RUPERILE DE NORI, EXPERIMENTE MILITARE SECRETE

Imagine   Zilele acestea am fost martorii unor fenomene meteorologice extreme. Fenomene care au produs foarte multe pagube si care au provocat “batai de cap” oamenilor. Furtunile electromagnetice sau incalzirea globala – aceste doua cauze stau pe buzele majoritatii oamenilor. Aceste fenomene extreme sunt experimente militare secrete. Experimente care au ca obiectiv manipularea climei si implicit a fenomenelor meteorologice – asa-numitul razboi meteorologic.
“Există schimbări geoclimatice realizate de unele ţări cu tehnologii avansate.
Recentele ruperi de nori care au afectat Dobrogea şi staţiunea bulgărească Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagră.

Dacă se făcea analiza apei rezultate în urma ruperilor de nori, s-ar fi putut constata în structura ei moleculară caracteristicile apei marine, evaporată sub influenţa unor temperaturi ridicate şi condensată apoi în cantităţi uriaşe, la înălţimi mari, în nori cumulonimbus.

Aşa se face că ruperea de nori controlată de experţii militari a produs efecte devastatoare. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitaţii abundente într-o zonă strict delimitată, într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia e deţinută de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Mării Negre”
gen. Emil Străinu
Tehnicile de modificare a vremii au fost aplicate de către armata americană de peste jumătate de secol. Armata SUA a dezvoltat capacităţi avansate care atunci când sunt activate modifică selectiv tipare de condiţii meteorologice. Tehnologia, care este perfectată în cadrulProgramului de Cercetare Aurorală Activă de Înaltă Frecvenţă (HAARP), şi care este o anexă a Iniţiativei de Apărare Strategică, “Star Wars”. Dintr-un punct de vedere militar, HAARP este o armă de distrugere în masă, acţionând din afara atmosferei şi fiind capabilă să destabilizeze sistemele agricole şi ecologice din jurul lumii.

“Armamentul meteorologic” este arma supremă de distrugere în masă, cu potenţialul de a destabiliza ecosistemul inamicului, distrugerea agriculturii sale, dezactivarea reţelelor de comunicare. Cu alte cuvinte, tehnicile ENMOD pot afecta o întreagă economie naţională, pot sărăci milioane de oameni şi pot “ucide o naţiune” fără ajutorul trupelor şi armamentului militar.

Forţa Aeriană Americană are capacitatea de a manipula clima fie în scopuri de testare, fie pentru simpla utilizare a informaţiilor militare. Aceste capacităţi se extind până la declanşarea inundaţiilor, uraganelor, secetelor şi cutremurelor. În ultimii ani, cantităţi masive de bani au fost alocate de către Departamentul de Apărare American pentru o dezvoltare şi o perfecţionare în continuare a acestor abilităţi. Posibilitatea manipulării mediului sau a condiţiilor meteorologice, ca parte dintr-o agendă militară,nu este considerată niciodată relevantă. Analiştii militari sunt muţi în ceea ce priveşte acest subiect. Pentagonului constituie o muşamalizare convenabilă. Niciun cuvânt nu este menţionat în ceea ce priveşte programul său principal de război meteorologic: HAARP, ce are baza în Gokona, Alska, administrat în comun de Forţa Aeriană Americană şi Marina Americană.

Există mai multe explicaţii principale privind vremea şi schimbările climatice, însă niciuna dintre acestea nu explică complet evenimentele foarte neobişnuite şi complet haotice ale vremii, fără să mai menţionez de “costurile umane” şi devastările produse, care au dus la destabilizarea unui sistem ecologic şi agricol. Aceste explicaţii nu s-au referit niciodată la problema manipulării climei pentru uz militar.

Manipulare meteorologică realizată de Armata SUA: Programul HAARP

Programul HAARP a fost înfiinţat în 1992. Acesta este o parte dintr-o nouă generaţie de armament sofisticat. HAARP constituie un sistem de antene puternice capabile să creeze “modificări controlate locale ale ionosferei” (stratul superior al atmosferei).
Imagine
Nicholas Begich, implicat activ în campania publică împotriva HAARP, descrie programul ca fiind: “O tehnologie super-puternică cu unde radio care influenţează zone ale ionosferei prin concentrarea unui fascicul şi prin încălzirea acelelor zone.Undele electromagnetice ajung din nou pe Pământ şi afectând absolut orice formă de viaţă”. Rosalie Bertell, descrie HAARP ca pe “un încălzitor gigantic care poate cauza perturbări majore în ionosferă, creând nu doar găuri, ci incizii lungi în stratul protector care ajută planeta să nu fie bombardată de radiaţii”.

Potrivit lui Richard Williams, un fizician , HAARP constituie “un act iresponsabil de vandalism global”.

HAARP a fost prezentată opiniei publice ca un program de cercetare ştiinţifică şi academică. Totuşi,principalul obiectiv este acela de “a exploata ionosfera pentru scopuri ale Departamentului de Apărare”.

HAARP are abilitatea de a declanşa întreruperi de curent şi de a perturba sistemul de energie electrică a unor regiuni întregi.

O analiză a declaraţiilor emise de Forţa Aeriană Americană indică ceva de neconceput: manipularea muşamalizată a tiparelor meteorologice, sistemelor de comunicare şi a energiei electrice ca o armă de război global, pusă în slujba ideii de dominaţie a unor regiuni ale lumi.

Războiul meteorologic şi prosperitatea corporativă

HAARP a început să fie operaţional încă de la începutul anilor ’90. Sistemele sale de antene de la Gakona, Alska, s-au bazat iniţial pe o tehnologie brevetată de compania Advanced Power Technologies (APTI), o filială a Corporaţiei Atlantice Richfield (ARCO).
Imagine
Prima fază a Instrumentului de Cercetare Ionosferic (IRI) HAARP a fost încheiată de către APTI. Sistemul IRI al antenelor a fost prima dată instalat în 1992 de către o filială a Sistemelor Aerospaţiale Britanice (BAES) folosind brevetul APTI. Antenele radiază în atmosfera spaţială folosind un set de transmiţătoare wireless de înaltă frecvenţă.

În 1994, ARCO a vândut filiala APTI, inclusiv brevetele şi contractul de construie a celei de-a doua etape către E-Systems, o companie militară secretă de înaltă tehnologie cu legături în CIA. E-Systems este specializată în producţia de echipament electronic de război, navigaţie şi maşini de recunoaştere, inclusiv “dispozitive de spionaj extrem de sofisticate”.
Imagine
“Compania a realizat proiecte militare precum Planul Apocalipsei (sistemul care permite Preşedintelui Americii să gestioneze un război nuclear) şi Operaţiunea Desert Storm”.

Prin achiziţionarea filialei APTI, E-Systems a obţinut tehnologia strategică de război meteorologic şi drepturile de brevet.

Nu e surprinzător faptul că brevetul a fost obţinut în urma unui ordin guvernamental secret. În mai puţin de un an de zile după ce E-Systems a intrat în posesia tehnologiei, compania a fost cumpărată de către Raytheon, cel de-al patrulea cel mai mare contractant militar american.
Imagine
Prin această achiziţie de învârtire a banilor, Raytheon a devenit cea mai mare firmă de “apărare electronică” din lume. Între timp, ARCO care a vândut APTI către E-Systems, a fost la rândul ei cumpărată de către consorţiul petrolier BP-AMOCO, devenind astfel cea mai mare companie petrolieră din lume.

“Fiind proprietarul vremii”

Bernard Eastlund a descris într-un interviu din 1997 această zonă de antene ca fiind“cel mai mare încălzitor ionosferic construit vreodată”.Totuşi, sistemul de 48 de antene, deşi operaţionale, nu era suficient de puternic “de a fructifica ideile din brevetele sale”. “Acesta este un dispozitiv foarte puternic, mai ales dacă reuşesc să îl aducă în etapa extinsă”. Această “etapă finală extinsă” vizualizată de Eastlund în 1997, care ar furniza o capacitate maximă de a manipula vremea, a fost acum atinsă. În timpul administraţiei Bush, principalul partener al lui Raytheon a fost BAES, care a fost implicat în instalarea iniţială a antenelor în acea zonă, la începutul anilor ’90. Contractul de milioane de dolari a fost semnat cu aproximativ două luni înainte de invazia anglo-americană a Irakului.

Folosind tehnologia Raytheon, BAES a reuşit să dezvolte IRI la capacităţile sale maxime.

Războiul meterologic împotriva “Statelor Dictatoriale”

Tiparele meteorologice din Coreea de Nord, au fost marcate încă de la mijlocul anilor ’90 printr-o succesiune de secete, urmate de inundaţii. Rezultatul a fost distrugerea unui întreg sistem agricol. În Cuba, tiparul este similar cu cel observat în Coreea de Nord.

În Irak, Iran şi Siria, o secetă devastatoare s-a produs în 1999. În Afganistan, o secetă de patru ani, din perioada precedentă invaziei americane din 2001, a generat distrugerea unei economii bazate pe producătorii agricoli, care a dus la o foamete larg răspândită. Manipularea vremii este prin excelenţă o armă direcţionată împotriva ţărilor inamice sau chiar a “naţiunilor prietenoase” Occidentului. Războiul meteorologic constituie o formă ascunsă a unui război preventiv.

Manipularea climei poate fi folosită pentru a destabiliza economia, agricultura şi ecosistemul unui inamic (de exemplu Coreea de Nord sau Cuba).

Mai trebuie subliniat faptul că aceste tehnici pot provoca haos pe pieţele financiare şi de mărfuri şi pot fi folosite ca un instrument “de comerţ interior” în vederea unor câştiguri financiare. Manipularea meteorologică are abilitatea de a destabiliza instituţiile unei ţări. În acelaşi timp, tulburările în agricultură crează o dependenţă mai mare faţă de ajutorul alimentar şi de importurile de cereale din alte ţări mai “norocoase”.

Washingtonul, ca parte a revizuirii poziţiei sale nucleare, a ameninţat mai multe ţări, inclusiv China şi Rusia, cu lovituri nucleare preventive. Emil Strainu sustine ca exista forte oculte care pot controla fenomene precum tornadele sau uraganele, folosindu-le pe post de arme devastatoare *Conform teoriei sale, tara noastra a fost atinsa de astfel de fenomene dirijate, precum celebra tornada de la Facaeni sau seceta prelungita de anul trecut.
Altfel spus, exista anumite tehnici de modificare a mediului inconjurator in scopuri militare. Romania este si ea atinsa de acest razboi modern.

Strainu a fost atat de preocupat de acest subiect controversat, explicarea fenomenelor meteorologice devastatoare, incat a realizat o ampla lucrare pe aceasta tema.

Motivatia sa pentru publicarea rezultatelor cercetarilor sale a fost una destul de pertinenta, si anume dreptul cetateanului de a fi informat: “Societatea civila trebuie sa stie anumite lucruri neplacute, care ii determina existenta”.
Acest “razboi geofizic”, cum il numeste colonelul Strainu, este considerat ca o posibila forma de manifestare a razboiului in viitorul nu foarte indepartat. Altfel spus, se recurge la o cale mai putin directa si mai putin incriminatoare de distrugere a adversarului.

Lupta se reduce la crearea un sistem de actiuni care au ca scop provocarea unor fenomene naturale grave, calamitati si catastrofe cu influente nocive asupra mediului de viata al oamenilor, localitatilor, terenurilor agricole si al sistemului de comunicatii.
Antenele din Dobrogea
Imagine
În apropierea poligonului militar de rachete antiaeriene Capul Midia din judeţul Constanţa a fost instalat un sistem de antene asemănător cu sistemul HAARP din Gakona, Alaska. Ministerul Apărării Naţionale nu a dat nicio declaraţie oficială în privinţa acestei instalaţii. O opinie de specialitate a fost oferită de către generalul Emil Străinu, doctor în domeniul armelor geofizice: „Este greu de spus ce e acest sistem de antene de lângă plaja Corbu. Arată altfel decât celebrul HAARP. E ceva absolut nou,
care nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie. Ar putea face parte din SCOMAR, sistemul inteligent de monitorizare a Mării Negre, pus în funcţiune recent, dar şi acela ar trebui să aibă altfel de antene”.

Contextul politic în care au apărut informaţiile despre antenele de la Marea Neagră a fost de asemenea interesant. După ce la 6 august 2010 a început să circule informaţia despre antenele de tip HAARP instalate în Dobrogea, la 16 august 2010. Este vorba despre un sistem format din aproximativ 40 de antene, dispuse pe două rânduri. În apropierea acestora se află câteva containere militare în care se află centrul de comandă al instalaţiei. Ansamblul de antene este amplasat pe un teren militar cu accesul interzis de lângă plaja Corbu.
Imagine
SUA mai deţin două astfel de sisteme în Puerto Rico lângă Observatorul Arecibo şi în Alaska. Proiectul similar european numit EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) este amplasat în Norvegia şi Suedia. La acesta participă Norvegia, Suedia, Finlanda, Japonia, China, Anglia şi Germania. Alte asemenea sisteme sunt situate în Jamaica, în Peru, lângă Moscova – la Nijni Novgorod, lângă Harkov în Ucraina şi în Duşanbe, Tadzhikistan. Tehnologia dezvoltată în secret de către Oculta mondială este mult mai avansată decât ne imaginăm.
Surse:

http://trezirealarealitate.ro/2014/06/arma-suprema-de-distrugere-in-masa-controlul-vremii/
http://dantanasescu.ro/2011/04/02/instalatie-haarp-in-dobrogea.html
http://dantanasescu.ro/2011/10/23/cutremurul-din-turcia-provocat-de-sua-cu-sistemul-haarp.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s