Iubărețul sticlelor e în stare să dea foc țării pentru a ajunge coana Nuți președinte!

10356410_856951747671110_2974960109320769859_n

Dupa cele doua iesiri televizate de ieri, singurul lucru care il mai poate scapa pe Basescu Traian de inchisoare, dupa ce i se termina mandatul, ar fi sa se declare nebun sau cineva din apartinatori sa declare ca nu este in toate mintile si in loc de puscarie sa ajunga intr-un spital de nebuni.

Si in acest caz chiar am avea o problema, pentru ca ar fi foarte greu sa dovedim ca nu este adevarat.

Pe 22 decembrie 2014 expira mandatul “Javrei ordinare”.

Ieri seara forma de viata neevoluata si penibila care poarta numele de Basescu Traian, in timp ce  tremura foarte puternic, mult mai puternic decat oricand, a prezentat niste asa zise dovezi ca premierul Victor Ponta, candidatul aliantei PSD+UNPR +PC la presedintie ar fi fost ofiter acoperit SIE in perioada 1997 – 2001.

Basescu a prezentat o Hotarare de Guvern, initiata de Teodor Melescanu si semnata de premierul Ponta, care extindea protectia acordata ofiterilor si la cei care si-au incetat raporturile cu Serviciul. Si ce dovedeste Basescu cu asta?! Nu doveste absolut nimic. Doar basistii imbecili pot crede ca asta este o dovada.

Oricum pe cei 47% de votanti de stanga nici nu ii intereseaza daca Victor Ponta a fost sau nu a fost ofiter acoperit SIE. Ei sunt hotarati sa il voteze pe Ponta orice “dezvaluiri” ar face demisul Basescu Traian.

Nu stiam ca nebunia sa ia prin contact, stiti dumneavoastra ce fel de contact. Astazi Elena Udrea a cerut ca Victor Ponta sa isi dea demisia din functia de premier, sa iasa din cursa pentru presedintie, desfiintarea unor comisii parlamentare, ancheta parlamentara si alte nebunii. Johannis a iesit si el la atac.  Astia au avut un contact neprotejat in trei?

Maine asteptam ca Basescu sa incerce sa ne demonstreze ca Victor Ponta este extraterestru, locuitor al planetei Marte.

Sunt de parere ca Basescu ar trebui urgent internat la spitalul 9 pentru investigatii serioase.

Un gând despre &8222;Iubărețul sticlelor e în stare să dea foc țării pentru a ajunge coana Nuți președinte!&8221;

  1. Teorie greșită… Un senator din PSD îndemna nu demult pe confrați ,,să dăm foc țării!” și altele… Vedeți totul distorsionat. Citiți articolele de pe blogul meu măcar de curiozitate. Atitudinea foarte vehementă împotriva cuiva, oare ce denotă?…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s