571561fc7d7f8cd

Vicepreședintele SUA Joe Biden a adus elogii comunității evreiești care i-au contrariat pe unii dar în aceeași măsură i-au încântat pe adepții teoriilor conspiraționiste anti-semite.

În cadrul evenimentului anual de recunoaștere și celebrare realizărilor evreilor americani organizat de Comitetul Național Democrat, după ce a subliniat reprezentarea disproporționată în Congres, cota impresionantă de premii Nobel și rolul jucat în mișcările pentru drepturi civile și drepturi ale femeilor, Biden a elogiat munca lor în numele căsătoriilor gay prin intermediul controlului media.

“Cred că ceea ce afectează mișcările sociale în America, ceea ce afectează orientările noastre în America ține atât de cultură cât și de artă, în aceeași măsură”, a explicat Biden. “… Sunt convins că 85 la sută din acele schimbări, indiferent că vorbim de Hollywood sau social media sunt datorate liderilor evrei din industrie.“

Biden a citat de asemenea una din explicațiile sale preferate pentru succesul căsătoriilor gay- “nu am făcut noi ceva din punct de vedere legislativ. Au contat social media și serialul . Literalmente. Aceste lucruri au schimbat orientările oamenilor. De aceea am fost atât de sigur că marea majoritate a oamenilor va accepta și va accepta rapid” măsura.

În evoluția lucrurilor, a explicat Biden, “influența (comunității evreiești) este imensă. Influența este imensă.”

De comentariile vicepreședintelui au profitat anumite grupuri și site-uri anti-semite, cu toate că, așa cum se exprima însuși Biden, comunitatea evreiască “influențează” media.

Sursa : Gandeste.ro

Cititi si : Libertarianismului este o parte a dialecticii Illuminati cu comunismul: În esenţă, două forţe aparent opuse forţează avansarea aceluiaşi scop:  http://dantanasescu.ro/2013/01/28/esenta-satanica-a-libertarianismului-2.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s