Băsescu un Dictator Securist

Poza-1-a-e1343565832434-246x300  De la celebra fraza „Voi demisiona la 5 minute dupa ce voi fi suspendat”, – pana astazi, iata un scurt inventar al unor fraze ale marinarului:
In trecut Basescu zicea ca NU vor scadea pensiile si salariile….
In ultima intalnire a lui Basescu cu generali si militari in rezerva le spunea ca pensiile si salariile militarilor NU vor scadea…
Cand politistii au iesit in strada, le-a promis acelasi lucru ca si militarilor….
Cand agricultorii si crescatorii de animale huiduiau la Cotroceni,Chiorete le promitea ca isi vor primii subventiile…
Si multe altele…
NUmai MINCIUNI.
Asta ne minte de 10 ani.

Pentru cine nu-si mai aminteste, voi relua DOAR CATEVA din MINCIUNILE sale:

La alegerea sa ca presedinte al PD, Traian Basescu a promis ca va demisiona daca la urmatoarele alegeri PD nu va obtine cel putin 20%. Inutil de spus ca PD a obtinut 14%, iar Basescu nu a demisionat.

La inceputul crizei economice a afirmat ca Romania nu va avea de suferit. Apoi Basescu a declarat ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei si ca Romania va iesi din criza numai odata cu restul lumii. Germania, Franta, Japonia si alte tari importante si-au revenit. Noi mai asteptam mult?

La finele anului 2008 a tunat si fulgerat ca Guvernul sa permita marirea salariilor profesorilor cu 50% pentru ca „acestia merita respect din partea societatii”. Ulterior, le-a recomandat dascalilor sa renunte pentru ca oricum inflatia le-ar manca marirea salariala.
Cand Tariceanu incerca sa explice ca nu se pot mari salariile profesorilor cu 50% intro singura transa,Basescu a facut o declaratie cel putin socanta: ca sunt bani,ca bugetul poate suporta nu numai marirea (cu 50%) a salariilor profesorilor,ci a tuturor bugetarilor…..
oaiaro

In cazul suspendarii sale, a afirmat ca 75% dintre romani au fost impotriva deciziei majoritatii parlamentare, desi numai 40% dintre ei s-au prezentat la vot. Acelasi lucru il declara si Liviu Negoita acum, intr-un context similar.

A afirmat ca, in cazul suspendarii sale de catre Parlament, va demisiona in 5 minute. In mod ciudat, presedintelui i-a stat ceasul si de vreo 5 ani tot afirma ca mai are timp.

Mai vreti si altele? Mai vechi?
In campania pentru alegeri la primaria Bucuresti a promis ca daca va fi ales aceea va fi prioritatea sa si 8 (opt) ani, adica doua mandate, nu va parasi acest angajament fata de bucuresteni; A mintit, a plecat la patru luni dupa ce a fost reales primar general!

La referendumul urmat suspendarii sale, la mitingul din Piata Universitatii a promis ca o data la trei luni, in ultima Sambata, se va intalni chiar acolo cu cetatenii. A mintit, nu a venit nici macar prima oara!

Il critica pe Oprea spunand ca e un mafiot nenorocit…. acum il considera „bun”, deoarece Oprea a plecat de la PSD si este alaturi de guvernarea pdl…
L-a adus pe Voiculescu la guvernare in 2005, mergand cu „caciula in mana” la GRIVCO…. , doar ca sa faca o noua majoritate, – apoi a spus ca e o solutie „imorala”…. cand imoralitatea initiala este insasi deturnarea vointei electoratului in dec. 2004. Va aduceti aminte ca PSD a luat atunci 37% , pe cand alianta DA numai 32%…
Si mai sunt destule din astea..

Cine este Traian Basescu?
Colaborator al Securitatii Statului inca din tinerete a fost racolat in 1978 de locotenentul major de Securitate Avramidis, la data de 9.09.1978, si era folosit ca sursa în Portul Constanta.
Devine Ofiter acoperit al Securitatii RSR cu activitate in domeniul informatiilor externe. A activat la Anvers. 1987-1989 Sef al Agentiei NAVROM din Anvers.
Traian Basescu, folosit ca sursa a Securitatii începînd din 9 septembrie 1978, a fost promovat ofiter sub acoperire al Departamentului Securitatii Statului (DSS) în anul 1981, functionînd în aceasta calitate pîna în 1987;
.În 1987, anul numirii sale în calitate de sef al Agentiei Navrom din Anvers, ofiterul sub acoperire Traian Basescu a fost transferat de la Departamentul intern al Securitatii la Centrul de Informatii Externe (CIE) din cadrul Departamentul Securitatii Statului.
Date suplimentare la : http://www.securisti.ro/old/informatori.html
8537_0000063049_W340-H405-HA1-VA4 Intre 30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991 este Ministrul Transporturilor în Guvernul Petre Roman. In aceasta calitate are un rol decisiv la aprobarea deplasarilor garniturilor de trenuri din Valea Jiului catre Bucuresti, trenuri cu mineri care au fost adusi tocmai pentru a rasturna Guvernul Roman. Traian Basescu, ministru al transporturilor in acea perioada , poate fi chemat in instanta ca martor acuzator sau de ce nu , complice, deoarece. fara avizul ministerului transporturilor cum ar fi putut fi transportati ortacii la Bucuresti.
http://www.ziua.ro/f.php?data=2007-02-14&a…b70dc5ee5582dc3
De altfel, fostul Ministru Dobre , prieten si collaborator al lui Traian Basescu, este factorul numarul unu si in transportarea minerilor la Bucuresti in 14 Iunie 1990.
http://hotnews.ro/articol_24458-Omul-lui-B…-mineriadei.htm.
Ca ministru al transporturilor de dupa 1990, in guvernarea CDR, Traian Basescu s-a remarcat pa factor de disolutie a guvernelor din care a facut parte contribuind prin permanentele sale actiuni si declaratii de presa la subminarea activitatii guvernamentale. Este notoriu faptul ca iin vremea sa celebrul Mihail Necolaiciuc a fost promovat la conducerea regionalei CFR Iasi si apoi ca director in minister unde a ramas si in perioada Ancai Boagiu, succesoara lui Basescu.
In acea perioada Mihai Necolaiciuc si-a inceput activitatea prin care a cauzat cea mai mare frauda din istoria Romaniei, – DUPA AFACEREA FLOTA. ( prejudiciu de 732.690.543.617 ROL)
Despre Raportul „Necolaiciuc”, aici:
http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-03-05&id=216930
http://www.adevarulonline.ro/articole/neco…comotive/309141
De asemenea Traian Basescu, chiar si in calitatea sa de presedinte , a actionat in favoarea grupurilor de interese de care este legat dinainte, intervenind illegal pentru favorizarea ALRO si omului de afaceri Dumitru Bucsaru ( cuoscut apropiat al lui Necolaiciuc si Udrea-Cocos).
http://www.adevarulonline.ro/articole/neco…comotive/309141
Alte afaceri necurate din acelasi grup:
Statul a fost prejudiciat cu mii de miliarde de lei din cauza unei ordonante de urgenta promovata de actualul presedinte, pe vremea cand acesta era ministru al Transporturilor.
http://www.ziua.net/display.php?data=2007-…9&id=217271
http://www.gandul.info/articol_31910/necol…lui_mitrea.html
———
VA PLACE MAFIOTUL SECURIST, CU CARE SIMPATIZATI?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s