Un nou mod de a distrage atentia americanilor de la situatia economica dificila – epidemia Ebola

1522025_279769528873825_5861944425157370619_n Un nou mod de a distrage atentia americanilor de la situatia economica dificila – epidemia Ebola. America ravasita de boala necrutatoare…. Ce stim si ce nu stim despre ea….
In cel mai pur stil capitalist, din aceasta boala, Ebola, se creaza o problema care se doreste sa fie mai mult sau mai putin tinuta sub control, astfel ca Ministerul Sanatatii din Sierra Leone, arata ca cercetatorii de la Universitatea Tulane, au fost „rugati” sa opreasca testarile si studiile asupra Ebola, reducindu-li-se fondurile de cercetare. Oare ce vrea sa fie acest lucru?

Pe de alta parte, publicatia Navy Times, arata ca doctorii militari americani au fost interesati in studiul Ebola, ca potentiala arma bilogica, inca din anii 70…..

http://www.navytimes.com/article/20140801/NEWS08/308010074/DoD-may-send-personnel-Africa-help-fight-Ebola-epidemic

Un alt aspect important, care scoate in evidenta multe semne de intrebare, este faptul ca Centrul pe Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), este proprietarul unui patent pentru o anumita radacina de virus Ebola, cunoscut ca „EboBun”, numarul de inregistrare a patentului fiind CA2741523A1 si a fost premiat in 2010. Poate ne spune Obama de ce acesta exista si ce se intimpla cu aceste cazuri netratate dar luate in evidenta…

http://www.naturalnews.com/046290_Ebola_patent_vaccines_profit_motive.html

http://www.google.com/patents/CA2741523A1?cl=en

Intrebarea ar fi: De ce CDC, care este parte a guvernului american, si-a dorit sa aiba in proprietate acest patent si sa fie singurul organism abilitat?

Ce a facut CDC cu acest patent si cum a lucrat in favoarea eradicarii acestui virus ucigator la nivel mondial? A facut o pagina de web intitulata: ” Prevenirea Infectiilor si Recomandari in Vederea Controlului pentru Pacientii din Spitale Suspectati de Febra Hemoragica Ebola in Spitalele Americane”.

De ce numai atit? Le poate convenii lor sa plateasca pentru a fi proprietarii acestui patent sume foarte mari si in final sa faca doar o pagina de web?

http://www.cdc.gov/vhf/ebola/hcp/infection-prevention-and-control-recommendations.html

Personal, nu inteleg cum se poate ca pe canalele Media americane sa se promoveze ideea ca intradevar este o boala necrutatoare, dar in acelasi timp, sa se spuna ca este transmisibila doar prin intermediul „body fluids” si in final sa fie infectate in diverse stadii, peste 100 de cadre medicale.

Oare ei nu stiau reguli medicale de prima necesitate in contact cu bolnavii, nu puteau sa isi ia cele mai elementare masuri de precautie?

Pai, atunci noi, cei ca sintem novice in medicina, ce putem face, in cazul unei epidemii in masa?

Totul este cusut cu ata alba si reprezinta un joc periculos… Urmariti și filmul „in minciuni avem incredere” cu subtitrata ,aicise mentioneaza cum a fost creata sida si ebola in laboratoarele americane pentru studierea armelor biologice http://youtu.be/-qkvkr-X9vY Sursa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s