iezuitii si masoneria

7497_3  Iezuiţii şi francmasonii au fost responsabili, după cum se ştie, de majoritatea conflictelor omenirii, printre care Revoluţia Americană, asasinarea preşedintelui Lincoln sau, în Europa, Revoluţia Franceză, Revoluţia Comunistă din Rusia etc. În America, masonii s-au impus repede şi au avut acces chiar până la scaunul prezidenţial (George Washington şi, mai apoi, toţi preşedinţii cu excepţia lui J.F. Kennedy). Informaţiile despre metodele de manipulare şi de acţiune iezuite sunt foarte puţine, deoarece controlul este impus în mod draconic. Puţinele excepţii au avut un sfârşit trist, cum ar fi asasinarea părintelui Alberto Rivera, după ce acesta a expus unele dintre practicile iezuite. El a oferit dovezi care arătau cum procedau iezuiţii de fiecare dată atunci când doreau să elimine pe cineva care devenea un obstacol în calea planurilor lor odioase. Metodele lor nu au ocolit nici măcar cele mai înalte personalităţi politice sau guvernamentale, cum ar fi regi, regine, preşedinţi, primi-ministri etc. Înainte de a fi ucis, părintele Alberto Rivera a pus la dispoziţie informaţii importante despre iezuiţi. Un exemplu edificator în acest sens este organizaţia numită Legatus, asociată în special cu planul satanic al iezuiţilor de la Vatican, de a distruge „ultimul bastion al creştinătăţii din lume’’, considerat a fi în Statele Unite ale Americii.

Cel puţin 10 Seniori iezuiţi trăiesc în prezent în SUA, controlând în mod strategic vaste regiuni sau provincii din această ţară. Intenţia lor principală este aceea de a distruge complet credinţa populaţiei în virtuţile şi valoarea creştinismului şi de a o înlocui cu religia Noii Ordini Mondiale, ce îl adoră pe Lucifer, religie pe care vor să o impună cât mai curând.
 
Această organizaţie (Legatus) este alcătuită din mari oameni de afaceri, preşedinţi de companii şi trusturi, care au legături directe cu iezuiţii de la Roma şi de la banca Vaticanului. Implicarea lor în cursurile de pe Wall Street este de asemenea de notorietate. Important aici este să înţelegem că între Noua Ordine Mondială, Francmasoni şi Iezuiţi există o strânsă legătură, care s-a perpetuat. Iezuiţii au format modelul lor de societate în Paraguay, bazat pe principiile ale lui Platon. Paralela între statul făurit în Paraguay, în secolul al 17-lea, şi Noua Ordine Mondială proiectată de societăţile oculte este remarcabilă, deoarece se pot constata foarte uşor legăturile care există între acestea şi Masa Rotundă de la Roma, fief al conducerii lumii din umbră de către iezuiţi.  Astfel, Anglia a devenit supusă Romei (Papalităţii), care la rândul ei a acţionat şi acţionează în interesul iezuiţilor, al căror General Superior este în prezent părintele Adolfo Nicolas.

Niciodată până acum, în toată istoria ei planetară, omenirea nu a mai fost supusă unui regim satanic şi asupritor ca cel din prezent. Nicio organizaţie sau structura statală nu a creat un aşa mare dezastru în ceea ce priveşte mediul înconjurător, formele de guvernământ, sistemul social, finanţele sau industria, aşa cum a făcut-o elita malefică a „Iluminaţilor”. Cu o perfidie fără limite, ea a menţinut întreaga lume într-o tensiune aproape continuă prin ameninţarea războiului sau a terorismului.
 
Nu există guvern, concern, mijloace media sau alte organizaţii puternice în care să nu fie infiltraţi membrii lojelor sau grupurilor oculte ale elitei malefice. Mai mult decât atât, această elită ocultă s-a individualizat în alte câteva structuri internaţionale foarte periculoase şi aparent intangibile din punct de vedere legal, cum ar fi Clubul de la Roma, Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR), Grupul Bilderberg, Nobilimea Neagră sau Comitetul celor 300. Pe lângă acestea, există de asemenea unele organizații-satelit care acţionează cu mandat precis în anumite direcţii, urmărind să distrugă orice urmă de spiritualitate şi lumină care se evidenţiază în lume.

Unul dintre acestea constă în repetatele tentative ale „Iluminaţilor” de a declanşa cel de Al Treilea Război Mondial, deoarece le-ar asigura supravieţuirea. Războaiele au fost întotdeauna foarte profitabile pentru „Iluminaţi”, deoarece ele generează sume uriaşe de bani provenite din vânzările de armament, din creşterea preţului petrolului, precum şi din masivele contracte ce sunt încheiate după încheierea conflictelor, pentru a repara infrastructura pe care tot ei au bombardat-o.
 

În planurile de realizare a Noii Ordini Mondiale, SUA au un rol important. În urmă cu aproximativ 20 de ani, un grup de militari, de industriaşi şi de politicieni „Iluminaţi” în frunte cu sinistrul Paul Wolfowitz, grup care a acţionat sub numele de Proiectul pentru Noua America, a pus la punct un plan strategic prin care se avea în vedere cucerirea a cel puţin 7 ţări islamice într-o perioadă de 5 ani.

Unele dintre aceste ţări au căzut deja sub influenţa Americii, cum ar fi Iraq, Afganistan şi Libia, iar altele suporta de ani de zile presiuni colosale din partea administraţiei americane, care se străduieşte să le subjuge ca şi pe celelalte. Dintre aceste ţări se remarcă mai ales Siria, apoi Yemen, Somalia, Sudan şi mai ales obiectivul principal şi cel mai important al americanilor: Iranul. 
 
Planul de cucerire a republicilor islamice de către SUA a fost însă serios încetinit şi chiar oprit (prin eşecurile repetate în preluarea puterii în Siria şi Iran). Elita malefică nu a putut să iniţieze planul Noii Ordini Mondiale datorită faptului că Rusia şi China au refuzat să o sprijine în această direcţie. Aceasta ne arată încă o dată cât de important este pentru „Iluminaţi” la momentul actual să declanşeze cel de Al Treilea Război Mondial, care le-ar asigura supravieţuirea şi totodată le-ar oferi posibilitatea de a ataca cele două superputeri (Rusia şi China). În special China pare să fie un cui serios în coasta elitei malefice, deoarece ea a devenit într-un timnp foarte scurt o superputere financiară şi militară.
 

Strategia principală a elitei malefice a fost de secole şi chiar de milenii aceeaşi: „prin haos, la ordine”. „Iluminații” creează haosul şi apoi, prin măsuri din ce în ce mai opresive, pe care le încadrează în categoia „ordinii”, ei degradează tot mai mult natura umană, dorind să transforme fiinţele umane în adevăraţi „zombie” şi sclavi fără voinţă proprie, fără idealuri, fără iniţiativa. Tot ceea ce „Iluminaţii” ştiu, este să trăiască după Regula lor de Aur: „Cel care deţine banii şi rezervele de aur, deţine de asemenea şi frâiele puterii”. Tocmai de aceea, cu o perfidie fără margini, ei şi-au însuşit mare parte din aurul disponibil la nivel mondial, ce alcătuia Fondurile Colaterale Globale, sub pretextul înlăturării tentaţiei de declanşare a unor noi războaie. În ultimii 100 de ani ei au reuşit de asemenea să înrobească naţiunea americană, supunând-o controlului drastic exercitat cu ajutorul infamei întreprinderi care este Rezerva Federală a Americii. „Iluminații” au instrumentat de asemenea Marea Depresiune din anii ’30, dorind să cumpere Statele Unite pe mai nimic.

La situaţia actuală s-a ajuns, printre altele, şi datorită imensei ignoranțe a omului de rând şi a manipulării lui fără scrupule de către bancheri şi guvernanţii mituiţi de aceștia. De pildă, populaţia nu a fost niciodată informată la modul real despre sistemul financiar actual şi despre modul în care el a fost conceput şi funcţionează. Din această cauză, oamenii nu ştiu că, în realitate, ei sunt prinşi ca într-o cuşcă de către bancheri şi transformaţi efectiv în sclavii acestora, prin clauzele contractuale ce sunt realizate la creditele acordate. Oamenilor nu li s-a spus niciodată că, atunci când o bancă le împrumută bani pe o garanţie materială, în realitate acea bancă nu le-a împrumutat nimic. Tot ceea ce face o astfel de bancă atunci când acordă împrumuturi în bani este numai să delege garanţia beneficiarului către Trezoreria Naţională, ca un bun potenţial al acesteia. Aceasta reprezintă o fraudă împotriva populaţiei şi un furt al Trezoreriei de Stat. În prostia şi ignoranța lor exasperantă, oamenii nu au habar cât de mult sunt furaţi de către bănci. În prezent, acest furt a devenit chiar „jaf la drumul mare”, fără perdea, prin oprirea samavolnică din conturile depunătorilor a unor procente semnificative, ca în exemplul bancilor din Cipru. 
 
La această situaţie stranie, dar totodată foarte periculoasă, s-a ajuns în special prin păstrarea unei discreţii desăvârşite din partea bancherilor. Să ne imaginăm că facem parte dintr-o organizaţie al cărei unic ţel este acela de a controla întreaga planetă. Dacă planul este acela de a realiza ţelul fără ca acesta să fie cunoscut de către ceilalţi locuitori, cum ar fi cel mai bine să acționăm? Firește, păstrând o discreție cât mai deplină. Organizaţia respectivă ar planifica o serie întreagă de evenimente care, la suprafaţă, ar părea că fac parte din fluxul natural şi firesc al existenţei: dezastre naturale, boli concepute în laboratoare, crime, asasinate, teroare, manipulare a banilor şi a resurselor energetice, modificarea genetică a alimentelor, poluarea mediului şi războiul. Desfăşurarea acestora ar implica multă răbdare şi o foarte atentă planificare şi cooperare cu diferite persoane de încredere, care ocupă poziţii cheie în administraţie şi la guvernare, care totodată sunt predispuse la corupţie. În esenţă, întreaga „misiune” îşi derivă puterea din înşelăciune, tăinuire, secretizare şi urmărirea perseverentă a unui plan de bază.
 SUA şi Israelul în special se străduie de ani de zile să pornească un război devastator cu Iranul, însă până acum nu au reuşit aceasta. De ani de zile implicarea Occidentului în războiul civil din Siria este directă, urmărindu-se prin fel şi fel de tertipuri, minciuni şi manipulări în mass-media ca războiul să înceapă şi apoi să se extindă rapid la nivel mondial. Elita malefică nu a avut succes nici aici. Elita malefică se străduieşte prin toate mijloacele să perturbe cursul firesc, dar implacabil, al evenimentelor mai ales prin strecurarea unor informaţii false sau parţial false în fluxul general al mass-media, precum şi prin media alternativă. După cum se ştie, ea a aplicat de nenumărate ori această tactică până în prezent, având din nefericire destul succes în cazul marii majorităţi a oamenilor, care astfel a căzut în capcana întinsă cu perfidie de către „Iluminaţi”. 

Siguranţa conturilor bancare a devenit astfel un mit, deoarece cazul Ciprului a dovedit că elita malefică nu se dă în lături de la nimic pentru a jefui populaţia şi pentru a provoca panică în rândul ei. Ţinta este însă chiar mai largă, deoarece a apărut deja ideea că, dacă aşa ceva a fost posibil în Cipru, de ce nu s-ar putea produce de asemenea şi în SUA sau în alte ţări ale lumii? De altfel, încă din luna septembrie 2011 grupul american Boston Consulting Group a prezentat un raport despre restructurarea datoriei Americii, care implică confiscarea a până la 30% din depunerile fiecărui cetăţean american, precum şi din alte bunuri ale sale. O astfel de ştire a fost evitată cu obstinaţie în mass-media americană, pe de o parte pentru că aceasta este obedientă aproape în totalitate elitei malefice, pe care o serveşte şi de care depinde în întregime, iar pe de altă parte pentru că un astfel de anunţ ar fi prejudiciat prin efectele secundare produse interesele unei importante categorii din cei implicaţi în afacerile de stat sau în marile concernuri. 
 
Prin urmare, întrucât s-a dovedit că accesul la conturile bancare personale nu are nicio garanţie, este foarte posibil ca într-o dimineaţă cetăţenii din oricare țară occidentală să constate că accesul lor la propriul cont a fost blocat până ce guvernul sau alt organism internaţional retrage un anumit procent din suma depusă, exact ca la un veritabil furt în direct. Tocmai de aceea, îndemnul guvernului rus către cetăţenii Ciprului (şi mai ales pentru ruşii care trăiesc acolo şi au depuneri imense în băncile cipriote), de a retrage imediat banii din aceste bănci, este cât se poate de indicat, până când accesul nu va fi complet restricţionat sau până când conturile nu vor deveni nule într-o bună zi. 
Se oferă deja toate dovezile ce arată crimele elitei malefice „care conduce lumea” (Vaticanul, monarhiile, guvernanţii corupţi şi mai ales bancherii şi marii industriaşi), dovezi care în niciun caz nu mai pot fi negate, care apar tot mai multe şi care sunt expuse.

Un gând despre &8222;iezuitii si masoneria&8221;

  1. Ordinul Iezuiților lucrează pentru Papa de la Vatican, nu-i așa? Poliția secretă a dânsului… Actualul Papă chiar provine din rândul lor, din Argentina. Acum francmasonii sunt mână în mână cu iezuiții, ceea ce înainte era de neconceput. Catolicii au fost puternic infiltrați de francmasoni în ultimele decenii. DE FAPT, ORDINUL IEZUIT ESTE UN ORDIN MASONIC… LUCREAZĂ PENTRU OCULTĂ ȘI PENTRU PAPA…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s