Cine a distus România cel mai mult ?! Sunt sătul de coloneii lui Băsescu

532248_203020783159073_276061850_n  

După ce a pierdut alegerile în 1996, Ion Iliescu a ieşit, supărat şi negru, parcă mai negru decît este el de obicei, să anunţe public că îşi recunoaşte înfrîngerea şi că cedează, în mod democratic, puterea.

La fel, tot aparatul de partid şi de stat pesedist, la vremea aceea pedeserist, a recunoscut votul popular şi a făcut un pas în spate. Aşa cum au fost ei, urmaşi ai PCR-ului, rinoceri comunişti, reprezentanţi ai fostei nomenclaturi a lui Ceauşescu, exponenţi ai unei mentalităţi învechite, nu au îndrăznit să îşi bată joc de bruma de democraţie ce apuca să se înfiripe în România.

Nu au vorbit despre tirania majorităţii în democraţie. Nu s-au dus să cerşească privilegii, nici la Moscova, nici la Washington sau Bruxelles. Nu şi-au creat instituţii de forţă în cadrul statului român, prin care să deţină puterea şi după ce votul popular îi va fi înlăturat din funcţii, aşa cum fac astăzi băsiştii cu DNA, Parchetul General, ANI, CSM sau Curtea Costituţională.

Toată pleava băsistă de astăzi îşi justifică acţiunile absolut descalificante pentru orice om cu un minim de bun-simţ prin lupta de a nu se întoarce comuniştii lui Iliescu la putere. Şi din păcate se mai uită în gura lor un număr destul de semnificativ de români, cam unul din şase, dacă luăm în considerare sondajele.

Asta chiar dacă, se dovedeşte, Traian Băsescu şi şleahta lui au făcut ţării mult mai mult rău decît ar fi putut Iliescu vreodată să viseze. Asta în condiţiile în care primul preşedinte român de după 1989 este mîndrul tătic al unor mineriade ce au adus mari prejudicii României post-comuniste.

Dar sînt oare mineriadele lui Iliescu mai nocive decît prăduirea fără precedent la care a fost supusă România în ultimii ani, decît vinderea ei pe nimic intereselor internaţionale şi aducerea la stadiul de colonie ruptă în fund? Sînt Băsescu, Macovei & comp. mai puţin blamabili decît Ion Iliescu pentru trădarea fără precedent a intereselor naţionale la care s-au dedat în această vară, fără nici un fel de scrupule, doar pentru a le fi lor bine?

Mai mult decît atît. Nu în timpul lui Iliescu populaţia României a scăzut de la 22 la 18 milioane, nu Iliescu a închis şcoli şi spitale, nu pe vremea lui Iliescu au murit literalmente românii de frig şi de foame. Nu Iliescu şi-a făcut fata europarlamentar, nu s-a făcut stăpîn pe vila Dante şi nici pe orice altă moşie din Bucureşti, nu Iliescu a cumpărat, iată, şerveţele şi beţigaşe de urechi de zece miliarde de lei vechi.

Nu Iliescu a îndrăznit să spună, ticălos şi dictatorial, că votul populaţiei nu contează pentru el. Cu toate bubele lui, nici măcar Ilescu nu a reuşit să îşi aservească presa aşa cum o face Băsescu acum, să învrăjbească în aşa hal diverse pături sociale, cum am văzut că s-a petrecut în timpul dictaturii băsiste.

Nu Iliescu a declanşat un atac devastator la adresa Parlamentului României, care ar trebui să fie instituţia supremă în stat, reprezentantul intereselor populare. Şi, în ciuda tuturor afacerilor dubioase petrecute pînă în 1996, nu atunci au atins mafia politico-economică, corupţia şi criminalitatea financiară cotele absolut devastatoare pentru statul român la care se găsesc astăzi. Nu Iliescu a încălcat Constituţia şi legile statului aşa cum o fac astăzi Traian Băsescu şi tot alaiul său morbid de băsişti putrezi pe dinăuntru.

Cu toate acestea, băsiştii o ţin pe a lor. Cum poate fi cineva atît de lacom, de ticălos, de trădător, sau, pur şi simplu, atît de prost, nici nu mai contează, pînă la urmă. Contează doar că ei se află în minoritate, iar majoritatea nu trebuie să se lase intimidată în nici un fel de urletele şi scheaunele băsiste. Nici la nivelul populaţiei, nici în ceea ce priveşte forţele politice desemnate să reprezinte această majoritate, în speţă, USL.

Băsiştii nu se vor da duşi de bunăvoie, asta e clar. Rămîne aşa?

Bă, băsiştilor!

http://www.invectiva.ro/lady-politicaca/ba-basistule-ii

anti-pdl-psd-2  De ceva vreme, s-a tot spus că românii sînt ignoranţi şi superficiali, pe scurt, că sînt proşti, că nu ştiu şi nu sînt interesaţi să îşi apere drepturile şi interesele.

Mai mult, se spune că nici nu mai există aspiraţii comune ale oamenilor ce vieţuiesc pe aceste meleaguri, că nu se mai poate vorbi de existenţa unui popor român, din moment ce marea majoritate a oamenilor de aici îşi urmăresc doar intersul propriu şi noţiunea de interes comun este doar o vorbă goală.

Sunt voci care acuză că poţi vedea oricînd românii ieşind în masă la pădure să încingă grătarele (sic!), făcînd coadă la zahăr şi ulei, la moaşte, la intrarea în club sau la un concert AC/DC ori Lady Gaga, după caz, dar nu vom vedea niciodată o mare demonstraţie populară, ca modalitate de exprimare a nemulţumirilor şi necazurilor cu care se confruntă concetăţenii noştri.

Societatea românească în sine este privită acum ca fiind una mîncată de putregai, din ce în ce mai aproape de disoluţie, dinamitată din interior de un număr tot mai mare de oameni fără Dumnezeu, care nu au nici o problemă să îi manipuleze pe ceilalţi, să mintă şi să fure, să susţină un regim politic criminal doar pentru că aşa le este lor bine.

Elitele româneşti au fost mereu acuzate că le lipseşte coloana vertebrală, că dau dovadă de un colaboraţionism maladiv cu regimul aflat la putere, indiferent cît de mizerabil este acesta, de o slugărnicie şi o avariţie ce nu le pot aduce decît dezonoare şi căderea în ridicol.

S-a spus că în România post-decembristă nu există o clasă politică, ci doar o hoardă de politruci înfometaţi de bani şi putere. Că toate partidele sînt la fel, că degeaba Puterea trece de la unii la alţii atît timp cît toţi fac parte din aceeaşi mafie politico-economică ce sufocă această ţară.

Degeaba se succed unii şi alţii la guvernare, dacă nu există politician român care să nu fie slugă supusă a Occidentului, pion al intereselor SUA or UE în România. În zadar îşi mai pun unii naivi speranţele în unul sau în altul, cît timp nici una din feţele triste ce po(pu)lează viaţa politică autohtonă nici măcar nu îşi propune să fie un factor care să acţioneze pentru interesul naţional.

Statul român şi instituţiile sale nu există, din moment ce nu reprezintă Cetăţeanul şi nu se află în slujba sa, ci doar a aceloraşi forţe mai mult sau mai puţin obscure ce prosperă pe spatele şi în detrimentul celor mulţi ce trăiesc prin aceste locuri.

Tot mai multe voci spun că România nu mai există de mult timp ca ţară independentă, ca stat suveran şi mîndru, garant al intereselor cetăţenilor săi. Că nu sîntem decît o colonie patetică, sărăcită la vedere şi fără nici un fel de scrupule de marile puteri internaţionale şi de lacheii lor puşi aici în funcţii oficiale să le reprezinte interesele.

În fine, se face din ce în ce mai auzită opinia că nimeni nu dă doi bani pe cei ce trăiesc în această ţară, pe drepturile şi libertatea lor, pe ce vor ei.

Din păcate, prin tot ceea ce s-a întîmplat în ultima perioadă, de la referendumul de demitere a lui Băsescu şi pînă acum, am putut vedea că toate aceste acuze de mai sus au un foarte mare conţinut de adevăr. Şi dacă Băsescu nu pleacă, acum măcar ştim cum stăm. Avem dovada!

http://www.invectiva.ro/social-bundy/dovada

644869 Băsismul în formă agravată se dovedeşte a fi, iată, o boală necruţătoare, cei afectaţi suferind de o pierdere totală a simţului ridicolului, pe fondul demenţei absolute ce se instalează în creierul lor mort.

Cei ce anticipau o recrudescenţă violentă a manipulărilor diversioniste venite dinspre coloneii lui Băsescu, acum, cînd idolul tuturor băsiştilor se confruntă cu spectrul iminent al suspendării, nici măcar nu bănuiau amploarea valului de căcat ce avea să inunde canalele de comunicare interne şi internaţionale. Un adevărat tzunami.

Apogeul a fost atins ieri (cel puţin pînă acum), cu ocazia aşa-zisului miting de susţinere a nePreşedintelui Băsescu, în fapt doar o diversiune de sorginte securistă. Că libărcile şi căpuşele lui Băsescu au ales să îşi facă publică adoraţia faţă de stăpînul lor, e una – au tot dreptul să facă asta.

Dar să o facă acompaniaţi în fundal de melodia “Amintire cu haiduci” a lui Valeriu Sterian, să invoce democraţia şi Statul de drept, ca valori în numele cărora militează, e deja un derapaj de la realitate ce ţine de patologic.

Să ajungă să se creadă haiduci nişte umflaţi burtoşi, dînd pe dinafară de osînză, care abia gîfîie sub povara propriului strat adipos, nişte ţoape care poartă genţi şi pantofi ce costă cît bugetul de venituri şi cheltuieli pe un an al multor dintre familiile României de azi, nişte arhangheli patetici al căror singur crez este camaraderia cu funcţiile publice bine plătite din Noua Românie sau Noua Republică pe care ar dori să o instaureze cămăşile lor negre la guler, s-a ajuns, totuşi, prea departe cu tupeul.

Acest delir este, categoric, rodul unor minţi grav afectate de băsism. Dar bolnavii mintali îşi au locul bine stabilit de societate, în instituţii şi stabilimente de profil, nu umblînd liberi pe stradă, mai mult, organizînd manifestaţii publice.

Ce ne-am fi făcut dacă delirul băsist ar fi condus la un sacrificiu ritualic în public al lui Mihai Răzvan Ungureanu, deşi e clar pentru toată lumea că MRU nu mai este de mult timp un virgin, nici măcar în doctrină?

Cum ar mai fi dat România ochii cu extrem de scrupuloasele instituţii europene, care, iată, sînt deja foarte îngrijorate în legătură cu evoluţia democraţiei în ţara noastră?

Că băsiştii cu varză murată în loc de creier sînt gata să se automutileze pentru liderul lor, ţine de fiecare cît de mult vrea să îşi bată joc de sine. Dar ei nu trebuie lăsaţi să îşi bată joc de această ţară şi pe mai departe.

http://www.invectiva.ro/social-bundy/sub-asediu-ii-conjuratia-penibililor

MILIARDARUL DIN SPATELE BASISTILOR -UDRISTI,CARE I-O IMBOGATIT PE BOGDAN CHIREAC SI CTP,CEI DOI MAFALDISTI DE DAMBOVITA,ESTE UN DEVALIZATOR DE FRUNTE,AL ROMANIEI,AGENT MOSSAD,IORDANIANUL FAHTI TAHER,ALIAS ABU-AMAN!

Regimul Basescu a distrus Romania! Datoria REALA a Romaniei: 140 miliarde Euro

Manipulările făcute de profesionişti, numeroasele scenarii, stratageme şi diversiuni şi-au atins scopurile şi majoritatea populaţiei nu a înţeles ce se urmăreşte şi de ce de către cei care, prin fraudarea alegerilor, au fost aleşi să conducă România. Niciodată, Poporul Român nu a fost consultat prin Referendum Naţional şi nu a decis în legătură cu prezentul şi viitorul său, respectiv pe următoarele teme: orînduirea socială; valorificarea bogăţiilor naturale; privatizarea; programul de dezvoltarea economică şi socială; aderarea la Uniunea Europeană; împrumuturile externe. În locul şi împotriva Poporului Român au decis mulţi alogeni care s-au aflat sau se află în funcţiile de preşedinte al României, prim-miniştri, miniştri, conducători ai Parlamentului, senatori şi deputaţi, membri ai Consililului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, şefii altor instituţii centrale de Stat. Pe baza unor comenzi externe, alogenii din fruntea României au făcut praf şi pulbere toate ramurile economiei naţionale existente la începutul anului 1990, au desfiinţat peste 5 milioane locuri de muncă, au alungat din ţară peste 4 milioane cetăţeni români şi continuă depopularea ţării, au facilitat jefuirea societăţilor comerciale privatizate şi a bogăţiilor naturale, au înrobit Poporul Român, luînd credite de peste 200 miliarde euro, din care s-au rambursat 60 miliarde de euro. La toate acestea se adaugă genocidul pus la cale şi aplicat împotriva cetăţenilor români. Niciodată, în ultimii aproape 21 de ani, preşedinţii României nu au prezentat Starea reala a Naţiunii!

Cat despre preşedintele Băsescu , acesta evita să informeze pe Poporul Român şi să răspundă la următoarele întrebări:
1) De ce din valoarea de 700 miliarde euro a societăţilor comerciale privatizate nu au intrat sume în Bugetul de Stat?
2) De ce reprezentanţii Statului Român au cerut celor care s-au privatizat să accepte să fie încheiate numeroase contracte de privatizare cu clauze secrete sau confidenţiale?
3) Ce sume s-au încasat la Bugetul de Stat în urma concesionării sau vînzării bogăţiilor naturale ale Poporului Român, a căror valoare este de peste 1.000 miliarde de euro?
4) Care a fost destinaţia celor peste 200 miliarde de euro, care au fost împrumutate de la băncile străine în ultimii 25 de ani?
5) Cîţi au fost condamnaţi penal sau măcar arestaţi pentru 29 de zile?
6) De ce nu există un Program Naţional de Dezvoltare Economică şi Socială a României pe termen mediu şi lung?
7) De ce şi în ce scop, în timpul Guvernelor Boc I-V, au fost lichidate peste 400.000 IMM-uri?
8 ) De ce se acţionează sistematic pentru demolarea “stîlpilor” societăţii româneşti: Şcoala, Biserica, Sănătatea şi Cultura?
9) Cine a pus la cale şi ce urmăreşte prin genocidul împotriva Poporului Român?
Românii nu pot înţelege şi nici unul dintre cei care au condus sau conduc România nu încearcă să-i lămurească de ce, după ce s-au vîndut societăţile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogăţiile naturale cu o valoare de 1000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai săraci cetăţeni ai Europei? România condusă de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu împreună guvernatorul Isărescu a ajuns să ofere locuitorilor săi cele mai mici salarii şi pensii din Europa, iar cetăţenii români găsesc în ţară alimentele de bază la cele mai mari preţuri. Puterea de cumpărare a cetăţenilor români este în continuă scădere.

Chiar şi în această situaţie cînd România a fost adusă pe ultimul loc din Europa în ceea ce priveşte sănătatea populaţiei. La cererea FMI, reprezentat de catre diabolicul Maestru Illuminati, Jeffrey Franks, Regimul Băsescu-Boc a tăiat 30-50% din salarii şi a micşorat pensiile. Premierul Emil Boc, în ziua de 15 septembrie ac, a precizat în Parlament că se va tăia din pensii în anul 2011 şi în anii următori pentru a se asigura fondurile necesare pentru cofinanţarea proiectelor europene. Ce om normal poate crede că dezvoltarea României se bazează pe tăierea şi impozitarea pensiilor de mizerie? Acelaşi premier a spus că există un deficit de 4-6 miliarde euro la Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat, care are tendinţa să crească. Premierul-filozof Emil Boc insultă inteligenţa românilor. Deficitul respectiv va scădea sigur ca urmare a genocidului la care sînt supuşi pensionarii, a micşorării pensiilor şi a impozitării tuturor pensiilor.

Ca urmare a măririi de către PDL, UDMR şi UNPR a vîrstei de pensionare la 65 de ani pentru femei şi pentru bărbaţi, guvernanţii au luat în calcul că mulţi dintre angajaţii de acum nu vor mai ajunge să se bucure de statutul de pensionar. Însă, acelaşi premier Boc nu a răspuns şi nu răspunde la următoarele întrebări: de ce avem acest deficit; cum s-a ajuns în această situaţie şi cine răspunde; cine sînt vinovaţii pentru desfiinţarea a peste 5 milioane locuri de muncă şi de ce au fost ele lichidate; cine a luat peste 10 miliarde euro din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat şi i-a virat în Bugetul de Stat, de unde au fost cheltuiţi pentru clientele politică?

Noua Lege a pensiilor, impusă de FMI, se va materializa printr-o nouă tăiere a acestora şi prin eliminarea pensiei minime de 350 lei, condamnîndu-i pe majoritatea pensionarilor la exterminare. Din păcate, mulţi militari care s-au pensionat au fost păcăliţi de către Guvernul Boc V şi au dat o declaraţie prin care au acceptat să le fie recalculate pensiile, de fapt să le fie micşorate. În paralel cu scăderea puterii de cumpărare a populaţiei, s-au scumpit foarte mult medicamentele. După datele statistice, cca. 2 milioane de cetăţeni români care suferă de boli grave sînt supuşi la holocaust. Un holocaust diferit de cel al evreilor din timpul celui de al II-lea război mondial. Milioane de români sînt supuşi unui genocid, sînt omorîţi cu zile, la ei acasă, de către cei care îi terorizează, îi batjocoresc şi îi otrăvesc cu aditivi alimentari cancerigeni, de aproape 21 de ani.
Intreb inca odata: cine şi de ce au luat credite externe fără aprobarea Poporului Român prin Referendum Naţional ? Milioane de români se întreabă: cum vor plăti şi cînd cei care au îndatorat Poporul Român cu peste 140 miliarde de euro şi cei care au risipit aceste sume uriaşe pentru a asigura creşterea profiturilor băncilor străine, precum şi pentru clientela lor politică?
usl-afise-anti-base-anti-pdl
De ce nu se spune că Banca Naţională plătește băncilor străine miliarde de euro, iar în anul 2011 băncile străine au primit 20 miliarde de euro şi dobînzi de cca.3 miliarde de euro. Nici guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nu a informat poporul despre datoria externă, cu ocazia citirii monotone a mesajelor anuale. Cu toate acestea, Regimul Băsescu-Boc se plîngea că nu sînt bani, fără să precizeze de ce s-a ajuns în această situaţie. S-a aflat că, în perioada 15-17 octombrie 2012, la Bucureşti a avut loc Reuniunea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale, componentă a Clubului Bilderberg. Iniţiativa pentru locul de desfăşurare a acestei întîlniri anuale aparţine alogenului guvernator al BNR, Mugur Isărescu, singurul cetăţean român membru al Comisiei Trilaterale, membru al Ordinului Illuminati…

Guvernele vin şi pleacă, dar uriaşa datorie externă rămîne. După 25 de ani de jaf, corupţie şi haos, de politici îndreptate împotriva Poporului Român, s-a ajuns ca România să aibă cea mai mare datorie externă din Istoria sa, datorie care este programată să crească în continuare. Această datorie externă uriaşă este cea mai grea moştenire lăsată Poporului Român de regimurile capitaliste post-decembriste. Unii dintre neprietenii Romaniei plănuiesc şi acţionează pentru ca datoria externă a României să ajungă la peste 200 miliarde de euro, şi atunci să pretindă, printr-un Tribunal internaţional (care se va înfiinţa), ca plata să reprezinte o parte din teritoriul naţional, respectiv Ardealul, unde să fie “mutat” un mic, cunoscut şi mult mediatizat stat străin.

Pentru atingerea acestui scop, s-a acţionat sistematic împotriva Poporului Român şi a României, în ultimele două decenii.

 

Un gând despre &8222;Cine a distus România cel mai mult ?! Sunt sătul de coloneii lui Băsescu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s