ISIS e creația SUA și a aliaților acestora implicați în invadarea Irak-ului

10473773_1538078029740582_2723185307718710648_n  Presedintele american Barack Obama a format o coalitie internationala de lupta impotriva Statului Islamic, din care fac parte peste 50 de tari, dar exista ceva ce presa nu mentioneaza.

Unii sefi de stat si de guvern, sfatuiti de serviciile de informatii, au decis ca tarile lor sa se „inscrie” in aceasta alianta, fiind pe deplin constienti ca agentiile secrete americane reprezinta „arhitectul din umbra” al Statului Islamic, care face parte dintr-o vasta retea de jihadisti sustinuta de SUA.

Iar eu mă întreb, DE CE? În definitiv, ISIS și prezența lor în Irak este rezultatul intervenționismului americanilor și a aliaților lor în Orientul Mijlociu în numele libertății și democrației. ISIS folosesc arme și logistică americană, camioane Hummer și sunt finanțați de Arabia Saudită și alți prinți din Golful Persic, cu toții aliați ai SUA.

SĂ NU UITĂM CĂ JAMES FOWLEY A FOST RĂPIT DINTR-UN INTERNET CAFE ÎN SIRIA, unde întreaga comunitate internațională deplânge dictatura regimului Assad, exprimându-și de câte ori poate susținerea pentru așa numita Free Syrian Army.

Așa, zic eu, și ce? Ce-mi pasă mie că țărănoi musulmani omoară alți țărănoi musulmani undeva la mama dracului, plus una bucată jurnalist american care și-a asumat riscuri aventurându-se în colțul ăla uitat de lume.

Păi, pe mine nu mă interesează, dar pe toți cretinii din Marea Britanie care se dau de ceasul morții de frica PLĂPÂNZILOR RUMÂNI, când țara lor e infestată de închinători la Allah, ar trebui să-i intereseze. Mai ales că operatorul cu briceagul vorbea cam cu accent de shire.

Același lucru se aplică și cretinilor din Franța, Germania sau – vă mai amintiți? – Norvegia, unde Anders Behring Breivik a fost infierat de acceași comunitate occidentală DE BOI pentru că a căsăpit o grămadă de IMBECILI DE STÂNGA care nu mai știu cum să pupe și să îmbrățișeze toate națiile și etniile vitregite de soartă care trăiesc ca animalele la mama dracului și care, vezi bine, trebuie aduse toate aici în Europa, unde să fie șterse la cur, da-te cu pudră, alăptate și cu scutecul curat, totul în virtutea celui mai nobil SPIRIT UMANITAR.

Dumnezeule, ce lume de vite! Ce civilizație în descompunere accelerată, alunecând către abisul din canal!

Un lucru aș mai vrea să spun, ca o obsevație. Și anume faptul că jihadiștii ăștia musulmani care omoară alți musulmani în Siria și Irak și, mai nou, din câte am auzit, Pakistan, nu se ating de niciun fir de păr din capul evreilor lui Israel care, la rândul lor, omoară alți musulmani, femei și copii deopotrivă.  touretul.wordpress.com  Statul Islamic (ISIS) – o creatie a SUA si Israelului pentru a incerca sa-i transforme pe musulmani drept „teroristi” !

SUA si Israel incearca o noua campanie de propaganda. S-a dus Osama Bin Laden, prieten la catarama cu familia Bush in cadrul Companiei Petroliere Carlye Group. Acum, SUA si Israel pentru a putea supravietui mizeriei lor, incearca, pe baza principiului hegelian al manipularii, sa deschida un alt front in Orientul Mijlociu si anume: lupta impotriva Statului Islamic (ISIS).

Insasi termenul „ISIS”, se refera la celebra zeitate babiloniana care purta numele de Semiramida, fiind aceeasi zeitate. Am vazut clipul cu executia acelui jurnalist american de catre organizatia ISIS, iar ce m-a frapat a fost accentul deosebit de britanic al calaului mascat. Acelasi lucru a spus, intr-un mod surprinzator si premierul britanic David Cameron, iar eu consider ca afirmatia lui Cameron a fost in realitate „un porumbel scapat pe gura”.
10628113_761517677245851_7054657740655160897_n
Nu cred ca mai e un secret pentru eruditii conspiratiilor ca SUA, alaturi de alte state occidentale, cum ar fi Marea Britanie, asigura inarmarea acestor „rebeli”. De fapt, ei chiar recunosc ca trimit arme in Orientul Mijlociu, doar ca putini reusesc sa vada acest adevar.

Doi soldati britanici din elita SAS au fost arestati de politia irakiana dupa ce au fost prinsi ca se deghizau in arabi si impuscau oameni pe strada, dar care plasau si explozibili in masini capcana !

Acelasi lucru s-a intamplat si in Siria cu „armele chimice”!
Iluminatii provoaca astfel de crime pentru a face opinia publica sa creada in justificarea unor operatiuni armate !

Sursa

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s