Homosexualitatea pe Agenda Noii Ordini Mondiale

0

Să stoarcem o lacrimă pentru pederaști, cu Lucian Mândruță

Homosexualitatea e o perversiune sexuală. Ea este rezultatul unei regresii sau încremeniri a libidoului în faze anterioare de dezvoltare, din cauza unor deficiențe apărute  în evoluția psihosexuală a individului, începând cu cea mai fragedă vârstă.

Homosexualitatea este de asemenea un etalon al disfucționalității individului, atâta timp cât funcția genitală a homosexualului nu este împlinită. Un penis nu se potrivește unui alt penis, iar un vagin nu se potrivește unui alt vagin. Din această cauză, homosexualul trebuie să schimbe funcția sa, nu doar genitală, ci și a altor organe, lucru care duce la modificări nu doar fizice, dar și psiho-emoționale și comportamentale. În cazul homosexualității masculine, spre exemplu, elementul activ, masculin, își poate păstra identitatea, în timp ce cel pasiv, feminin, se emasculează, fizic și comportamental, cazurile extreme ducând la disforie de sex și trans-sexualism. În cazul lesbianismului, virilizarea femeii, fizică și comportamentală, se înscrie în același tipar.

În consecință, manifestarea dezgustului și a repulsiei în societate față de această deviație este un simptom al sănătății sociale. În mod natural, individul heterosexual, în special cel de sex maculin, își exprimă oroarea și dezgustul față de emascularea homosexualului, atâta timp cât angoasa de castrare este unul dintre pietrele unghiulare ale dezvoltării psihosexuale a oricărui bărbat. Homosexualul este pentru bărbatul heterosexual această grotescă creatură care a consimțit la propriai emasculare pentru a-și plia ființa pe măsura disfuncției sale psiho-sexuale.

Propaganda homosexuală, susținută la nivel global de ample capanii media care putem bănui ce scopuri ascund în spatele lor, a încercat și încearcă în continuare să răspândească ideea că această repulsie este ea însăși o deficiență, în spatele căreia se ascunde de fapt homosexualitatea individului. La ce face referire acestă stranie și perversă, în același timp, răsturnare a situației. Ei bine, face referire la fenomenul psihologic al refulării, prin care o pulsiune aflată în dezacord cu normele și morala, fie ea socială ori personală, este reprimată, ea refulând printr-un fenomen nevrotic, care poate fi manifestat prin angoasă, în cazul nevrozei de angoasă, sau simptom somatic, în cazul nevrozei de conversie.

Înțelegeți diferența? Cea dintre nevroza de angoasă și repulsie și dezgust? Micul Hans manifesta o angoasă față de cai și, de aceea, nu mai ieșea din casă. Aceasta este o fobie. Personal, eu n-am auzit de niciun ”homofob” care să închidă ușa cu cheia de teama pederaștilor.

Chile_signs_UN_Charter_1945 -

Și atunci, de ce toată acestă propagandă și distorsionare a informației care încercă să popularizeze ideea că nu comportamentul disfucțional este adevărata disfucție, ci reacția îndreptată împotriva acestuia?

Ei bine, probabil ați auzit de un curent numit GLOBALIZARE, CARE ȚINTEȘTE CENTRALIZAREA AUTORITĂȚII LA UN NIVEL SUPRASTATAL, PRIN ANULAREA SUVERANITĂȚII ȘI AUTODETERMINĂRII STATULUI NAȚIONAL. Pentru desfințarea statului național sunt folosite mijloace economico-financiare de distrugere în masă, care își găsesc manifestarea în criza economică globală, și mijloace culturale, care țintesc distrugerea profilului cultural care prin tradiția de sute, mii de ani, a dus la fundamentarea statului național.

În cazul propagandei homosexuale, atacul este asupra creștinismului și a familiei, aceasta din urmă reprezentând practic fundația oricărei societăți umane. La început a fost familia, uniunea de familii a dus la triburi, triburile au fondat principate, iar principatele, statul național.

Astfel puteți vedea  adevărata DIMENSIUNE A ACESTEI MONSTRUOASE PERVERSIUNI CARE ESTE INGINERIA SOCIALĂ PROMOVATĂ LA NIVEL GLOBAL DE ACEȘTI INAMICI AI UMANITĂȚII. Aceștia folosesc toate elementele disfuncționale din societate, pe care încearcă să le agregheze într-un tot unitar, le cultivă și le promovează pentru grăbirea prăbușirii lumii.

Statele Unite ale Americii au adus Irakul și Afganistanul în buza Europei, la granițele României. Și la 13 ani de la 9/11, Hussein Obama, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, anunță o nouă campanie militară în Siria.

flags-unicef-nato-united-nation-euro-wall-texture-43613534 DECADENȚĂ, PERVERSIUNE, RĂZBOI ȘI MOARTE. Acestea sunt instrumentele NOII DEZORDINI MONDIALE, iar UN, UE, NATO, UNESCO, UNICEF etc. sunt organismele globale care pun umărul la prăbușirea civilizației, TOTUL LA ADĂPOSTUL CELOR MAI NOBILE IDEALURI UMANISTE.

touretul.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s