Radacinile evreiesti al presedintelui Ucrainei, “regele de ciocolata”

poroshenjewman jewmanporoshen  Oligarhul  miliardar Petro Poroshenko, al carui imperiu include fabirici de ciocolata, este  presedinte al Ucrainei.

Poroshenko este cel putin pe jumatate evreu ceea ce il pune in tandem cu primul ministru Arseniy Yatsenyuk, care are aceeasi origine etnica.

Poroshenko este cel putin pe jumatate evreu ceea ce il pune in tandem cu primul ministru Arseniy Yatsenyuk, care are aceeasi origine etnica.

Ucraina care tocmai a trecut printr-o “revoutie” în timp ce partide ca Svoboda sau Sectorul de Dreapta ofereau luptatorii de strada asigurand motorul acestei “revolutii”, volanul pare sa fie in mainile Victoriei Nuland, asistentul secretarului de Stat, si al colegilor sai.

Potrivit aricolului din Jewish Daily Forward, “Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots: Chocolate King’s’ Father Was Jew Who Took Wife’s Name”, tatal “regelui ciocolatei” a fost un evreu care si-a schimbat numele prelunad numele sotiei.

De altfel, purtatoarea de cuvand a lui Poroshenko, a cerut revistei Forbes Israel sa stearga numele sefului ei dintr-o lista cu cei mai bogati evrei din lume.

kolmoiback  In mod similar, primul ministru Yatseniuk, incearca sa se prezinte ca un ucrainian pur. Totusi, in anul 2009 Oxford Analytica afirma ca  Yatseniuk “s-a nascut in 1974  din parinti evrei ”.

Mai mult decat atat, in editia din octombrie 2009, ziarul israelian Haaretz publica un articol in care sunt prezentate eforturile intreprinse de evreii   pentru a-l face pe Yateseniuk sa-si recunoasca originile. Sursa – DaviDduke.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s