Noul preşedinte al României va fi tovarăşa Elena Ceauşescu

image-2014-10-2-18223672-41-elena-udrea-fabrica-republica

Elena Udrea, candidata PMP la prezidentiale, isi lanseaza joi programul prezidential pe platforma industriala Republica din Bucuresti, imbracata in salopeta si cu o casca galbena de muncitor pe cap. Udrea este singura cu casca galbena, toti ceilalti sustinatori ai sai avand casti albastre. Elena Udrea a vorbit despre trecutul glorios al industriei romanesti si promite revigorarea acesteia. Candidata PMP a enuntat si nevoia de masuri pentru repatrierea muncitorilor romani plecati la lucru in strainatate.

Acum,hai să revenim puțin cu picioarele pe pământ! Întreprinderea de țevi Republica este pusă pe butuci de mai bine de 15 ani cu participarea susținută a statului. În toți acești ani nici un politician nu i-a plâns de milă,nici ei,nici muncitorilor rămași pe drumuri.

Iar trucuri din astea ieftine cu salopete închiriate de la brigada artistică și mesaje cu caracter subliminal gen cuvântul „Udrea” asociat cu „frumoasă”, „Udrea” cu „pot să ridic lucruri” (asta poate merge doar la Băsescu) sau „încearcă și cu o femeie” , cred că nu mai păcălesc pe nimeni. Ca să nu mai vorbesc de gogomănia cu președintele care construiește el fabrici și uzine pentru muncitori,precum tovarășul Nicolae și Elena Ceaușescu în regimul trecut!

Sursa articol :

http://dantanasescu.ro/2014/10/02/noul-presedinte-al-romaniei-va-fi-tovarasa-elena-ceausescu.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s