American arestat pentru că a ațipit la metrou

În statul american de esență fascistă,poliția acționează ca un organ de represiune,depășind în absurd până și cele mai fanteziste distopii orwelliene. Cetățenii sunt imediat arestați și brutalizați pentru cea mai mică abatere de la legi și regulamente dintre cele mai stupide și abuzive.

Un video postat pe Youtube,surprinde un grup de polițiști în metroul din New York,în timp ce brutalizează un cetățean de culoare,care se opune arestării. Omul susține că se întorcea de la muncă și a ațipit pe scaun,dar polițiștii consideră că a folosit metroul ca loc de odihnă,lucru interzis prin lege.

În conformitate cu secțiunile 1050.7(10)și(5)din MTA,Regulile de conduită ale Autorității Transportului în Comun (Mass Transit Authority s Rules of Conduct),dormitul sau moțăitul în trenuri sunt interzise numai ”dacă prezintă pericol sau interferează cu ceilalți pasageri.”
Este,cu toate acestea,interzis să te culci sau să ocupi mai mult de un loc,deși nu este clar din înregistrarea video dacă omul dormea în poziție verticală.
Sforăitul,ocazional,nu este ilegal. În timp ce diverse infracțiuni MTA pot atrage arestarea sau amenzi de până la 1000 de dolari,este,de obicei,la latitudinea ofițerului stabilirea măsurii ce se va lua.
În final omul este pus la podea,încătușat și scos din tren,iar o femeie care a filmat incidentul este și ea bruscată de polițiști,care încearcă să îi ia telefonul mobil.

Sursa articol : http://dantanasescu.ro/2014/07/04/american-arestat-pentru-ca-a-atipit-la-metrou.html Cetățenii vizați în mod regulat de hărțuire și violență din partea poliției,în majoritate covârșitoare populațiile sărace și minoritare. Poliția aplică măsuri dure,suprimând dreptului oamenilor de a-și exprima nemulțumirile. Mai multe aici pe http://dantanasescu.ro/2013/03/17/politia-din-new-york-declara-legea-martiala-in-brooklyn.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s