Control mental al copiilor-mesaje negative

Imagine   În cele ce urmează o să încerc să dezbatem o problemă foarte gravă a zilelor noastre, şi anume, aceea a pericolelor zilnice care îi pasc pe copiii noştri la tot pasul. Mă refer la lumea virtuală în care copiii “navighează zi de zi“, la pericolele multora din emisiunile TV, care nu fac altceva decât să distrugă şi să spurce mintea tinerelor vlăstare, mintea fiind poarta dumnezeiască a harului către inimă şi nu lăcaş al gândurilor negre şi al lucrărilor diavoleşti.

Aşadar, diavolul, în zilele noastre, lucrează prin tehnică, înrobind mintea, creând tinerilor de azi dependenţă, adicţie de internet şi de TV. Lucrarea demonică, în speţă este una foarte vicleană, prin mesaje subliminale de tot felul, mesaje care se întipăresc în subconştient şi care lucrează de acolo, foarte viclean şi în chipul cel mai drăcesc posibil. Este vorba de mesaje subliminale cu tentă sexuală, pline de violenţă, sau de altă natură care îi obişnuiesc pe tineri şi pe copii cu anumite stări, care treptat intră în rutina de zi cu zi, familiarizându-i, cu alte cuvinte, cu violenţa, sexualitatea, consumul de alcool, în genere cu viciile distrugătoare de suflet, ca apoi să-I distrugă prin patimile ce demonii le-au instaurat în sufletele lor.

Dar, să vedem, mai departe, cui aparţine lucrarea aceasta. Este vorba aici de o adevărată industrie a muzicii, videoclipurilor, a publicităţii de tot felul, o industrie a desenelor animate, prin care, anumite organizaţii oculte, aflate în spatele lor, îşi fac lucrarea de înrobire a lumii, de distrugere a ei. Despre ce organizaţii este vorba? De francmasonerie, ILUMINATTI (o congregaţie masonică originară din Bavaria), organizaţii sioniste de tot felul, care vor să stăpânească lumea si să o supună, prin instaurarea unei noi ordini mondiale şi a unei singure religii peste tot pământul. Aceste organizaţii oculte sunt aceleaşi care urmăresc instaurarea unei dictaturi biometrice, a răspândirii actelor biometrice cu cip (buletine, paşapoarte, carduri de sănătate naţionale şi internaţionale, carduri bancare cu codul de bare codat 666 la nivel binar, citizen card-răspândit etc.) şi în ultimă instanţă a microcipului incastrabil sub piele, pe frunte şi pe mâna dreaptă care, se identifică cu pecetea Apocalipsei. Este binecunoscut faptul că aproape toată industria muzicală, a videoclipurilor, a desenelor animate, a filmului, a jocurilor pe calculator este condusă din umbră de masonerie şi de sionismul international. Mesaje subliminale ale Illuminatilor sunt frecvent întâlnite în filme, reclame TV, filme pentru copii, videoclipuri. Şi că tot a venit vorba de videoclipuri, amintim aici artişti celebri, în ale căror videoclipuri sunt prezente simboluri oculte malefice, ale instaurării noii ordini mondiale, cu aplecare spre vicii sau tentă sexuală ca: Lady Gaga, Jay Z cu piesa “Lucifer”, Rihanna, Beyonce, Eminem, Madonna. Şi acestea sunt numai câteva nume, lista fiind mult mai mare.
Imagine
Mai ales la Lady Gaga întâlnim o serie de simboluri oculte ca ochiul atoatevăzător al lui Horus, 666, pentagrama şi hexagrama, batjocorirea creştinismului în videoclipuri ca Judas, Alejandro, imagini cu personaje androgine (ca Baphomet regele demonilor), cu dansatori extrem de sumar îmbrăcaţi, cu piramida masonică etc, etc. Acestea sunt laitmotive în toate celelalte videoclipuri ce aparţin multor artişti contemporani în vogă şi care au toate acelaşi scop: să familiarizeze tineretul cu aceste concepte şi să le distrugă minţile copiilor şi adolescenţilor.

Apoi să abordăm problema desenelor animate. Desene animate ca Garfield, Familia Simpson, Tom şi Jerry – cele actuale, Hansel şi Gretel, în speţă cam toate desenele promovate în zilele noastre conţin simbolistică masonică ocultă ca piramida masonică, ochiul atoatevăzător al lui Horus şi promovează microcipul ca fiind ceva indispensabil nouă oamenilor. Nu mică mi-a fost mirarea când în desenele animate cu pisoiul Garfield, acestuia i se cerea să-şi implanteze microcip neapărat. Se observă aşadar un fenomen de familiarizare a copiilor cu ideea de microcip. În “Mica Sirenă”, apar imagini cu tentă sexuală, nuditate exacerbată. Viteza cu care se desfăşoară imaginile fac aceste lucruri să nu fie observate cu ochiul liber, dar asta nu înseamnă că imaginea şi mesajul subliminal nu s-a înregistrat în subconstient. La o redare, pas cu pas, a imaginilor vom observa însă, lucrurile de care am amintit. Un alt aspect ar fi acela al violenţei mesajelor desenelor animate contemporane, toate evocând război, luptă, monştri, nave extraterestre, deformând realitatea tinerilor şi împingându-I într-o lume virtuală a violenţei şi a distrugerii şi haosului. Personajele desenelor animate sunt monştri hidoşi, plini de violenţă, roboţi şi creaturi virtuale, inexistente, menite să altereze mintea şi realitatea în care vieţuiesc copiii noştri şi să-I inducă în lumea virtuală a haosului şi a depărtării de tot ce este pacifist şi dumnezeiesc, departe de dulceaţa harului şi împăcarea dumnezeiască. Şi aceste fenomene nu sunt deloc sporadice, ci, aici vorbim de marea majoritate a muzicii, a emisiunilor TV, a videoclipurilor, desenelor animate şi jocurilor pe computer.
Imagine
Aşadar francmasoneria trebuie privită ca o caracatiţă care şi-a băgat tentaculele în toate domeniile, cu precădere în sfera politicului. Astăzi nu poţi ocupa o funcţie înaltă, dacă nu eşti francmason sau agreat de masonerie. În toate statele lumii francmasoneria a penetrat în toate sferele politice şi de afaceri. Majoritatea preşedinţilor SUA au fost francmasoni. Au pătruns în afaceri, în politică, în industria muzicală pe care o conduc.

Planul francmasoneriei mondiale, al capilor acesteia, care se numesc ILLUMINATTI sau Bilderberg Group este să dizolve graniţele dintre ţări şi odată cu ele şi naţiunile globului şi să ne uniformizeze, creând astfel o singură populaţie şi o singură religie, aceea a masonilor, care am văzut cui slujesc: lui Lucifer. Deja nu ne mai numim români, bulgari, greci sau sârbi ci europeni, în UE. Aceştia prin toate demersurile lor vor să stăpânească lumea cu orice chip. Printre doctrinele masonice celebre ar fi aceea a dizolvării dreptului de proprietate, a familiei, anticlericalismul de orice fel. Vor să desfiinţeze orice formă de creştinism şi de societate sănătoasă. Dacă francmasoneria ar fi aşa cum pretinde a fi, filantropică şi de şlefuire spirituală, atunci de ce a fost condamnată sinodal de Biserica Ortodoxă Greacă în 1931 şi de Biserica Ortodoxă Română în 1937? Condamnarea sinodală din 1937 a fost bazată pe studiul mitropolitului Nicolae Bălan al Ardealului făcut asupra francmasoneriei, un studiu cu o argumentaţie foarte puternică, foarte riguroasă. De ce biserică este împotriva ei? Apoi, ar trebui să ştiţi că politicianul Antonie Iorgovan a luptat pentru a o interzice prin constitutie, considerând-o ocultă, secretă şi în afara legii. În câteva cuvinte, am dori să reliefăm caracterul ocult, extrem de periculos al acestei congregaţii internaţionale. În primul rând, cel mai celebru francmason al tuturor timpurilor, Albert Pike, în cartea sa “Morala şi Dogma”, spune că francmasoneria este de două feluri: cea pentru toţi, a gradelor inferioare şi cea a gradelor înalte, care este în spiritul “celei mai pure doctrine luciferice”, considerând că Satan-Lucifer, îngerul căzut al dimineţii este adevăratul Dumnezeu. Tot el vorbeşte de dumnezeul masoneriei ca fiind altul decât Adonai din Biblie. Pai dacă aşa stau lucrurile, care este acest dumnezeu al masonilor dacă nu se identifică cu cel biblic? Şi dacă aşa stau lucrurile, adică dacă un mason ca Pike declară acestea, noi să mai credem că sunt societate filantropică? Să nu fim naivi, fraţi creştini. Nu avem nimic cu nimeni şi ne rugăm pentru toţi, inclusiv pentru ei, ca bunul Dumnezeu să-i lumineze. Tot în sprijinul celor arătate mai sus, aducem păreri ale altor masoni care afirmă sus şi tare: “Razboi de moarte creştinismului! “Sau “Jos clericalismul şi dogmele”. Ce au cu creştinii şi cu Mântuitorul Iisus Hristos care a adus pacea pe pământ şi s-a jertfit pentru noi? Şi de ce se ascund atât, dacă nu au nimic de ascuns (vezi întrunirile Bilderberg Group, care au loc în cea mai mare taină, în strict secret şi cu uşile zăvorâte, departe de presă şi departe de orice concept de transparenţă şi adevăr).
De-a lungul timpului toate guvernele, organizaţiile, marile companii au încercat să îndoctrineze cât mai multă lume pentru a-şi atinge scopurile malefice, pentru a atrage atenţia.
Imagine
Acum la mare modă este Programarea Neuro Linvistică, manipularea în masă, limitarea accesului la informaţiile reale (ştiri de umplutură) şi încă de acum cateva decenii – mesajele subliminale, ascunse în reclame, filme, muzica. Se cunosc numeroşi artişti care au folosit mesaje subliminale negative pentru influenţarea publicului: de la Beatles la Led Zeppelin (Stairway to heaven), Queen până la Panic at the Disco şi muuulţi alţii.

Să nu uităm de unele desene animate, chiar apreciate, de genul celor Disney până la Pokemon, anime-uri şi cele teribil de violente cu roboţi şi monştri în rolurile principale. Dacă primele desene animate erau în general cu final fericit, acum „la modă” sunt cele în care înving forţele răului. Toate acestea promovează rebeliunea, chiar satanismul, apărând simboluri oculte, ale societăţilor secrete (de exemplu cele masonice).

Un exemplu mai la îndemână: Pokemon
Imagine
Moto: „Să-i prindem pe toţi”. E evident, nu-i aşa? Psihicul copiilor este extrem de uşor de influenţat.

Pokemonii au puteri supranaturale, ei evoluează, se pot dezvolta sub alte forme. Să-l luăm drept exemplu pe Kadabra. Mai întâi numele său provine de la celebra formulă magică sau incantaţie „abracadabra”. În cărţile de joc făcute după numele desenului, acesta apare făcând salutul cu mâna stângă, specific sectelor satanice, având şi o stea în frunte, iar pe abdomen apare SSS, ca 3 fulgere, ducându-mă cu gândul la formatia de rock Kiss.

Un alt personaj este Stari, o stea, o pentagramă, simbolul franc masonilor si simbolul lui Baphomet.

Pikachu, mascota serialului are şi el coada în formă de fulger.

Ash Ketchum, eroul are pe şapca pe care o poarta un simbol asemănător cu cel al conturului unei piramide, iar globul în care îşi ţine pokemonii seamănă cu un ochi.

Misty, personajul feminin face mereu salutul cu 3 degete cu un simbolism negativ.

Şi celelalte personaje, majoritatea prezintă semne ciudate, au probleme de temperament, fiind egoiste, rebele, chiar malefice.

În desenul animat apar 151 de pokemoni. Cu puţină matematică aflăm mai mult: 151 este al 36-lea număr prim (fiind de asemenea masonic). 36 e considerat valoarea secretă a lui 666 deoarece suma numerelor de la 1 la 36 este 666. Interesant, nu-i aşa?

Fapt ce demonstrează existenţa mesajelor demoniace în acest desen animat:

În 16 decembrie 1997 în Japonia, în primele 30 de minute ce au urmat finalului desenului 618 copii au ajuns la spital având simptome care sugerau crize de epilepsie. Experţii cu fost de acord cu faptul că aceste crize au putut fi cauzate de unele scene în care apăreau lumini puternice

A fost găsit şi un al 25-lea cadru, imagine. Aceasta este o metodă subliminală de control mintal, aplicată în unele filme care afectează negativ subconştientul, copii devenind ca nişte „zombi”. Psihologii vorbesc de un genocid intelectual.

Unele ţări au interzis această emisiune, printre care şi Japonia, Rusia, Arabia Saudită, Qatar. În 8 aprilie 2001 Şeicul Ahmed al-Haddad, membrul instanţei religioase al Emiratelor Arabe Unite a publicat un decret de condamnare pentru Pokemon, demonstrând că jocul susţine teoria evoluţiei, darwinist-sionistă care se află în dezacord cu adevărurile universale şi cu islamul.

Ei bine, cu siguranţă avea dreptate. Din cauza acestor tipuri de emisiuni copiii cresc, considerând normale societăţile secrete, violenţa de orice fel, negând existenţa Divinului sau, mai rău, încercând să stopeze evolutia spirituală a celor din jur, conducând chiar persecuţii.

Partea cea mai rea a mesajelor subliminale negative este că oamenii, în general nu ştiu cum să îşi dea seama de adevăratele intenţii ale societăţii în care trăim. Etichetările nu ajută la nimic.

În epoca în care trăim nimic nu este ceea ce pare.
Imagine
Să avertizăm tineretul şi pe copiii noştri şi să le facem cunoscute aceste lucruri, unde este posibil, iar unde nu, să-i tinem pe copii, cu tact şi înţelepciune, departe de aceste lucrări demonice, ce se fac prin TV şi Internet, de care tocmai am vorbit; să le oferim alternative cu adevărat ziditoare de relaxare şi să-i ducem în sânul Bisericii, unde să-i hrănim din apa vieţii veşnice care se află în Sfintele Taine ale Bisericii;

– Să avem o atitudine creştină plină de dragoste pentru toţi oamenii şi plină de curajul mărturisirii adevărului;

– Să nu ne lepădăm de Hristos, de dreapta credinţă şi să nu primim cipuri sau acte biometrice premergătoare cipului, întrucât şi acestea constituie o mare primejdie pentru mântuire, deoarece, primindu-le nu facem altceva decât să înlesnim îndosarierea noastră electronică şi instaurarea unei demonice dictaturi biometrice, prin care ne este anihilată libertatea noastră şi suntem manipulaţi şi controlaţi în cel mai luciferic mod;

– Să fim cu toţii capabili să ne dăm şi viaţa pentru Hristos şi pentru Evanghelie, dacă situaţia ne-o va cere, aşa cum au făcut-o miile de sfinţi, mărturisitori şi mucenici, de-a lungul istoriei;

– Să fim conştienţi cu adevărat de înalta chemare a omului la îndumnezeire şi la mântuire şi nu la aceea a se coborâ în subuman, adică sub condiţia umană;

– Să nu ne fie teamă de nimic, avându-l pe Domnul, care a făcut cerul şi pământul, pe atotputernicul Dumnezeu, ca scut, păvază puternică, în calea lucrării puterilor întunericului şi fiind conştienţi că moartea noastră trupească nu înseamnă altceva decât unirea cu Hristos şi dobândirea vieţii veşnice fericite cu adevărat.

Mesajul meu pe finalul este acela că vă iubim din toată inima aşa cum Hristos ne iubeşte pe toţi şi ne iartă pe toţi. Mesajul meu, ţin cu toată inima să nu fie interpretat ca şovin şi, bunul Dumnezeu ştie asta – că am dragoste pentru fiecare fiinţă umană şi că toţi suntem creaţi după chipul său, ci ca pe un mesaj de tragere a unui semnal de alarmă şi de demascare a răului. Nimic mai mult.

Cu dragoste pentru toţi oamenii, Pr. Andrei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s