De ce a devenit inutil votul cetateanului

10670195_854628467895700_6267383249726056031_n   De cativa ani, cei de la Bruxelles ne tot imbie cu o Europa comuna, fara frontiere, in care cetatenii vor trai uniti si fericiti. Problema este ca acesti cetateni europeni observa ca statele isi pierd suveranitatile, somajul creste incontinuu, apar taxe peste taxe si reglementari din ce in ce mai ciudate, controlul individului devine aproape fascist, deciziile majore incep sa fie luate nedemocratic, in ascuns, nemaitinandu-se cont de votul cetatenilor.
Cetatenii europeni mai observa si faptul ca o comisie europeana numita si nu aleasa in mod democratic, nu face altceva decat jocul corporatistilor globalisti.

Mai exista democratii europene? Care democratii europene? Totul este centralizat la fel ca in sistemul sovietic, deciziile se iau la Bruxelles de catre dictatoriala comisie europeana, supravegherea electronica (paranoica) a devenit omniprezenta, voturile cetatenilor incep sa nu mai aiba valoare caci deciziile vin tot de la Bruxelles. Atunci unde mai este democratia europeana?

In Europa exista trei forte principale: cetatenii, statul si corporatiile. Ghici cine a fost scos din schema in ultimii ani? Ati ghicit: tocmai cetateanul care constituia nucleul ansamblului. Comisia europeana a reusit, treptat, sa creeze un sistem centralizat periculos in care cetateanul ocupa un loc secundar. Astazi cei care conduc sunt corporatiile impreuna cu statele, prin tot felul de intelegeri ascunse. Deci, in acest moment au ramas numai doua forte principale: statul si corporatiile. Stiti ce inseamna asta? Sa ne amintim afirmatia lui Benito Mussolini: „Fascismul ar trebui să se numeasca mai degraba corporatism pentru ca este fuziunea dintre stat și puterea corporatista.”.

Un alt aspect remarcat de multi este nevoia bolnavicioasa a comisiei europene de a reglementa orice lucru, oricat de neinsemnat ar fi acesta. Aceasta nevoie bolnavicioasa pentru reglementari prin care sa controlezi vietile oamenilor pana la cea mai neinsemnata actiune umana a fost specific fascismului lui Hitler. Fascistii reglementau orice aspect fiind preocupati intr-un mod paranoic de protectia mediului, de lupta impotriva fumatului, de modul in care te speli sau cum sa te stergi la nas. Comisia europeana se ingrijeste chiar si de modul in care tragem apa la toaleta. Fascistii promovau sterilizarea, eugenia, reproducerea controlata si alte actiuni cinice, anti-umane. Vreo asemanare cu ce traim astazi?

Ne indreptam catre o Europa fascista, corporatista, totalitara? De fapt, cam despre asta-i vorba atunci cand vorbim de Noua Ordine Mondiala si guvernul mondial. Niciun om rational nu-si poate imagina ca guvernul mondial va mai avea vreo legatura cu democratia.

Paradoxal este faptul ca cei care implementeaza masuri care amintesc de intunecata epoca fascista (globalistii europeni) ajung sa-i acuze pe unii ca ar fi extremisti. Este bine de retinut faptul ca Europa nu este decat o rotita in angrenajul Noii Ordini Mondiale. Momentan rotitele nu au fost cuplate pentru a declansa angrenajul, insa, la un moment dat acesta va fi pornit – atunci vor intelege multi (prea tarziu!) despre ce a fost vorba in tot acest timp.

Putem constata faptul ca viitorul Europei nu este deloc roz. Multi au afirmat in ultimii ani ca UE (condusa de cativa indivizi) nu este altceva decat noua Uniune Sovietica intr-o noua forma, o organizatie dictatoriala impachetata intr-un ambalaj mai atractiv. Multi mai spun si ca UE nu este altceva decat o inselatorie de mari proportii.

Care este, de fapt, adevarul? De ce nu exista un mecanism pentru retragerea unei tari din UE? De ce sunt amenintate statele care doresc retragerea din UE? De ce au imunitate comisarii EU si ceilalti reprezentanti importanti de la Bruxelles? De ce nu sunt alesi prin vot democratic comisarii UE? Acestea sunt doar cateva intrebari la care ar trebui sa se raspunda, insa, nu va asteptati la vreun raspuns din partea celor de la Bruxelles. In viziunea elitelor de la Bruxelles, cetatenii europeni trebuie sa execute intocmai ordinele primite, nu sa puna intrebari.

Ce sens mai are sa votezi un partid daca partidul votat de tine se aliaza cu opozitia? Ce sens mai are sa votezi candidati politici daca acestia, dupa victoria in alegeri, sar in barca oponentilor politici? Niciun sens. Vot inutil!

Ce sens are sa mai votezi un partid daca tara este condusa din exterior, de la Bruxelles? Orice partid ai vota acesta va implementa oricum legile votate la Bruxelles. Atunci? Mai are votul vreun sens. Nu! Vot inutil!
Isi doresc cetatenii cutii negre in masini, baze de date si cipare, video camere pe strazi si sosele, exploatari de gaze de sist care sa le distruga casele si panza freatica? Nu, dar dupa cate vedeti nu mai conteaza, niciun partid nu-si propune sa lupte impotriva unor asemenea masuri. De ce? Pentru ca ar fi inutil atat timp cat suntem parte a UE.

Simplu, nu? Votul cetateanului nu mai conteaza. Globalistii UE (masoni, corporatisti, bancheri …) doresc conducere centralizata, fara referendumuri, constitutii, parlamente nationale sau alte structuri care sa-i incurce.
Regionalizarile se doresc implementate pentru faramitarea natiunilor, conform dictonului „Dezbina si cucereste”.

Atunci ce sa facem, cum e mai bine? Sa votam sau sa boicotam alegerile? Am o veste proasta: nu mai conteaza ce facem! Oricum am face pierdem; daca votam votul va fi deturnat sau inutil, daca nu votam, ramane asa cum am stabilit! Globalistii au reusit un sah-mat in jocul cu sistemul. Lupta politica nu mai are sens. Politicienii au devenit numai niste actori care joaca intr-un film inutil si prost in care nu mai crede nimeni. P.S Tot aud că Ungaria vrea autonomie în Ardeal însă în toată ecuația asta nu aud să se spună adevărul că Uniunea Europeană are planuri mari pentru Ardeal. Dar în fine,de ce uit eu mereu că UE doar ne iubește pentru bani și resurse dar și alte avantaje de pe urma ceilor care ridică ode fierbinți UE-ului ?!

Lasă un comentariu