Cozile de pe vremea lui Ceauşescu erau defapt dirijate de către SUA prin intermediul FMI-ului

10574304_668927696523938_3043949016555192601_n 

In atentia spalatilor pe creier de propaganda UE si SUA

Nicolae Ceauşescu a luat FMI-ul prin surprindere, hotărând după 1985 să facă plata tuturor datoriilor externe înainte de termen, România nemaintrând în capcana tranzacţiilor bursiere întinsă de FMI. Din cauza FMI-ului dirijat de SUA, care cerea achitarea datoriei României cu o dobândă triplată, mare parte din producţia agricolă şi industrială a ţării a trebuit să ia calea exportului, creând deja cunoscutele cozi la produsele alimentare. Agentul termic a fost raţionalizat şi benzina a fost distribuită pe cartelă. Aşa se face că, începând din 1987, SUA au dezlănţuit o campanie intensă de diabolizare a lui Ceauşescu prin intermediul presei occidentale. Posturile de radio Europa Liberă şi Vocea Americii au lansat în premieră zvonul fals că Gorbaciov stabilise un înlocuitor al lui Ceauşescu. În martie 1989, când Ceauşescu reuşise să ramburseze integral datoriile, România mai avea în plus 3,7 miliarde USD depuşi în bănci şi creanţe de 7-8 miliarde USD. La această sumă s-ar fi adăugat şi exporturile României din 1989 care au fost de 6 miliarde USD. Arhivele oficiale, coafate în cei 24 de ani scurşi de la revoluţie, nu mai pot justifica azi decât existenţa a 2 miliarde USD. De ce s-au „volatilizat” aceşti bani? N-are rost să mai explic. Cine a făcut-o? Dacă România avea şi după 1989 în serviciile de informaţii şi în Parchete vreun român patriot, am fi aflat până acum.
Dacă lucrurile sunt reale şi explicaţia poate fi una extrem de simplă. Ceauşescu descoperise încă din 1987 că România avea în propria ogradă toate „comorile” care-i permiteau să nu mai depindă vreodată de FMI şi mai mult decât atât i-ar fi făcut concurenţă acestui organism. Un prim pas fiind acela de a se asocia cu China, Iranul şi Libia, într-o bancă care să acorde împrumuturi cu dobânzi mici, destinate ţărilor în curs de dezvoltare. Banca în cauză se numea BRCE (Banca Română de Comerț Exterior) prin intermediul căreia, întreprinderile de comerț exterior ale României derulaseră operaţiunile de aport valutar special, de pe urma cărora a fost rambursată datoria externă a ţării noastre.
Un exemplu de propagandă şi manipulare este campania continuă dusă înainte de revoluție (doar în occident – vezi Radio Europa Liberă) și după “Revoluţia din 89″ (atât în occident cât și în România) împotriva lui Nicolae Ceauşescu şi a sistemului comunist patronat de el înainte de revoluţie. NU SUSŢIN CĂ A FOST LAPTE ŞI MIERE. A FOST ÎNSĂ, DIN MULTE PUNCTE DE VEDERE, MULT MAI BINE CA ACUM. Tot ce ştiu românii despre Ceauşescu şi sistemul comunist este ştiut din experienţă proprie + Educaţie + Mass media (oamenii care au prins acel sistem şi au trăit concret în acele vremuri) şi doar din Educaţie + Mass media (noi, cei mai tineri).

Cei care au prins vremurile acelea ştiu despre comunism din ce-au simţit pe pielea lor şi din ce-au văzut în jurul lor. Însă la nivel macro… câţi ştiu că economia României DUDUIA (pe bune) pe plan MONDIAL, câţi ştiu că Ceauşescu PLĂTISE DATORIA EXTERNĂ şi câţi conştientizează CÂT DE IMPORTANT ESTE ACEST LUCRU PENTRU UN POPOR?

10497241_667932649956776_2936596722636453467_o  De asemenea, cei care au prins vremurile alea aflau informaţii şi de la Radio Europa Liberă (un radio pornit de CIA din America pentru propagarea ”valorilor occidentale”) – și aici intrăm la capitolul manipularea din partea mass media. Campania ANTI-comunismul lui Ceauşescu era orchestrată şi prin radioul Europa liberă, de către puterile străine care doreau să întoarcă populaţia împotriva sistemului care avea atât de mare succes din punct de vedere economic pe plan mondial.

În 1989 a avut loc o Lovitură de Stat care să îl elimine din peisaj pe naţionalistul Ceauşescu şi care să distrugă economia României, economie ce făcea ravagii (prin competiţie pe plan mondial) economiilor vestice şi să distrugă în acelaşi timp un sistem DIFERIT de capitalismul occidental, capitalism prin care averea era acumulată în mâinile câtorva BOGAŢI, în timp ce restul populaţiei reprezenta masa de muncitori pentru “Elite”. Sigur că Uniunea Sovietică a complotat şi ea pentru că Ceauşescu îşi cam făcea de cap fără voia lor.

Tot ce am aflat, mai ales noi tinerii, după 1989 despre Ceauşescu şi sistemul comunist, au fost DOAR LUCRURILE RELE (care, multe dintre ele, într-adevăr au avut loc), dar NU AM AFLAT NIMIC despre cât bine a făcut Ceauşescu României.

Preluare Facebook A.G. aug 2014:

Florin MC Eu nu am înțeles niciodată de ce unii devin așa înverșunați în anumite postări în care apare Ceaușescu! De fiecare dată refuză să vadă și partea plină a paharului. A fost al nostru și a urmărit doar interesul României, că a fost bun rău cu unii sau alții nu prea are importanță atât timp cât după el a rămas ceva. Am ajuns la concluzia că cei mai ai dracului antiromâni sunt însăși românii cărora le-a trecut prin cap televizorul…

Adrian Grigoriu Florin MC: Cei ce sunt inversunati lupta sa pastreze legenda fabricata de mass media, de la Europa Libera inainte de revolutie pana la televiziunile din prezent si autorii slugi ale strainilor ca Ceaușescu a fost dusmanul poporului pentru ca doar aflarea adevarului despre realitatea inainte de 1989 ne da posibilitatea de a sti adevarul de dupa 1989 pana in prezent si astfel sa identfiicam pe cei care au comis cea mai mare distrugere a averii poporului roman si a fiintei nationale, a poporului ca entitate bilolgica. Sunt deci inamicii seculari ai neamului romanesc care au tot interesul sa mentina romanii in confuzie

Adrian Grigoriu Florin MC: completez Cea mai mare escrocherie a secolului a fost tinerea poporului roman in saracie in timp ce statul era bogat de dadea pe dinafara fara ca poporul sa stie de bogatia statului si nici Ceauescu de saracia poporului si in final sa fie acuzati ambii, Ceausescu ca a saracit poporul si poporul ca l-a omorat pe Ceausescu, doua minciuni.

Ceaușescu încerca să facă în ’89 ce fac Rusia și BRICS acum – Vizita lui Ceaușescu în Iran, în acele zile fierbinți din decembrie 1989, denotă interesul maxim atătat d Ceaușescu acestui proiect, dedicat țărilor în curs de dezvoltare, care urmau să primească credite cu 3% dobândă și o mulțime de alte facilități în comparație cu jaful practicat de Banca Mondială și de Fondul Monetari Internațional. Iar cea mai importantă mențiune este aceea că acest proiect financiar a fost cauza principală a răsturnării lui Ceaușescu de la putere. Este „greșeala” pe care „asasinii economici” ai planetei nu i-au putut-o trece cu vederea. Intenția lui Ceaușescu de a orienta serviciile financiare internaționale spre o activitate benefică, de reală susținere a debitorilor, nu putea să nu stârnească FIARA apocaliptică, extrem de vigilentă cu făcătorii de bine, să nu rămână nepedepsiți, să nu devină un exemplu și pentru alții! Dimpotrivă, felul cum a murit Ceaușescu și Gadafi, cei doi parteneri la proiectul financiar care ar fi revoluționat lumea finanțelor, ar fi „încreștinat”-o, conține un mesaj clar din partea autorilor, a asasinilor: cine va face ca ei, ca ei va sfârși!

Ceaușescu a făcut invers!

Concluzia necesara este ca fiind inconjurat de lichele si tradatori oligarhi asa cum era Ceausescu inconjurat de nemernici cu conturi deja maricele in bancile vestice de care nea nicu nu stia si astfel SUB NICI O FORMA nu poti ca lider de stat sa dai inainte. ERA PRACTIC SABOTAT DIN TOATE PARTILE, iar aceeasi sabotori vinduti occidentului continua sa se “ingrase” pe seama prostilor. Ai dracu nenorociti ei cica cautau conturile lui nea nicu prin “lume” care era o diversiune ca nu cumva sa vina cineva in Romania cu ideea de a le cauta LOR CONTURILE nemernice.

 Energie GRATIS (via Think Again) – Când bolșevicii au confiscat pământurile muncite de români părea că a venit sfârșitul lumii. Iată că totuși comunismul românesc a căpătat alte nuanțe decât ideea originală a bolșevicilor sioniști și așa a ajuns să pună în pericol însăși feudalismul-capitalisto-liberal al întregului VEST. Cu 1300 de fabrici și uzine, cu 7-8 milioane de angajați, cu bogățiile și poziția excelentă între ORIENT și OCCIDENT, cu datoria externă plătită, cu al treilea cel mai eficient serviciu de informații din lume, cu un sistem de învățământ extrem de performant și cu intenția lui CEAUȘESCU de a crea o bancă prin care să intermedieze comerțul cu petrol dinspre statele arabe către Occident ROMÂNIA astăzi ar fi arătat altfel.

România era o mașină de făcut bani, de făcut valută forte și nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul străin Petre Roman. Cele 18 miliarde avute în plus în ’89 se constituiau din lichidități bancare sub formă de rezerve valutare, creanțe și sume aflate în curs de achitare ca urmare a exporturilor efectuate de România până la Lovitura de stat. (…) În întreaga țară s-a dat stop punerii în funcțiune a utilajelor noi, deja achiziționate. Industria românească trebuia oprită. Utilajele noi, strunguri, freze, etc au ajuns  la fier vechi conform directivei date de străinul Petre Roman. (…) Fără a avea datorii majore , Ceuşescu pune la cale un plan de exploatare al Apusenilor încă din 1985. FMI-ul înebunește de-a dreptul, Soroș la fel. Planul cu bătaie lungă a lui Ceaușescu le dă insomni și palpitații deoarece până în 2040 urmau să se exploateze intensiv zăcămintele de aur, argint şi metale rare, ce urmau să aducă României un profit evaluat în 2013 la nu mai puţin de 400-500 miliarde de euro !!! Profit!!! Deja se întrecea orice măsură.  România nu mai avea nevoie de nimic din afară,  îşi acoperea singură necesarul intern,  exporta masiv, și punea la cale  împreună cu China, Iranul şi Libia, o replică a FMI, prin BANCOREX. Pentru aceasta Ceaușescu  trebuia condamnat la moarte prin împușcare și România condamnată la jaf și sărăcie! Care dintre dumneavoastră n-ați strânge cureaua și nu ați agonisi bănuț cu bănuț timp de 8 ani pentru ca apoi să trăiți 1000 de ani voi și neamul vostru în bogăție și prosperitate?

5 feb 2014: Adrian Grigoriu / Valeriu Petrescu (FB): Depozitele erau pline si inainte si dupa aprilie 1989, dar produsele erau tinute in depozite ca sa invrajbeasca poporul. Cine nu intelege asta nu poate intelege ce s-a intamplat inainte si dupa aprilie 1989 pana in prezent. Aprilie 1989 este mai important decat decembrie 1989 intrucat in aprilie ’89 se castigase independenta completa: dupa ce se castigase cea militara in 1956, politica in 1965 acum se castigase cea economica dar toate au fost pierdute in decembrie 1989 cu largul concurs al poporului infometat artificial. Dovada ca acest subiect este extrem mai important este si ca atingand subiectul si doar tangential ca aici, s-a dezlantuit furtuna de acuzatii de antisemitism desi nu am rostit absolut nici un cuvant si nu am facut nici o sugestie privind vreun aspect rasial. Noi ce sa intelegem din atacurile domnilor astia decat ca subiectul ii deranjeaza? Si oare pentru care motiv ii deranjeaza?

Azi daca conducerea PCR ar fi ramas in picioare, tara noastra era o superputere mondiala, paciuitoare si avansata, dar acest lucru a fost preconizat de oculta mondiala. Daca oamenii din tara noastra au o stabilitate economica, continua sa fie niste caractere puternice si cu sentimente puternice de unitate. În schimb, s-a incercat experimentul saracirii si prostirii neamului, in speranta ca vom deveni rai si nu vom sesiza ce se intampla, ca pentru bani vom da si aurul si gazele de sist si apa si lemnul si tara si familia si pe Dumnezeu. Credeti ca schimbarea de regim a fost pentru binele nostru? NU. A fost necesara findca sub regimul N.Ceausescu nu se puteau lua aceste bogatii la preturi de nimic.

Înainte de ‘89 uzina de la Reşiţa dădea de lucru la peste 14.000 de oameni, însă odată cu prăbuşirea economiei interne de după Re­voluţie şi un management privat care într-un deceniu n-a reuşit să o rentabilizeze, în companie mai sunt astăzi 1.590 de salariaţi şi aceia trăiesc cu grija că-şi vor pierde locurile de muncă. (…) Înainte de ‘89 compania exporta până la 15% din producţie către ţări precum Turcia, ţările arabe sau China. Astăzi foarte puţine componente mai merg la export, iar compania se sprijină pe comenzile de la Hidroelectrica, şi ea de asemenea cu probleme, fiind până în iunie în insolvenţă. (…) “Înainte de ‘89 făceam motoare navale de 20.000 de cai-putere. Acum nu se mai fac pentru că se făceau după licenţă. Se livrau la Navrom şi alte companii, dar acum mai există nave în România? Fabrica de motoare diesel e închisă practic. Se mai făcea pe vremuri utilaj metalurgic. Făceam pentru toată metalurgia şi toate termocentralele din România motoare de la 5 kW la 10 MW la curent continuu, curent alternativ, tot ce vreţi. Totul s-a dus de pomană“, spune Verdeţ. (…) Reşiţa era în anii ‘90 unul dintre centrele industriale importante din ţară, aici fiind realizate primele locomotive din România, care la început erau locomotive cu aburi. În anii 1770 când la Reşiţa începea să se dezvolte o industrie înfloritoare în România, nici nu existau Statele Unite ale Americii. (…) În Reşiţa numai disponibilizările de la producătorul de utilaj greu UCM Reşiţa şi combinatul siderurgic TMK Reşiţa au lăsat pe drumuri circa 22.500 de oameni de la Revoluţie, iar populaţia oraşului a scăzut cu 18% în ultimul deceniu, la circa 65.000 potrivit datelor de la recensământul din anul 2011.

 Ceea ce neoliberalii numesc socialism este de fapt democraţia adevărată  /   De fiecare când un stat încearcă să ia măsuri economice şi politice independente, menite să apere democraţia şi interesele cetăţenilor săi, atunci propaganda neoliberală venită de la Washinton, Bruxelles sau alt centru de putere globalist, înfierează guvernul sau liderul ţării rescpective ca fiind socialist sau şi mai grav, comunist şi dictatorial.

http://youtu.be/T6Bv0ZpLFro

Toţi ambasadorii S.U.A. la Bucureşti de după 1990 s-au implicat în politica de stat a României prin mesaje şi acţiuni care au modelat parteneriatul strategic actual cu NATO, implicînd plasarea în funcţii-cheie a anumitor demnitari români, astfel încît S.U.A. să deţină pîrghiile necesare asigurării intereselor zonale ale lor, privind vînzarea de tehnică militară veche sau prin care au oferit avantaje companiilor americane gen Ford, Bechtel, Polaris, Smisthfield etc. Omul nostru potrivit, activat la momentul potrivit“.
Detalii în link
 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s