Reteaua Soros in Romania ! George Soros – maghiarul evreu membru al Iluminatilor este unul dintre cei mai bogati

soros_small  George Soros, conform biografului sau, William Engdahl, este un membru de varf al Sindicatului din care fac parte personaje faimoase, cum sunt de exemplu Rothschildzii. Legaturile dintre Rothschildzi si Soros se tin prin oameni-cheie, cum ar fi R. Katz, care face parte atat din comitetul director al concernului lui Soros (Quantum Fund), dar, in acelasi timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano si in N.M. Rothschild & Sons). Sindicalistul Soros si-a construit prin reteaua sa asa-zis filantropica extinsa in intreaga lume un suport de informatii si o parghie de influenta politica. In spatiul est-european Soros s-a intromisionat imediat dupa 1989 prezentandu-se drept un simbol al luptei pentru capitalism si pentru democratia liberala, desi in realitate Soros are vederi extremiste, fiind in Statele Unite un sustinator zelos al democratilor, intemeiat pe un tip de discurs foarte apropiat de tezele leniniste.
hhh
        In cartile sale se declara adeptul unui organism supranational care sa limiteze drepturile statelor nationale in materie de libertati democratice, viziune internationalista tipica in care, desigur, ca orice personaj cu ambitii tiranice mondialiste, Soros se vede pe sine plasat la butoane. Cine este si ce trebuie sa stim despre George Soros ?
Fiecare il cunoaste pe George Soros in functie de ariile sale de interes. Ba un guru al banilor si investitiilor, ba fondator si cap al diferitelor organizatii de prin lume. Insa vom merge putin la sapat sa vedem ce informatii valoroase putem gasi, despre acest membru al elitei, respectiv un jucator cheie din structura Noii Ordini Mondiale.
Faptul ca este un dezinformator pentru burse asta nu mai este o noutate si nici nu ar fi o exceptie, deoarece multe institutii financiare mari sau oameni de prestigiu au furnizat adesea informatiile exact contrare cu ceea ce faceau ei in real. Dupa cum spuneam cand lucrurile devin prea evidente incep sa apara si brese in planificarea initiala.
Sa nu uitam ca tot el este unul dintre „remarcabilii” castigatori din Miercurea Neagra din 1992 cand a castigat peste 1 miliard de dolari pentru ca a pariat pe picajul lirei. La cate stim noi astazi mai credem ca asta a fost un simplu noroc sau versatilitate in trading ? Trebuia sa risti foarte multi bani ca sa castigi suma aceea, si fara informatii de culise sau cine stie poate chiar din postura de initiator al acelei zile m-as mira ca si-ar fi expus el astfel capitalul.
Omul nostru este un personaj controversat, insa odata cu listarea tuturor detaliilor stranse despre el de-a lungul vremii, devine un personaj periculos si malefic in toata puterea cuvantului.
De altfel astazi mai niciunul dintre oamenii influenti si puternici pe scara mondiala nu rezista acolo fara sa fie parte din increngatura Noii Ordini Mondiale si care planeaza asupra noastra intr-o maniera covarsitoare (vedeti lupta momentului cu transfomarea Europei in Statele Unite Europene).
931533812
De unde are Soros atata putere si capital ? Stiati ca executantii lui au tot cumparat in mod silentios majoritatea manufacturierilor de arme de foc si munitie din Statele Unite ? Nu e deloc simplu sa descoperi provenienta banilor care duc spre Soros. Doar are puterea, influenta si banii in a controla niste legislatii si schimbari de articole, asta se cam intampla astazi in toate guvernele corupte din lume. Iar monopolurile fac tot mai des jocul noilor schimbari prin care oricine vrea sa se descurce singur e inghitit de corporatii. Deocamdata sapaturile indica o detinere de 50 % a acestor fabrici de catre nume ce duc apoi spre Soros. Mai are putin si devine mandrul proprietar al acestei industrii aducatoare de „pace si prosperitate”. Toti actionarii din recentele achizitii au o conexiune directa sau mai ascunsa cu George Soros. Faptul ca unii dintre ei sunt fosti militari e doar o fatada buna pentru public.
Insa el are in spate o serie intreaga de grupari care coordoneaza site-uri, media, politicieni pana la Obama,precum si Van Jones (aflat la cateva birouri de Obama la Casa Alba, fost condamnat violator si sociopat, cu o serie intreaga de scandaluri in spate). Astfel de oameni se afla sub nota de plata a lui Soros. Obama este o marioneta in mainile lui Soros.

Vreti putina istorie ?
„Soros a fost parte din presa ce a destabilizat Iugoslavia si a cauzat probleme in Georgia, Ucraina si Myanmar (Burma). Denumindu-se un filantrop, rolul lui Soros e strans legat de ideea globalizarii si de Noua Ordine Mondiala in timp ce-si promoveaza castigurile financiare. Ce deducem din toate astea, este ca Soros este un parazit planetar. Insa lacomia si controlul sau au o intindere globala. Soros,a ajutat in loviturile de stat din Slovacia, Croatia, Romania, Georgia, Iugoslavia etc. Cand Soros ia in vizor o tara pentru schimbare de regim el incepe prin crearea unui guvern al umbrei – un guvern format in totalitate in exil – gata sa intre la putere cand oportunitatea apare. Partidul Umbrei construit in America seamana izbitor cu cele construite in alte tari anterior unor lovituri de stat.
0
Sa vedem un citat din 2008 in care Soros isi da cu parerea despre ce ar trebui sa faca viitorul presedinte in oficiu: „Cred ca avem nevoie de un pachet masiv de stimulare …. ” (QE). El considera atunci ca in jur de 600 de miliarde ar fi de ajuns. Totodata el s-a folosit de ocazie sa afirme ca „Eu cred ca este o mare oportunitate sa ne ocupam odata pentru totdeauna de incalzirea globala si dependinta energetica. Statele Unite au nevoie de un sistem pentru a da drumul la licentele pentru drepturile de emisie.” Suna cunoscut ?

Desi Soros inca nu detine Partidul Republican, asa cum detine Democratii, sa nu ne facem iluzii, tentaculele sale se intind si intr-acolo.
Soros este un partener in grupul Carlyle in care a investit peste 100 de milioane de dolari. Grupul Carlyle este condus de un sir de nume impresionante din cadrul fostilor lideri republicani, de la omul CIA Frank Carlucii, pana la capul CIA si fostul presedinte George Bush, Sr.
In 2006, Soros a cumparat 2 milioane de actiuni la Halliburton – taramul lui Dick Cheney.

Cand democratii si republicanii si-au tinut conventia in 2000, Soros a tinut conventii ale partidelor umbra in aceleasi orase, in acelasi timp. John McCain a fost vocea cheie pentru conventia lui Soros din Philadelphia.

Si ca si cum asta nu era de ajuns, el a tinut conexiuni stranse cu CIA.

Si sa nu omitem implicarea sa in LSM (Lame Stream Media), industria divertismentului (el detine si 2.6 milioane actiuni din Time Warner), cat si alte organizatii de publicitate si divertisment politice in care varsa periodic milioane.

Precum Richard Poe scria: „Filantropia privata a lui Soros este de aproape 5 miliarde, continuand sa submineze valorile traditionale vestice. El a dat fonduri pentru drepturi de avort, ateism, legalizarea drogurilor, educatie sexuala, eutanasiere, feminism, control asupra armelor, globalizare, imigrare in masa, mariaj homosexual si alte experimente radicale in cadrul ingineriei sociale.
hhhhjj
Cateva dintre organizatiile sale neguvernamentale in care-si varsa miliardele sunt: MoveOn.org, The Apollo Alliance, Media Matters for America, the Tides Foundation, the ACLU, ACORN, PDIA (Project on Death In America), La Raza, si multe altele. Pentru o lista mai completa mergeti aici.
http://www.discoverthenetworks.org/Articles/Organizations%20Funded%20Directly5.htm

Poe mai scrie: „Prin reteaua sa globala de Open Society Institues si Open Society Foundations, Soros a cheltuit 25 de ani de recrutare, instruire, indoctrinare si instalare a unei retele de operativi loiali in 50 de tari, punandu-i in pozitii cheie si de influenta in media, guvern, finante si academie.”

Miliardarul american George Soros a donat suma de 1,5 milioane de dolari către comitete de acțiune politică (PAC) care l-a susținut pe președintele Barack Obama în campania de realegere a sa la Casa Albă.

Devenit cunoscut la nivel naţional în 2004 – când a donat peste 20 de milioane de dolari unor grupuri independente care l-au susţinut și pe senatorul democrat John Kerry din Massachusetts -, Soros a oferit suma de un milion de dolari „super comitetului de acţiune politică” (super PAC) Priorities USA Action care îl susţine pe Obama şi 500.000 de dolari către Majority PAC şi House Majority PAC, care se ocupă de publicitatea unor candidaţi democraţi la Congres.
Miliardarul american, născut în Ungaria, este considerat un personaj machiavelic, care dorește să își aservească Partidul Democrat din SUA și să creeze o altă „ordine mondială”, în care în lume să existe un singur guvern, cu o singură monedă, pe care să le țină sub controlul său absolut. Pentru atingerea acestui deziderat, Soros a înființat un așa numit grup „caritabil”, Open Society Institute, în 1993. El vrea puteri sporite pentru Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional și susține că suveranitatea statelor trebuie să se subordoneze legilor internaționale și instituțiilor internaționale. Soros are o adevarata retea: “Soros Open Network Romania” (Reteau Deschisa Soros din Romania). In cadrul acestei retele functioneaza o mare varietate de organizatii, asociatii, institutii, cluburi etc.

György Schwartz ( 1930 – ) , evreu , nascut in Ungaria , speculator , investitor , activist politic , chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute , membru Board of Directors COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) . Sprijinitor al Solidaritatii din Polonia , al Cartei 77 in Cehoslovacia , finantator al revolutiilor portocalii .

L-a sprijinit si l-a considerat invingator pe Obama inca de cand Hillarry Clinton era pe cai mari .

Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala .

Participant Bilderberg Group .

La Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995 , spunea :

“ Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “

In 2007 a fost remunerat , ca director de fonduri speculative , cu suma de 2,9 miliarde dolari Human Rights Watch.

Human Rights Watch are ca pricipale prioritati ( din punct de vedere al numarului de actiuni si al fondurilor investite ) avortul prin absortie si homosexualitatea .

In 2006 , un grup condus de George Soros cumpara o parte importanta din actiunile studiourilor DreamWorks SKG ( fondata de mogulii Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen ) .

La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin “Open Society” (“Societatea Deschisa”) sustinut financiar de “Soros Fund Management

In URSS l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov . Numerosi tineri sovietici au luat calea burselor sale si au ajuns in Occident.

Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru “transformarea educatiei si economiei ruse”, a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia “International Science Foundation”.

I-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California).

In 1992 a fondat – la Budapesta – “Central European University”, care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania.

In China adeptii sai au fondat “Fund for the Reform and Opening China”, ei fiind si organizatorii mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .
MAE-ICR-Soros-GDS-1024x424

Reteaua Soros in Romania

  • ONG-uri şi voluntari
  • Institutuţii şi organizaţii din România
  • Personalităţi, cercetători, experţi
  • Oameni politici 
  • Publicaţii şi oameni de presă
  • Site-uri
  • Blog- uri

1.  ORGANIZAŢII NON-GUVERNAMENTALE

ONG-uri locale

Asociaţia Alburnus Maior – Eugen David, Preşedinte

Fundaţia Culturală Roşia Montană – Ioan Piso, Preşedinte

ONG-uri naţionale şi internaţionale

Fundaţia SOROS

G R E E N P E A C E

Organizaţia Europa Nostra

Asociaţia HERITAGE, partener UNESCO

Pro Patrimonio

Asociaţia RPER Franţa – Rencontres du Patrimoine Europe-Roumanie

Asociaţia RPER România

Asociaţia Ad Astra

Les Amis de la Terre International

Terra Mileniul III

Asociaţia Roşia Montană Verde

Asociaţia Dor de Ducă

Asociaţia pentru Conservarea Ariilor Protejate BioCultural “Salvaţi Vama Veche”

Asociaţia Sighişoara Durabilă

Fundaţia pentru Parteneriat – Laszlo Potozky

GeoMMed Professional Association

Centrul de Resurse Juridice

Asociaţia de Mediu Rhododendron

CULTOURS – Centrul de Turism Cultural, Timişoara

Asociaţia Română a Iubitorilor Naturii

Asociaţia Salvaţi  Bucureştiul

Asociaţia Culturală Reener Landchen, Reghin

Green Hours & Teatrul LUNI

Asociaţia  Pro Urbe Arad

Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor

Clubul de Turism şi Ecologie – Trans mont Făgăraş

Clubul Ecologic Transivania

Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Centrul Local Sibiu

Fundaţia ExtrAArt – Luminiţa Dejeu, Preşedinte

Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Centrul Local Oradea

Asociaţia BATE ŞAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA

Societatea Ecologică AquaTerra, filiala Iaşi

Asociaţia turistică sportivă civică şi ecologistă CLUBUL DE CICLOTURISM NAPOCA”

Asociaţia Ecouri Verzi din Cluj-Napoca

Fundaţia Eco-Civica

Asociaţia Speologică Exploratorii, Reşiţa

Asociaţia Generaţia Verde

Societatea Astronomică Română de Meteori

Clubul Alpin Roman Secţia Deva

Asociaţia “Salvaţi Delta”

Asociaţia Bucureşti

Asociaţia studenţilor şi doctoranzilor români în Franţa

 

2. INSTITUŢII şi ORGANIZAŢII din România

Academia Română

Academia de Ştiinţe Economice (ASE) 

Ordinul Arhitecţilor din România

Uniunea Arhitecţilor din România

ICOMOS România

ICOMOS (Consiliul Internaţional al Siturilor şi Monumentelor) – consilier UNESCO

Raport Icomos – Hope for Roşia Montană?

 

3.  PERSONALITĂŢI, CERCETĂTORI, EXPERŢI din diferite domenii

Alteţa sa Principesa Margareta a României şi Familia Regală

Edward Goldsmith, directorul revistei Ecology

Ioan Piso, istoric şi arheolog, Catedra de istorie veche a Universiţă­ii “BabesBolyai” Cluj, fost director al Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj Napoca;

Aurel Sântimbrean, geolog

Horia Ciugudean, istoric şi arheolog, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu,

Muzeul Unirii din Alba-Iulia;

Mircea Babeş, Membru al Comisiei Naţionale de Arheologie (CNA), Director al Seminarului de Arheologie al Universităţii Bucureşti, Cercetător principal la Institutul de Arheologie “Vasile Pârvan” al Academiei Române.

Ioan Rădulescu, inginer geolog, fost director al Institutului Geologic al României, expert ONU în minerit

Ioan Mârza, geolog UBB

Mircea Babeş – cercetător la Institutul de Arheologie “V. Pârvan”

Valentin I. Vlad, vicepreşedintele Academiei Romane

Afrodita Iorgulescu, Academia de Studii Economice

Ioana Bogdan Cătăniciu, istoric şi arheolog, Institutul de Arheologie şi Istoria Artei al Academiei Române

Raul C. Mureşan, neuroştiinţe experimentale şi teoretice

Anthony Hammond, directorul Muzeului minier de la Great Orme, Ţara Galilor

Francoise Heidebroek, economistă din Belgia

Lavinia Andrei, inginer energetician

 

4.  OAMENI POLITICI

Renate Weber, europarlamentar

Daciana Sârbu, europarlamentar

“Oamenii din Roşia Montana au nevoie de protejarea comunităţii locale, a identităţii sociale şi culturale şi a ecosistemului în faţa ameninţării exploatării miniere cu cianuri.”

Victor Boştinaru, europarlamentar

Monica Macovei, europarlamentar

Carmen Moldovan

Eckstein Kovacs Peter

Attila Korodi

Gheorghe Funar

 

5. PUBLICAŢII ŞI OAMENI DE PRESĂ

PUBLICAŢII

Formula AS (Ion Longin Popescu)

Cotidianul (Cornel Nistorescu)

Kamikaze (Mircea Toma)

Revista Eco Magazin (Ionuţ Părăuşanu)

Ziarul Bursa (Viviani Mirică)

Adevărul (Ruxandra Hurezean)

Ziarul Gândul (Dragoş Boţa)

Green Report (Mihaela Pavnutescu)

Ziarul Făclia (Monica Tripon)

Gazeta de Cluj (Tudor Borşe)

Bistriţa News, (Marius V. Chiuzan)

 

OAMENI DE PRESĂ

Ion Longin Popescu, jurnalist Formula As

Horea Ţurcan, jurnalist Formula As

Mircea Toma, jurnalist, director Kamikaze, preşedinte Active Watch, Agenţia de Monitorizare a presei din România

Mihai Goţiu, jurnalist Vox Publica

Cornel Nistorescu, jurnalist, director Cotidianul

Veronica Marinescu, jurnalist Jurnalul Naţional

Ruxandra Hurezean, jurnalist Adevărul

Andreea Ofiţeru, jurnalist Adevărul

Viviani Mirică, jurnalist Ziarul Bursa

Monica Tripon, jurnalist Ziaru Făclia

Ovidiu Petrovai, jurnalist

Sânziana Pop, director Formula As

Peter Imre, director general Adevărul Holding

 

6. SITE-uri

Campania Salvaţi Roşia Montană

Drumul Aurului

Think outside the box

Război întru cuvânt

 

7. BLOG-uri

Lupta pentru Roşia Montană

Respect Roşia Montană

 Sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s