SUA FINANTEAZA REDUCEREA POPULATIEI / Duane Butcher, oficial al Ambasadei SUA, la Pungesti ca stapanul pe plantatie

Imagine   Încă 146 milioane USD pentru „planificare familială” în țările sărace

Fidel principiului „calea să scăpăm de sărăcie este să-i omorâm pe săraci”, guvernul federal al lui Barack Obama continuă hemoragia de fonduri publice spre lobby-ul și business-ul avortului. Încă 146 milioane USD au fost alocate prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională, USAID, celor mai mari grupări internaționale pro-avort, cu sediul în SUA: International Planned Parenthood Federation (IPPF) și Marie Stopes International (MSI).

Reducerea populației continuă să fie o prioritate a administrației americane, după cum rezultă din „State Foreign Ops bill” – legea operațiunilor în străinătate – adoptată de comisia de specialitate din Senatul american (dominat de Democrați) zilele trecute. Conform acesteia, fondurile alocate „planificării familiale” prin cele 2 instituții amintite ar crește până la 644 milioane de dolari (5% mai mult decât în 2013).

Statele Unite au o lungă istorie de promovare a controlului populației în țările în curs de dezvoltare – circa 100 miliarde de dolari au fost folosiți în acest scop în ultimii 20 de ani. Că acum folosim termenul corect politic „planificare familială”, nu schimbă lucrurile – scopul e același.

 

 Duane Butcher, oficial al Ambasadei SUA, la Pungesti ca stapanul pe plantatie. Economia SANTAJULUI COLONIALIST sau cum se bucura americanii de BANII SARACILOR ROMANIEI
Imagine
Mai multe companii americane activează în sistemul extractiv de petrol şi gaze din România: Chevron caută gaze de şist în mai multe perimetre, respectiv in Moldova şi Dobrogea, în vreme ce Exxon şi Petrom explorează un perimetru de mare adâncime în Marea Neagră, unde au anunţat descoperirea unui potenţial zăcământ care ar putea conţine între 42 şi 84 de miliarde de metri cubi de gaze. Butcher a vizitat platforma de explorare de gaze de șist a Chevron de la Pungești, unde a discutat cu directorul de explorare Gheorghe Orbu și cu Tom Holst, CEO Chevron România.
Tot joi, ambasada Statelor Unite la București a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare Duane Butcher, alături de consilierul economic al ambasadei, Susan Garro, discutând, pe platforma de explorare de gaze de șist a Chevron de la Pungești, cu directorul de explorare Gheorghe Orbu și cu Tom Holst, CEO Chevron România.“Duane și Susan au fost impresionați de măsurile de siguranță și de protecție a mediului luate de companie la Pungești. Explorarea și exploatarea cu succes a resurselor de gaze neconvenționale pot contribui la asigurarea securității energetice a României și a regiunii”, afirmă ambasada.

La începutul lunii mai, compania Chevron a început lucrările de explorare a gazelor de şist în extravilanul localităţii vasluiene Siliştea, comuna Pungeşti, fiind prima locaţie din România unde compania petrolieră a început prospecţiunile pentru identificarea unor posibile zăcăminte neconvenţionale. Activităţile de foraj, realizate de firma Dafora Mediaş, au început la cinci luni de la demararea lucrărilor de amenajare a platformei pe care a fost amplasată sonda de foraj cu care vor fi scoase la suprafaţă probe de roci care, ulterior, vor fi analizate în laborator. Pe picior de plecare Duane Butcher, cel care ne da indicatii pretioase cu privire la agenda LGBT, a trasat si regulile taxarii companiilor americane. Chipurile, daca am avea redevente si taxe mai de Doamne, ajuta, atunci am pune in pericol, nici mai mult, nici mai putin, securitatea energetica a Romaniei! Practic, un santaj nesimtit. De aici reiese ca santajul colonialist nu are granite.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s