America si vestul, confunda China cu Kosovo

images

Nu au terminat de definitivat dezastrul in economiile Libiei, Afganistanului, Egiptului, Hondurasului, Ucrainei, Romaniei lui Basescu si multe alte tari unde au intervenit, ca SUA si aliatii in ale distrugerii economiilor s-au gindit ca este rindul „dragonului” sa fie decapitat. Au ales cea mai proasta perioada, cu cel mai periculos dusman si in compania celor mai amariti si divizati aliati intilniti de-a lungul istorie…

 Incercarea vestului de a destabiliza China, este o actiune disperata, fara nici o sansa de izbinda, dar americanii incearca ceea ce a mai ramas… Ei nu iau in considerare ca Presedintele Xi mai are inca opt ani la conducerea Chinei si nu are cum sa isi inceapa mandatul prin a accepta copromisuri si a pierde de sub control Kong Kong-ul.

In al doilea rind, aceasta zona este cea care a dat Chinei caracteristica de „o tara, doua sisteme” care nu mai exista nicaieri pe glob si care aduce avantaj atit occidentalilor cit si chinezilor. Daca revolta va avansa si tulburarile de strada vor deveni violente peste un anumit nivel, este evident ca Beijing-ul va intervenii in forta, ceea ce va pune in pericol existenta a doua sisteme in China, iar aceasta zona va fi cu siguranta subordonata in totalitate Beijing-ului si va deveni un sistem, ceea ce dezavantajeaza major vestul in acest moment.

Pe de alta parte, am auzit spunindu-se ca este o revolta pentru democratie si ma intrebam cine poate genera premisele dezvoltarii democratiei. Se pare ca economia tine pasul cu democratia, iar democratia genereaza un cadru economic prosper.

In Hong Kong, economia pe ansamblu, este mai dezvoltata decit in multe tari capitaliste asa zis devoltate si ea functioneaza, ba chiar atrage investitii si creaza premisele ca in curind acest oras sa fie capitala financiara a lumii, dar poate tocmai asta deranjeaza.

Cine a facut ca acest Hong Kong sa prospere si sa atraga investitii? Este evident ca poporul chinez, sub conducerea liderilor de la Beijing.

Care sint exemplele acestor tineri chinezi care sint in strada, in domeniul democratiei? Cine le poate oferii, din lumea dezvoltata economic, in acest moment, un model de democratie ?

http://blogs.wsj.com/chinarealtime/2014/09/25/pro-beijing-media-accuses-hong-kong-student-leader-of-u-s-government-ties/

http://blogs.wsj.com/chinarealtime/2013/09/18/hong-kong-riddled-with-british-spies-reports-say/

Absolut nici o tara dezvoltata. Aceste tari vestice conduse de corporatii, cu economii centralizate in favoarea unui grup, nu au cum sa fie democrate, pentru ca liderii lor reprezinta interesele corporatiilor si nu ale poporului, iar poporul nu are nici un cuvint de spus si este tratat ca un grup de sclavi, cu toate ocaziile oamenii fiind priviti ca niste numere interschimbabile, care sint scoase si introduce in cimpul muncii functie de interesele Wall Street ului si ale unui grup de oameni care ii sfideaza.

http://www.washingtonsblog.com/2014/09/hong-kong-protests-mixed-blessing.html

 Un popor intreg chinez, comandat de la Beijing, creaza produsele si serviciile care sint valorificate de virful de lance Hong Kong, unde totul este extreme de scump si unde investitorii din tarile dezvoltate isi doresc sa vina si sa investeasca.

Cum ar putea poporul chinez sa munceasca si sa produca asa cum o face, in situatia in care acest oras nu ar mai fi legat de conducerea centrala chineza?

http://landdestroyer.blogspot.ca/2014/09/us-openly-approves-hong-kong-chaos-it.html

Dar, hai sa vedem ce masinatii stau in spatele acestor tineri scosi pe strazi ca si in Ucraina si in multe alte tari, de catre occidentali.

Nu este pentru prima data, cind vestul si in special americanii, creaza haos si doresc sa destabilizeze China, dar de aceasta data lucurile pot duce intr-o directie finala pentru capitalisti.

Rusia si China au semnat un accord economic strategic, pe 30 de ani, in valoare de 400 de miliarde de dolari, pentru ca Rusia sa furnizeze gaz celei mai mari fabrici mondiale, China.

In momentul semnarii contractului in China, care era evident favorabil si asiaticilor, a avut loc un atac terorist in nordul provinciei Xinjiang, in care au fost omorite 30 de persoane si multe altele ranite

Deja Rusia si China semnau un accord care schimba total jocul economic mondial, insemnind o lovitura grea pentru vest, care lovea masiv, direct si indirect, in interesele SUA din Estul Europei si zona Asiatica a Pacificului.

America a sustinut dintotdeauna etnia Uyghur din zona Xinjiang, prin intermediul banilor alocati National Endowment for Democracy(NED), care este acelasi fond prin care Victoria Nuland si gasca de evrei impreuna cu sotul ei, au ruinat Ucraina. Tot din acest fond li s-au oferit prajituri si demonstrantilor din Kiev….

Aceasta regiune are un webpage pe site-ul NED, iar in continuare va voi oferii numai citeva “cheltuieli” acoperite de americanii “dezintersati” in soarta acestei etnii(sume care trebuiesc gindite in contextual preturilor si salariilor din China):

  1. 1.International Uyghur Human Rights and Democracy Foundation, catre care a mers suma de 187,918 $. Fundatia isi propune sa promoveze drepturile femeilor si copiilor uyghuri, totul fiind redactat in engleza si dialectul Uyghur….
  2. 2.International Uyghur PEN Club, finantat de SUA, a primit pina acum 45.000 de dolari, destinati exprimarii poetilor, scriitorilor, jurnalistilor si istoricilor, care sint impotriva guvernului de la Beijing. Acest fond poate fi suplimentat de americani, in vedrea sprijinului scriitorilor incarcerati.
  3. 3.Uyghur American Association, beneficiaza de un ajutor American de peste 280.000 de dolari, pentru a atrage atentia asupra violarii drepturilor omului in zona respective, fara sa se discute cu guvernul chinez despre aceste intitative…
  4. 4.Worl Uyghur Congress beneficiaza de un fond de peste 185.000 de dolari, pentru crearea de grupuri pro democratie si lideri ai acestora, ba chiar si crearea de campanii pro democratie, asa cum se intimpla acum in Hong Kong.

Aceasta lista a fondurilor a fost luata de pe site-ul NED din luna Martie 2014. De atunci NED a eliminate scriptic, citeva organizatii, la fel cum au facut si cu alte natiuni.

http://www.atimes.com/atimes/China/KG18Ad01.html

http://peacenowar.net/newpeace/index.php?option=com_content&task=view&id=532&Itemid=58

 NED se erijeaza intr-o organizatie care doreste separarea anumitor regiuni din China si crearea de haos la nivel national. Ei nu recunosc autoritatea chineza si isi permit acest lucru in regiune, folosind in discursuri grupul de cuvinte “ocupatia chineza”.

In atacul terorist din Martie 2014 din Kumming, Congresul Uyghur finantat in totalitate de SUA, a incercat sa justifice actiunile prin pozitia lor pro democratica in fata Beijing-ului.

Aceasi tactica, SUA au folosit-o si in Siria, in zona Caucazului de Sud, in Orientul Mijlociu, in Nordul Africii, creind grupari teroriste separatiste, pentru a maximiza haosul si instabilitatea politica.

In Hong Kong, auzim alte grupuri de cuvinte folosite de demonstranti si anume “Ocuppy Central”, “pro democracy”, “universal suffrage” si “full democracy”.

Pe linga fondul NED, in zona Hong Kong s-a adaugat in sensul de a “sprijinii”, si fondurile National Democratic Institute (NDI).

http://www.huffingtonpost.com/2014/09/29/white-house-hong-kong_n_5901782.html

 Mai jos, voi prezenta un extras din prezentarea NDI-ului, pentru a avea o imagine asupra modului cum SUA se implica in crearea destabilizarii politice a Chinei

“Since 1997, NDI has conducted a series of missions to Hong Kong to consider the development of Hong Kong’s “post-reversion” election framework, the status of autonomy, rule of law and civil liberties under Chinese sovereignty, and the prospects for, and challenges to democratization.

It also claims:

In 2005, NDI initiated a six-month young political leaders program focused on training a group of rising party and political group members in political communications skills.

And:

NDI has also worked to bring political parties, government leaders and civil society actors together in public forums to discuss political party development, the role of parties in Hong Kong and political reform. In 2012, for example, a conference by Hong Kong think tank SynergyNet supported by NDI featured panelists from parties across the ideological spectrum and explored how adopting a system of coalition government might lead to a more responsive legislative process.

NDI also admits it has created, funded, and backed other organizations operating in Hong Kong toward achieving the US State Department’s goals of subverting Beijing’s control over the island: 

In 2007, the Institute launched a women’s political participation program that worked with the Women’s Political Participation Network (WPPN) and the Hong Kong Federation of Women’s Centres (HKFWC) to enhance women’s participation in policy-making, encourage increased participation in politics and ensure that women’s issues are taken into account in the policy-making process.”

 La inceputul acestui an, doi lideri chinezi din Hong Kong, “democrati”, instruiti de americani, Martin Lee si Anson Chan, s-au intilnit cu Joe Biden in Washington, ei fiind prezente permanente la intilnirile NED, pentru “viitorul democratiei” in Hong Kong.

http://www.scmp.com/news/hong-kong/article/1466666/beijing-upset-after-martin-lee-and-anson-chan-meet-joe-biden-white

 NDI promoveaza contracte si finanteaza, fara acordul Beijing-ului, programe in cadrul Universitatii Hong Kong si voi prezenta mai jos modul cum ii “pregatesc” ei pe tinerii chinezi:

The Centre for Comparative and Public Law (CCPL) at the University of Hong Kong, with support from NDI, is working to amplify citizens’ voices in that consultation process by creating Design Democracy Hong Kong (www.designdemocracy.hk), a unique and neutral website that gives citizens a place to discuss the future of Hong Kong’s electoral system.”

Absolut toti liderii actuali ai miscarii din Hong Kong, sint legati direct de US State Department, NED si NDI si implicati in diverse scheme de actiune ale NDI.

Benny Tai, liderul “Ocupy Central’s” din Hong Kong, a petrecut ani buni in ascociere cu NDI si a beneficiat de ajutor material si de alta natura de la US State Department.

http://www.scmp.com/news/hong-kong/article/1601625/hong-kong-students-beat-us-it-benny-tai-declares-start-occupy-central

 http://www.sott.net/article/286599-Chinese-Occupy-Central-movement-US-promoting-democracy-in-Hong-Kong

 Acest Benny Tai, discuta de democratie, dar deocamdata nu am citit in nici un articol din presa Americana despre faptul ca in Hong Kong, sint 11 de partide politice si o sumedenie de sindicate si grupari profesionale.

http://www.indexmundi.com/hong_kong/political_parties_and_leaders.html

 Acesti tineri demosntranti nu au iesit in strada pentru a promova democratia, in timp ce liderii lor sint legati material de institutiile americane, acesti tineri cer eliminarea controlului Beijing-ului si o deschidere a usilor unor candidati supusi vestului, care sa distruga zona si sa readuca sperante sacalilor din finatele americane de la New York, distrugind tot ceea ce s-a creat, asa cum au facut peste tot in lume.

Daca pina acum, America a dus “democratia” peste tot in lume, lasind in urma jale, lacrimi, saracie si lipsa oricarei sanse de refacere, de aceasta data, lucrurile sint mult mai complicate, iar detriorarea relatiei cu China si indreptarea din toate punctele de vedere a Chinei pe orbita Rusiei, va aduce sfirsitul imperiului banilor tipariti si economiei artificiale, pe care il reprezinta SUA.

 Adrian Cosereanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s