Ce sunt asasinii economici?

10513452_643118672462123_5539946567185724421_n   Aşa cum există ucigaşi plătiţi pentru a elimina persoane incomode, există şi ucigaşi de naţiuni. Ei sunt armata secretă care acţionează din umbră pe frontul războiului economic, pentru ca ţări întregi, cu toate resursele şi locuitorii lor, să devină sclavii Noii Ordini Mondiale. Se numesc Asasini economici, iar misiunea lor a fost prevăzută de multă vreme în Protocoalele maeştrilor francmasoni. Consecinţele acţiunilor lor sunt evidente peste tot în jurul nostru.

Ce sunt asasinii economici?

„Sunt un grup de elită alcătuit din femei şi bărbaţi care utilizează organizaţiile financiare internaţionale pentru a crea condiţiile în măsură să determine aservirea celorlalte naţiuni corporatocraţiei aflate în fruntea celor mai mari corporaţii,bancheri, guverne şi bănci,” .

„Mercenarii sau asasinii economici sunt profesionişti extrem de bine plătiţi, care escrochează ţări din întreaga lume pentru sume ajungând la trilioane de dolari. Ei direcţionează bani de la Banca Mondială, de la Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), precum şi de la alte organizaţii de „ajutorare” străine către seifurile corporaţiilor gigant şi buzunarele acelor câtorva familii de bogătaşi care controlează resursele naturale ale planetei. Mijloacele de care uzează în acest scop variază de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mită, şantaj, sex, ajungând până la crimă. Jocul lor datează de când datează şi imperiul, căpătând însă noi şi terifiante dimensiuni în actuala perioadă a globalizării.”

Adevărul despre UE , FMI și Banca Mondială – Asasinii Economici ai lumii
Rolul pervers jucat in tradarea si vanzarea Romaniei catre „finanta internationala”.de catre regimurile care s-au succedat la putere in Romania, se apropie de finalul anticipat. Apogeul instrainarilor a inceput cu Traian Basescu, prin exterminarea FLOTEI romanesti si se incheie tot cu sprijinul acestui infractor prin angajarea fortata in asa zisele „centuri de siguranta” si amanetarea spre vanzare a tot ce mai poate produce profit catre asasinii financiari adanc infipti in jugulara Romaniei. Printre tintele sacalilor internationali se numara: energia, resursele naturale, transporturi si infrastructura de orice fel, terenurile agricole fertile care prin ordonanta Colhozului bruxelez vor fi vandute, incepand cu 2014, la pret de oferta si pe comisioane grase care vor alimenta conturile iresponsabililior de la putere, unor sateliti ai corporatiilor care controleaza piata alimentara mondiala, cu precadere colosul MONSANTO, regele organismelor modificate genetic, o sursa legala de raspandire a cancerului pe planeta si totodata asasinul micilor producatori .

CFR Marfă a fost licitată „cu dedicație”. Favorita, TTS Group, are ca acționar Banca Mondială. In Registrului Comerțului, TTS îi are ca principali acționari pe Alexandru Mihăilescu – 45,8% și International Finance Corporation – divizia de investiții a Băncii Mondiale, cu 9,99%. Restul acțiunilor sunt deținute de persoane fizice, în cote de sub 10%.
Banii imprumutati de Romania la FMI, o suma imensa – spre 18 miliarde de euro – e tot de natura sa ne tina tara datoare cateva generatii. Tot rodul unui asasinat economic. Sa ne aducem aminte cum Traian Basescu si Guvernul Boc ne indoctrinau zilnic de cata nevoie are tara noastra de banii FMI.

Am virat banii catre aceia care au provocat criza

Si ce s-a intamplat cu banii de la FMI luati pana acum? S-au bagat in bancile private din Romania. Si au iesit din tara aproape imediat cum au intrat. Dar asta nu a insemnat ca s-au sporit creditele catre populatia Romaniei. Dimpotriva, s-au micsorat, in timp ce dobanzile au crescut. Banii din Romania au iesit in afara tarii catre bancile-mama ale sucursalelor din tara noastra si au alimentat economiile tarilor puternic industrializate.

Asa ca revenirea economiilor acestor tari o sa le platim noi, romanii, cateva generatii la rand. Am virat banii exact catre tarile si guvernele care au provocat criza.

Am ajuns chelnerii marilor puteri economice

De altfel, tactica impusa de Traian Basescu si de guvernul Boc a fost ca noi nu trebuie sa facem nimic si doar sa ne conservam si sa asteptam sa iasa din criza marile economii mondiale. Ca sa fim bine intelesi, FMI ne-a indatorat cel putin 50 de ani de acum inainte, fara ca noi sa vedem vreun ban investit in economia romaneasca.

Daca ii veti intreba pe oamenii Puterii, oricare ar fi ei, caci toti se-nchina la aceeasi sinagoga mondiala, va vor spune ca nu aveam incotro, pentru ca Romania sa ramana in UE si in NATO asta e conditia. Ca sa stam la aceeasi masa cu marile puteri mondiale. Chestiunea e ca nu stam la aceeasi masa. Ci ei mananca si chefuiesc, se destrabaleaza cu Desfranta Apocaliptica, iar noi servim la aceasta masa. Suntem chelnerii marilor puteri si al unui guvern mondial pe cale sa se infiripe.

Ultimul asasin din serie – Bechtel

Daca mai are cineva vreo indoiala ca Bechtel, compania americana afiliata la USAID este altceva decat un asasin economic pentru Romania, in afara FMI si a Bancii Mondiale.

Bechtel nu a nenorocit numai Romania, ci si tari din America de Sud, iar recent, sub umbrela USAID participa la “reconstructia Irakului’. cu acelasi tip de contracte. Cu aceleasi tertipuri.

De pilda, in contractul cu Bechtel este trecut ca Romania acorda 50 de milioane de euro pe an companiei ca fond de protocol, iar firma americana nu da nici o socoteala pentru acestia. Fireste ca in aceste conditii, asasinul nostru economic e interesat ca lucrurile sa taraganeze. Exact aici sunt si banii de spaga. Pe care ii incaseaza lunar cine vrea Bechtel, ca aceleasi lucruri sa taraganeze.

Sute de milioane de euro ni se duc de la bugetele de educatie, sanantate, salarii, ajutor social etc. catre buzunarele americanilor de la Bechtel. Suntem asasinati pe banii nostri.

Bechtel Group Inc. este una din mega-corporaţiile implicate în afacerile cu apă şi are la activ o lungă listă de abuzuri împotriva mediului şi a oamenilor, în goana sa după profit. Revista „Engineering News-Record” descrie Bechtel drept cea mai mare companie de construcţii din SUA şi cea mai mare companie privată din California de Nord. Bechtel s-a implicat în mega-proiecte precum: conducta de gaze naturale dinspre Alaska, uriaşul baraj din Marele Canion, podul din golful San Francisco, conductele de petrol din Algeria, Zambia şi Irak, siturile pentru teste nucleare din Nevada, prospecţiuni pentru cea mai mare mină de aur din lume în Noua Guinee etc.

Conform statisticilor, Bechtel a încheiat 19.000 de contracte în ultimii 100 de ani. Principala lor particularitate este că majoritatea sunt realizate pentru executarea de lucrări din banii publici. Un alt numitor comun al acestora este faptul că facturile sunt mult umflate, astfel încât, dacă ar fi fost executate cu o altă companie, lucrările ar fi costat mult mai puţin. Şi totuşi, Bechtel ajunge să obţină mereu astfel de contracte. Guvernanţii care aprobă aceste contracte îşi primesc partea lor – fiind vorba de bani publici, acesta este singurul lucru care îi interesează.

Ramura din San Francisco a acestei mega-corporaţii a fost angajată să gestioneze sistemul hidrologic din oraşul Cochabamba, Bolivia, după ce Banca Mondială a impus acestei ţări să realizeze privatizări masive. Odată ce s-a văzut stăpână pe resursele de apă, Bechtel a ridicat masiv preţurile.
Fotografie: Aşa cum există ucigaşi plătiţi pentru a elimina persoane incomode, există şi ucigaşi de naţiuni. Ei sunt armata secretă care acţionează din umbră pe frontul războiului economic, pentru ca ţări întregi, cu toate resursele şi locuitorii lor, să devină sclavii Noii Ordini Mondiale. Se numesc Asasini economici, iar misiunea lor a fost prevăzută de multă vreme în Protocoalele maeştrilor francmasoni. Consecinţele acţiunilor lor sunt evidente peste tot în jurul nostru. Ce sunt asasinii economici? „Sunt un grup de elită alcătuit din femei şi bărbaţi care utilizează organizaţiile financiare internaţionale pentru a crea condiţiile în măsură să determine aservirea celorlalte naţiuni corporatocraţiei aflate în fruntea celor mai mari corporaţii,bancheri, guverne şi bănci,” . „Mercenarii sau asasinii economici sunt profesionişti extrem de bine plătiţi, care escrochează ţări din întreaga lume pentru sume ajungând la trilioane de dolari. Ei direcţionează bani de la Banca Mondială, de la Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), precum şi de la alte organizaţii de „ajutorare” străine către seifurile corporaţiilor gigant şi buzunarele acelor câtorva familii de bogătaşi care controlează resursele naturale ale planetei. Mijloacele de care uzează în acest scop variază de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mită, şantaj, sex, ajungând până la crimă. Jocul lor datează de când datează şi imperiul, căpătând însă noi şi terifiante dimensiuni în actuala perioadă a globalizării.” Adevărul despre UE , FMI și Banca Mondială – Asasinii Economici ai lumii Rolul pervers jucat in tradarea si vanzarea Romaniei catre „finanta internationala”.de catre regimurile care s-au succedat la putere in Romania, se apropie de finalul anticipat. Apogeul instrainarilor a inceput cu Traian Basescu, prin exterminarea FLOTEI romanesti si se incheie tot cu sprijinul acestui infractor prin angajarea fortata in asa zisele „centuri de siguranta” si amanetarea spre vanzare a tot ce mai poate produce profit catre asasinii financiari adanc infipti in jugulara Romaniei. Printre tintele sacalilor internationali se numara: energia, resursele naturale, transporturi si infrastructura de orice fel, terenurile agricole fertile care prin ordonanta Colhozului bruxelez vor fi vandute, incepand cu 2014, la pret de oferta si pe comisioane grase care vor alimenta conturile iresponsabililior de la putere, unor sateliti ai corporatiilor care controleaza piata alimentara mondiala, cu precadere colosul MONSANTO, regele organismelor modificate genetic, o sursa legala de raspandire a cancerului pe planeta si totodata asasinul micilor producatori . CFR Marfă a fost licitată „cu dedicație”. Favorita, TTS Group, are ca acționar Banca Mondială. In Registrului Comerțului, TTS îi are ca principali acționari pe Alexandru Mihăilescu – 45,8% și International Finance Corporation – divizia de investiții a Băncii Mondiale, cu 9,99%. Restul acțiunilor sunt deținute de persoane fizice, în cote de sub 10%. Banii imprumutati de Romania la FMI, o suma imensa – spre 18 miliarde de euro – e tot de natura sa ne tina tara datoare cateva generatii. Tot rodul unui asasinat economic. Sa ne aducem aminte cum Traian Basescu si Guvernul Boc ne indoctrinau zilnic de cata nevoie are tara noastra de banii FMI. Am virat banii catre aceia care au provocat criza Si ce s-a intamplat cu banii de la FMI luati pana acum? S-au bagat in bancile private din Romania. Si au iesit din tara aproape imediat cum au intrat. Dar asta nu a insemnat ca s-au sporit creditele catre populatia Romaniei. Dimpotriva, s-au micsorat, in timp ce dobanzile au crescut. Banii din Romania au iesit in afara tarii catre bancile-mama ale sucursalelor din tara noastra si au alimentat economiile tarilor puternic industrializate. Asa ca revenirea economiilor acestor tari o sa le platim noi, romanii, cateva generatii la rand. Am virat banii exact catre tarile si guvernele care au provocat criza. Am ajuns chelnerii marilor puteri economice De altfel, tactica impusa de Traian Basescu si de guvernul Boc a fost ca noi nu trebuie sa facem nimic si doar sa ne conservam si sa asteptam sa iasa din criza marile economii mondiale. Ca sa fim bine intelesi, FMI ne-a indatorat cel putin 50 de ani de acum inainte, fara ca noi sa vedem vreun ban investit in economia romaneasca. Daca ii veti intreba pe oamenii Puterii, oricare ar fi ei, caci toti se-nchina la aceeasi sinagoga mondiala, va vor spune ca nu aveam incotro, pentru ca Romania sa ramana in UE si in NATO asta e conditia. Ca sa stam la aceeasi masa cu marile puteri mondiale. Chestiunea e ca nu stam la aceeasi masa. Ci ei mananca si chefuiesc, se destrabaleaza cu Desfranta Apocaliptica, iar noi servim la aceasta masa. Suntem chelnerii marilor puteri si al unui guvern mondial pe cale sa se infiripe. Ultimul asasin din serie – Bechtel Daca mai are cineva vreo indoiala ca Bechtel, compania americana afiliata la USAID este altceva decat un asasin economic pentru Romania, in afara FMI si a Bancii Mondiale. Bechtel nu a nenorocit numai Romania, ci si tari din America de Sud, iar recent, sub umbrela USAID participa la “reconstructia Irakului’. cu acelasi tip de contracte. Cu aceleasi tertipuri. De pilda, in contractul cu Bechtel este trecut ca Romania acorda 50 de milioane de euro pe an companiei ca fond de protocol, iar firma americana nu da nici o socoteala pentru acestia. Fireste ca in aceste conditii, asasinul nostru economic e interesat ca lucrurile sa taraganeze. Exact aici sunt si banii de spaga. Pe care ii incaseaza lunar cine vrea Bechtel, ca aceleasi lucruri sa taraganeze. Sute de milioane de euro ni se duc de la bugetele de educatie, sanantate, salarii, ajutor social etc. catre buzunarele americanilor de la Bechtel. Suntem asasinati pe banii nostri. Bechtel Group Inc. este una din mega-corporaţiile implicate în afacerile cu apă şi are la activ o lungă listă de abuzuri împotriva mediului şi a oamenilor, în goana sa după profit. Revista „Engineering News-Record” descrie Bechtel drept cea mai mare companie de construcţii din SUA şi cea mai mare companie privată din California de Nord. Bechtel s-a implicat în mega-proiecte precum: conducta de gaze naturale dinspre Alaska, uriaşul baraj din Marele Canion, podul din golful San Francisco, conductele de petrol din Algeria, Zambia şi Irak, siturile pentru teste nucleare din Nevada, prospecţiuni pentru cea mai mare mină de aur din lume în Noua Guinee etc. Conform statisticilor, Bechtel a încheiat 19.000 de contracte în ultimii 100 de ani. Principala lor particularitate este că majoritatea sunt realizate pentru executarea de lucrări din banii publici. Un alt numitor comun al acestora este faptul că facturile sunt mult umflate, astfel încât, dacă ar fi fost executate cu o altă companie, lucrările ar fi costat mult mai puţin. Şi totuşi, Bechtel ajunge să obţină mereu astfel de contracte. Guvernanţii care aprobă aceste contracte îşi primesc partea lor – fiind vorba de bani publici, acesta este singurul lucru care îi interesează. Ramura din San Francisco a acestei mega-corporaţii a fost angajată să gestioneze sistemul hidrologic din oraşul Cochabamba, Bolivia, după ce Banca Mondială a impus acestei ţări să realizeze privatizări masive. Odată ce s-a văzut stăpână pe resursele de apă, Bechtel a ridicat masiv preţurile. Un stat care îşi bazează creşterea economiei doar pe investiţii străine este o ţară bananieră falimentară, condusă de politicieni corupţi. Marii rechini internaţionali nu aduc nici prosperitate, nici locuri de muncă, deoarece urmăresc să facă un profit cât mai mare cu investiţii cât mai mici.
Mulţi vor întreba, în acest caz, care este soluţia. Soluţia sănătoasă, pentru un stat liber şi suveran este dezvoltarea economiei locale, a micilor afaceri, bazate pe capital autohton, singurele care creează prosperitate, milioane de locuri de muncă (nu doar câteva mii) şi care contribuie în mod real la bugetul ţării. Pai, nu aduc deoarece nu au nici un interes ei vin aici fac treaba si capitalul îl transfera la ei iar dupa ce li se termina cadrul fiscal de 5 ani isi fac valizele si cauta alte tari unde pot profita din nou si din plin , avem parte de un kapitalism perveres. Ăștia nu sunt investitori ci borfasi ! http://dantanasescu.ro/2011/10/02/investitorii-straini-nu-aduc-prosperitate.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s