Ucraina este câmpul de luptă pentru Noua Ordine Mondială

nwo-gang  Putin susține că Ucraina este câmpul de luptă pentru Noua Ordine Mondială

În Această săptămână la Moscova,președintele Vladimir Putin a făcut o declarație majoră de politică externă,în timpul unui discurs la o adunare de nivel mondial a ambasadorilor ruși și reprezentanților diplomatici permanenți. Potrivit lui Putin,Occidentul nu a dat Moscovei nici o șansă,în ceea ce privește anexarea Crimeei în luna martie,pentru a-i apăra pe rușii și rusofonii “care se consideră parte a lumii ruse lărgite” (“Ruskiy Mir”). Putin a insistat asupra faptului că NATO a planificat să-și deplaseze rapid forțele sale în Sevastopol și să schimbe radical echilibrul de putere în regiune,lipsind Rusia de toate lucrurile pentru care a luptat încă de pe timpul țarului Petru cel Mare.

bnnjkș  Potrivit lui Putin,criza actuală din Ucraina este o manifestare a politici occidentale de bază de “descurajare a Rusiei”,care a continuat în ciuda sfărșitului războiului rece. Putin a anunțat că Moscova va continua să apere drepturile “compatrioților” ruși care trăiesc în străinătate “prin operațiuni politice,economice și acțiuni umanitare de auto-apărare.” El a declarat că vremea dominației globale a SUA s-a încheiat și Rusia va reintegra suprafața Eurasiei (fostul URSS),promovând în același timp relații mai bune cu Europa,“care este partenerul nostru natural.”

hjjkl  Ministerul rus de Externe a fost însărcinat să lucreze la pregătirea “unui spațiu comun de cooperare economică și umanitară de la Lisabona la Vladivostok,” bazat pe neamestecul absolut în chestiuni politice interne și excluzând SUA. Putin a acuzat Washingtonul de șantajarea Parisului pentru a opri livrarea de nave de asalt Mistral,transportoare de elicoptere,către Marina rusă (kremlin.ru,01 iulie). Primul Mistral este planificat pentru livrare în acest an și ar putea fi staționat în Sevastopol(Rossyskaya Gazeta,25 Iunie).

Sursa

Sursa articol : http://dantanasescu.ro/2014/07/07/putin-sustine-ca-ucraina-este-campul-de-lupta-pentru-noua-ordine-mondiala.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s