Secretele pe care mai marii lumii nu vor sa le aflii

bankers „Mai marii lumii” detin 99% din bogatia planetei, iar noi „clasa muncitoare” obtinem doar un simplu procent de 1%. Pentru ca balanta sa fie inclinata in partea celor care controleaza lumea, exista o serie de elemente ascunse cu care manipuleaza masele. Iata care sunt acestea:

1. Controlul mediului inconjurator
images

Toata lumea a auzit de faimosul program HAARP. Armata americana sustine ca a dezvoltat acest proiect pentru a comunica cu flota submarina indiferent de locatia sa. Adevarul este mult mai complex decat explicatia de mai sus, pentru ca cu ajutorul unor unde extrem de puternice se manipuleaza ionii din atmosfera. In acest fel se poate modifica campul magnetic al Terrei si astfel se pot produce schimbari climaterice impresionante, cutremure si chiar modificarea starii generale a oamenilor. Astfel, HAARP a devenit un instrument de manipulare in masa.

2. Apa de la robinet te face mai prost
index

Apa de la robinet este tratata cu fluor. Acest aspect este cunoscut si acceptat de intreaga societate, numai ca aceasta substanta este cea necesara pentru controlul maselor. De ce? Fluorul este un produs chimic care inhiba corecta functionare a glandei pineale. Aici se produc toate emotiile si sentimentele pentru ca orice om sa poata evolua corect in viata sa. De fapt, spiritualitatea porneste din glanda pineala si odata cu blocarea sa, oamenii devin simpli roboti care vor raspunde corect doar stimulilor de ordin material. Omul este redus la vibratii joase si va avea strict nevoi de ordin material. Pentru indeplinirea acestor dorinte este nevoit sa se supuna si sa munceasca din ce in ce mai mult. Cei care sunt astfel tinuti ocupati, nu vor mai avea timp sa se gandeasca la altceva, ba mai mult vor respinge orice alta realitate decat a lor, potrivit efemeride.ro.

3. Chemtrails, darele mortii

nozzles-on-chemtrail-spraying-plane_400
Incepand cu anii ’90 in Statele Unite ale Americii au inceput sa fie observate dare ciudate avand diferite marimi si forme ce apareau pe cer, dare ce nu erau ale avioanelor obisnuite cu care pana atunci majoritatea oamenilor erau familiarizati. Aceste fenomene s-au raspandit in toata lumea iar tot mai multi oameni au observat intre timp ca au devenit extrem de numeroase. Aceste dare au fost numite “chemtrails”. In urma analizelor de laborator s-a dovedit ca aceste avioane imprastie substante nocive pentru oameni si pentru mediul inconjurator. Anumite boli au fost corelate cu aceste chemtrails dar nu s-a putut demonstra legatura intre ele. Probabil ca astfel se incearca decimarea populatiei globului.

4. Geometria sacra este limba Universului
ggg

Frumusetea cu care suntem noi obisnuiti in viata de zi cu zi nu are nimic in comun cu frumusetea universala. Inca din cele mai vechi timpuri s-a vehiculat ideea unui numar de aur. Acesta numar este 1.618033989 si exista pretutindeni in Univers. Poate fi considerat ca si un raport care produce gravitatia, materia, sau chiar alinierea planetelor pe anumite orbite. De asemenea, acest raport este intalnit si pe Terra. Trebuie doar sa privesti proportia cercurilor, patratelor, constructia vechilor cladiri megalitice si chiar animalele. Toate acestea sunt cladite dupa proportia numarului de aur.

In societatea noastra frumusetea si armonia au alte masuri de comparatie. O masina frumoasa este cea care poarta o anumita marca, o haina la moda este una scumpa si de firma, un om frumos este cel care atrage din punct de vedere sexual, o casa frumoasa este dotata cu cele mai scumpe finisaje si lista poate continua la infinit. De ce toate acestea? Pentru ca frumusetea trebuie sa vanda, sa produca bani pentru marile companii, dar de fapt frumusetea nu este altceva decat o afacere comerciala care nu are nimic in comun cu armonia universala si numarul de aur.

5. Muzica te face mai destept sau mai prost
la-manipolazione-della-musica-432hz.bmp

Putini stiu ca in 1955 Organizatia Mondiala de Standardizare a decis ca muzica sa fie ascultata de pe frecventa de 440 Hz. Pana atunci muzica se asculta la o frecventa mai joasa, 432 Hz, care favoriza aparitia sentimentelor pozitive. 432 Hz este “muzica” naturala in univers, spre deosebire de 440 Hz, care este opusul si pe care il gasim in muzica din zilele noastre, de exemplu, albume de muzica si fisierele mp3. Aceasta vibratie nefireasca, desprinsa de tonurile si sunetele sacre, a dus la stare de razboi in subconstientul omului. Astfel, frecventa de 440 Hz a devenit o arma de control in masa, dar si o modalitate de a tine oamenii in permanenta alerta pentru a-si indeplini atributiile zilnice. Cocoon.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s