Dansurile satanice promovate de illuminati

mqdefault Am văzut de curând un documentar foarte bun care prezintă o viziune nouă și interesantă asupra dansurilor moderne din Occident,mai precis din SUA. Este vorba despre ceea ce este cunoscut sub denumirea de street dance,hip hop,break dance și tot felul de alte stiluri derivate. Aceste dansuri ar fi fost inspirate de diavol și ar reprezenta patimi satanice,viziuni ale iadului,sau chiar forme de posesiune demonică. Unele din aceste stiluri ar prelua elemente din vechea magie egipteană și practicile vrăjitorești africane,gen voodoo,altele ar înfățișa prin mișcări și contorsionări ale corpului dansatorilor creaturi demonice infernale,cu scopul de a șoca și înfricoșa spectatorii.

Documentarul prezintă și mărturia unui tânăr nigerian pasionat de aceste dansuri,care spune că ar fi fost contactat pe Internet de membrii unui grup care se autointitulează ,,illuminati” și care i-ar fi promis că îl vor face celebru dacă acceptă să își vândă sufletul diavolului.

Ceea ce m-a șocat pe mine cel mai mult,este faptul că aceste stiluri de dans și mișcările lor,le-am văzut adesea practicate de copii de la noi,în emisiuni gen ,,Romanii au talent” sau ,,Next Star”,iar părinții acestor copii nu sunt deloc îngrijorați sau conștienți de aceste lucruri,ba chiar sunt mândri de talentul copiilor lor. Gândiți-vă că există în România numeroase cluburi de dans modern în care copiii sunt învățați de mici cu aceste dansuri care au ca scop influențarea demonică a celor care le practică și a celor care le privesc!

Vă recomand să vedeți cât mai repede acest documentar,sau să îl descărcați deoarece am auzit că deja a fost șters o dată de pe Youtube și apoi a fost repostat. Deci este posibil să dispară din nou.

Sursa articol:

http://dantanasescu.ro/2014/10/10/dansurile-satanice-promovate-de-illuminati.html

Un gând despre &8222;Dansurile satanice promovate de illuminati&8221;

  1. Dansul vine din suflet,poate nu la toti,dar la majoritatea asa e! Daca am fost manipulati sa dansam satanic ,nu inseamna ca ne-am vandul sufletul lor .Miscarile vin dintr-o pasiune mult mai complexa decat ai putea tu intelege sau altii care nu au aceasta pasiune,dansul te face mai bun,in toate cazurile.Muzica este una satanica,moderna,muzica este de vina nu? daca muzica ar fi pe frecventa buna,dansul ar fi unul bun nu?,in orice caz dansul te face mai bun ca om,te implineste ,daca e pasiunea ta,spune-i tu unui pictor sa nu mai picteze ,fiind pasiunea lui,ca pictura este rea,acest om nu va fi implinit,spune-i tu unui politist mai bine,ca sunt niste marionete ale statului satanic,sa renunte la cariera ,sa fie politist fiind visul lui.totul azi este satanic nu?,dansul este poate cea mai mica parte ,neobservabila care manipuleaza lumea,restul conteaza aici,nu dansul,pt ca in orice caz reiau,nu conteaza miscarile care sunt unele demonice ,posedate,muzica rea,atata timp cat sufletul iti este curat,si miscarile vin din iubire.
    Si da,ai dreptate,dansul este viata mea,de aceea il apar,stiu ce simt cand dansez,stiu ca tot ce este rau dispare,stiu ca eman iubire prin toti porii,stiu ca sufletul pompeaza de dorinta,de fericire,si mai stiu ca aceasta pasiune este un dar de la Dumnezeu,pe care l-am cerut si mi l-a dat,in schimb nu ma lasa sa-l profesez,sa ma arunc in ghearele raului,cu toate ca am incercat sa mi gasesc o cale cat mai buna de a-l profesa,dar nu exista,asa ca dansul ramane doar in sufletul meu,cel mai mare dar si bucurie de la Dumnezeu. Dansul este Dumnezeu 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s