TEORIA CONSPIRATIEI. SA FIE EVREII CAUZA TUTUROR RELELOR ?

2lkeeeo

Omenirea a fost manipulată să creadă că evreii sunt autorii bolşevismului, a comunismului, etc. Realitatea este că Iezuiţii s-au folosit de evreii lor masoni şi i-au scos de fiecare dată în faţă. S-au folosit de familia Rotschild pentru a finanţa Revoluţia franceză.

Nathan Mayer Rothschild (1777-1836) /James Mayer de Rothschild (1792-1868)

 Mare parte din iezuiţii expulzaţi din Spania au găsit adăpost în Insula Corsica de unde l-au ridicat pe Napoleon Bonaparte cu consilierul său, Abbe Sieyes. Prin Napoleon s-au răzbunat pe toţi liderii politici europeni care i-au expulzat din ţările lor.

Nu trebuie să surprindă pe nimeni că, ceva mai târziu, generalul francez Lafayette l-a îndrăgit pe marele George Washington.

Exilat în Insula Sf. Elena, Napoleon îşi va scrie memoriile din care spicuiesc: „Iezuiţii sunt o organizaţie militară, nu un ordin religios.
Conducătorul lor este generalul unei armate, nu simplul părinte abate al unei mănăstiri. Şi ţinta acestei organizaţii este: PUTEREA.Puterea în cea mai despotică formă a ei. Puterea absolută, puterea universală, puterea de a controla lumea prin voinţa unui singur om…”.

 

I-au scos în faţă pe evrei la revoluţiile de le 1848. Apoi în 1917.

Revoluţia bolşevică a fost răzbunarea iezuiţilor pe forma de guvernământ a ţarilor, şi împotrivirea acestora la îndeplinirea planurilor iezuite. Voi da doar două exemple în acest sens.
Ordinul Iezuit a încercat să creeze Naţiunile Unite încă de la începutul secolului XIX. Decenii întregi au încercat aceasta, fără succes.

 Cel care s-a împotrivit cel mai tare acestui plan a fost ţarul Alexandru I, care a domnit peste Rusia în perioada 23.03.1801 – 1.12.1825.

Alexander I - Tsar of Russia

Moartea lui este încă învăluită în mister şi în zilele noastre, iar locul unde zac rămăşiţele sale rămîne un mister…

Tarul Alexandru al II-lea (a domnit între  2.03.1855 şi 1.03.1881),  a înclinat balanţa Războiului Civil din America în favoarea lui Abraham Lincoln, când i-a trimis flota sa în sprijin.

Cu ajutorul acesteia s-a reuşit o blocadă navală devastatoare asupra statelor din Sud, fiindu-le împiedicată calea spre Europa pentru aprovizionare. Iezuiţii nu-l puteau ierta pentru aceasta şi reformele lui, fapt pentru care, cu ajutorul anarhiştilor, l-au asasinat la 1 martie 1881.

Tarul  Alexandru al II-lea a fost ucis de organizatia terorista  rusa Narodnaia Volia.

Tsarul Alexandru al II-lea

De asemenea, Ordinul Iezuit nu-i putea ierta pe ţarii ruşi deoarece Biserica Ortodoxă Rusă era subordonată statului, încă de pe timpul domniei ţarului Petru.

Se ştie că la înfiinţarea Naţiunilor Unite după Primul Război Mondial (1918), SUA au refuzat să facă parte din acest organism.

Iezuitul Woodrow Wilson, preşedintele Americii în perioada 1913-1921, şi membrii administraţiei sale nu au reuşit să convingă naţiunea americană şi Senatul ca să se alăture Ligii Naţiunilor.

 foto: Woodrow Wilson

Iezuiţii au planificat  si Al Doilea Război Mondial.

 Pentru a fi siguri de reuşită au creat Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR) în SUA şi Institutul Regal al Afacerilor Internaţionale în Marea Britanie.

Cu timpul, CFR va ajunge să controleze finanţele, industria, educaţia, mass-media şi guvernul american. Adică totul.

Pentru a-şi atinge scopurile murdare, iezuiţii au apelat de două ori la emoţiile poporului american. Trebuia neapărat ca „Doctrina Monroe” care prevedea şi faptul că Europa este capabilă să-şi poarte singură războaiele, fără intervenţia SUA, să fie violată.

Aşa că au planificat scufundarea pachebotului Luisitania şi atacul de la Pearl Harbor. Vă sună familiar?

La crearea Organizaţiei Naţiunilor Unite (San Francisco, 1945), din delegaţia americană au făcut parte peste 47 membri CFR. „În perioada interbelică, 14 secretari de stat, 14 trezorieri, 11 secretari ai apărării, un număr nedefinit de şefi ai departamentelor federale şi mai mulţi preşedinţi americani au fost membri CFR”, subliniază Dee Zahner, în cartea sa „Faţa secretă a istoriei”.

 De fiecare dată poporul american a cerut imperativ intervenţia în Europa: în Primul şi Al Doilea Război Mondial.
Cea mai mare conflagraţie din istoria omenirii a avut două scopuri. Expansiunea sovietică în Estul şi Centrul Europei, de unde formarea blocului comunist şi crearea statului Israel pe teritoriul Palestinei.
Iezuiţii au recunoscut guvernarea sângeroasă a URSS-ului şi prin Ordinul Cavalerilor de Malta, infiltraţi pe Wall Street, au finanţat copios comunismul lui Stalin. Apoi s-au folosit de Hitler pentru a implementa „soluţia finală”.

La sfârşitul marii conflagraţii au organizat exodul criminalilor de război nazişti şi a cercetătorilor germani în SUA şi ţările din America de Sud. Europa, Africa de Nord, URSS, China, Japonia erau în suferinţă datorită maşinaţiuni lor şi intrigilor iezuiţilor. Zeci de milioane de „eretici” au fost ucişi, alte milioane erau mutilaţi.

Agenţii Companiei au controlat toate negocierile şi tratatele încheiate.
Sosise timpul pentru a se aplica dialectica hegeliană (Nota A iezuită a Războiul Rece : „Lumea liberă din Vest” împotriva „Blocului Comunist din Est”.

Pentru a declara public acest război a fost împins în faţă Churchill. Atât SUA cât şi URSS, protagoniştii-conducători au fost finanţaţi de „Cartelul Internaţional de Finanţare a Iezuiţilor”, cu centralele la Londra şi New York, format din Federal Rezerve Bank şi Chase Mnhattan Bank.
Marile corporaţii financiare şi industria de război americană au sprijinit financiar şi tehnologic Europa de Vest, Uniunea Sovietică şi China. Infiltraţi peste tot, s-a simţit activitatea diabolică a iezuiţilor.

ONU desparte Palestina şi are loc înfiinţarea şi declaraţia de independenţă a statului Israel., iar zona Orientului Apropiat şi Mijlociu transformată într-un butoi de pulbere.

 Evreii vor controla politica internă şi externă a SUA. Canalul Panama va fi cedat statului Panama. Încet-încet, maşinile de război ale comuniştilor s-au refăcut. Europa va fi împărţită în două: se înfiinţează blocul militar NATO – în contra partidă Tratatul de la Varşovia. Corporaţiile financiare ale Cavalerilor de Malta devin tot mai puternice şi influente.

Ele îşi transferă toată bogăţia în băncile din Europa, acumulând mărci şi franci, punându-se astfel la adăpost de catastrofa economică americană.
Naţiunile europene se unesc în marea familie masonică a Uniunii Europene, prilej de care profită iezuiţii restaurând Sfântul Imperiu Roman. Hong Kongul, cu forţa sa financiară este preluat de China, împreună cu baza navală americană de la Long Beach.
Prin destrămarea Uniunii Sovietice şi „revoluţiile paşnice” din ţările europene de sub influenţa Moscovei (mai puţin România) se creează condiţiile necesare pentru pătrunderea „democraţiei” în Europa Centrală şi de Est. ..Voi oferi acum o informaţie inedită. „Cel puţin o dată pe an, poate chiar de mai multe ori, două submarine nucleare se întâlnesc pe o bază construită sub calota polară de gheaţă. Acolo reprezentanţii Uniunii Sovietice se întâlnesc cu cu Comitetul politic al „Grupului Bilderberg”. Ruşii primesc scenariul pentru viitoarele mişcări.

Problemele de pe agenda de zi includ eforturile combinate de a finaliza programul spaţial secret de guvernare, Alternativa 3 (există anumite fotografii ale NASA, în care se văd clar imaginile bazei lunare din craterul Copernicus). Această metodă de întâlnire este unicul mod de a păstra secretul, departe de interceptări şi microfoane” (1).
Informaţia respectivă a fost difuzată de televiziunea BBC, în cadrul programului documentar „Raport Ştiinţific”, foarte respectat în Marea Britanie.

Trebuie precizat că informaţiile oferite în cadrul acestui documentar sunt reale, având în vedere faptul că înainte de a apărea pe post, fiecare subiect este analizat în parte şi explorat în cele mai mici amănunte. Informaţia prezentată mai sus urmărea să avertizeze opinia publică despre pericolul pe care îl reprezintă organizaţiile secrete ale Elitei mondiale, prezentând într-o altă lumină situaţia critică prin care trece lumea în vremurile noastre. După destrămarea Uniunii Sovietice, întâlnirile respective continuă.
Ei bine, peste nici două zile de la difuzarea documentarului „Raport Ştiinţific”, care prezenta informaţia de mai sus, postul a dezminţit veridicitatea faptelor prezentate, precizând că reportajul a fost ficţiune.
Pentru un cunoscător, problema este clară. Conducerea postului a primit „vizita”…care au ameninţat cu închiderea postului în cazul în care nu va fi dată dezminţirea respectivă. Acelaşi lucru s-a întâmplat pe timpul Târgului internaţional de la Viena (din păcate nu mai reţin anul), când BBC a prezentat de la un stand o plită care funcţiona fără a fi introdusă la priză ori cu baterii. Aceeaşi „vizită” din partea…, cu acelaşi avertisment.

A fost o lovitură pentru Elita mondială care a sesizat imediat pericolul că opinia publică poate afla că în posesia ei se află tehnologii de energie gratuită funcţionale.
Prin evenimentele tragice din 11 septembrie 2001 au fost create condiţiile necesare declanşării „războiului contra terorismului”, care se desfăşoară între două tabere bine distincte: sioniştii sau cei pro-Israel, pe de o parte, şi arabii din Afganistan şi Irak, pe de altă parte.

JesuitCabinet

Unde au dus toate aceste evenimente planificate de Ocultă, prezentate doar în parte?

Nota A. Dialectica hegeliană este o tehnică folosită de cel puţin două părţi de comun acord pentru a se obţine rezultatul dorit.

 Procesul constă din trei etape:
– Se creează intenţionat o problemă. Este Teza.
– Se creează opoziţia faţă de problemă. Este Antiteza.
– Rezultatul obţinut este propus ca soluţie. Este Sinteza.

 19 mai 2011

Sursă: forumantichristi.forumes.ro

Autor: Teodor FILIP


4 gânduri despre &8222;TEORIA CONSPIRATIEI. SA FIE EVREII CAUZA TUTUROR RELELOR ?&8221;

  1. Evreii… săracii de ei! Și când te gâbdești că, așa ”stăpâni” ai lumii, cum sunt, nici până în ziua de azi nu au a se bucura de Cetatea lui David! Nu sunt de acord cu ștampila ,”Evreii”, fiindcă asta înseamnă generalizare! Dacă vorbim de unii evrei, mulți declarați de media așa sau autoînchipuiți (și noi avem niște rromi care se pretind evrei!) sau mai bine spus niște nesfinți ”samariteni” (aflați într-o totală antiteză cu acel bun samaritean din Evanghelii), fiindcă multora le lipsește etnia reală, atunci tabloul este complet. Personal, din observațiile mele, și spun asta ca un iubitor al Israelului, din păcate unele elite ale acestui popor s-au angajat de ceva vreme în secularizarea creștinătății, în relativizarea Adevărului care este Hristos, în bagatelizarea Evangheliei! Aceste elite, gnostice, masonice, antihristice, nu fac decât să proclame aceeași minciună cu aceea din grădina Edenului spusă de către Satana omului, ”Veți fi ca Dumnezeu!”. Gunoaie precum Ignatius de Loyola, HP Blavatsky, Rudolf Steiner, Karl Marx, Kurt Lewin, Fritz Perls, Freud Sigmund, Max Dimont etc., care prin învățăturile lor au batjocorit constant creștinismul, în varii moduri, – făcând din persoana lui Hristos un biet om și învățător- nu sunt ”Evreii”… sunt doar niște neoameni, niște pui de năpârci! Așadar aici văd eu ”puterea” unor evrei sau a unor fași evrei (Werner Erhard, Hellen Schucman, Mariane Williamson etc), în scientizarea umanismului și nihilismului religios! Ei sunt mințile luminate ale Întunericului, care au respins singura Salvare, care este Hristos! Evreii adevărați sunt făpturile acelea minunate care au sfârșit, cu milioanele, în lagărele de concentrare ale unui regim dement, condus de un Hitler care, culmea, ținea drept carte de căpătâi, lucrraea evreicei teozofiste, HP Blavatsky! Știți ce este culmea? Știți cum sunt pedepsiți antisemiții? Prin aceea că-și însușesc gunoaiele spirituale ale unor slujitori ai antihristului, ca cei numiți mai sus! Evreii adevărați sunt Ariel Sharon și armata sa care, au dat o lecție usturătoare mojicilor de la ONU și URSS-ului de atunci! Evreii sunt frumoși, sunt frații mai mari ai creștinilor, și trebuie să-i iubim și să-i apărăm chiar dacă au și ei lepădăturile lor, inflitrate mai cu seamă în aceste două ramuri: mistificarea și denaturarea Evangheliei lui Hristos și lumea bancară! Dar lumea nu o conduc ei! Răul nu vine de la ei! Răul vine de la falșii creștini! Adică aceia care îl ucid în fiecare zi pe Hristos prin datinile și tradițiile lor păgâne și care pun interesele vremelnice mai presus de Evanghelia lui Hristos și de Sfânta Scriptură! Din ce ne arată istoria, cu fapte, Vaticanul este femeia curvă despre care ne vorbește Apocalipsa! Astăzi, tot mai pregnant, se face simțită o atmosferă care aduce aminte de aceea din Evul Mediu Întunecat! Trăim într-o falsă ”democrație” în care comunismul, purtând haina capitalismului și-a dat mâna cu Biserica Apostată pentru a conduce lumea! Albert Camus, intuia genial în sintezele sale, această mixtură, profețind devenirea socialismului religie, și asta cu sprijinul bisericii catolice! Până acum lucrurile par să fie așa, confirmă! Numai Dumnezeu știe însă ce va fi! Și în încheiere, recomandarea mea, pentru cei care afirmă că sunt creștini, este ca ei să se țină de dreapta învățătură care este Cuvântul scris al Scripturii, și nu de alte aiureli! Hristos nu aparține niciunei denominațiuni religioase! El este Dumnezeu! El va judeca lumea cu un toiag de fier, pentru curviile și uciderile ei! Și nu va ierta hula! Copilașilor, păziți-vă de antihrist!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s