De ce nu se stiu inca prezidentiabilii? România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington şi Bruxelles

Imagine  SUA, in contextul situatiei actuale din Ucraina, inca nu a hotarat viitorul presedinte din Romania; acesta este principalul motiv pentru care nu si-a anuntat nimeni din timp candidatura la presedintie in tara noastra.

In functie de ce se intampla in Ucraina si cum evolueaza treburile in conflictele de acolo cu separatistii rusi, vor aparea si viitorii candidati la presedintia Romaniei.Nu este intamplatoare „propunerea” lui Joe Biden de a „propune” romanii un presedinte care nu-i corupt sub promisiunea ca pe acela il vor avea.

Prezidentiabilii Romaniei sunt inca lasati la dospit. In functie de ce pita vrea marele licurici sa coaca, mai pufoasa sau mai crocanta, vor alege si viitorul presedinte roman. Asa ca cel mai bine ar fi sa urmarim cu atentie tara vecina caci daca vor fi surprize acolo ne putem astepta si la „surprize” de proportii in Romania.

Aluatul din care va fi facut noul presedinte al Romaniei va fi adaptat retetei numita Ucraina. Suveranitatea Romaniei este de mult timp „donata” si dovada cea mai buna ne este pactul de coabitare si teatrul cu papusi, cu marionete controlate de fire si ate invizibile. Ca niste ventriloci sinistri, forte exterioare Romaniei controleaza marionetele din politica romaneasca in asa fel incat romanii isi vad politicienii vorbind pe de-o parte in limba romana si pe de alta  gandind sau uneori chiar si visand in limbi straine si servind interese straine.

Concluzia este ca de aceasta data presedentia Romaniei s-ar putea sa fie nu pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste. Sau mai bine spus pentru cine se pregatesc altii sau pe cine pregatesc.

Joe Biden catre romani : ” Coruptia inseamna tiranie…”

Pai si cine intretine aceasta tiranie? Cine a indemnat la pacturi de coabitare cand romanii ar fi vrut sa scape de toata clasa politica actuala? Aia de la Pungesti ce este pentru domnul Joe Biden, coruptie sau tiranie?
glasul-moldovei.blogspot.ro În prezent România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington şi Bruxelles. Ţara este masiv îndatorată la FMI şi bănci occidentale, iar politica şi măsurile economice ale guvernului sunt dictate de FMI/BM/CE. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane. Mai toată lumea vorbeşte romgleza. Pe teritoriul României sunt amplasate baze militare americane.  Rusii au stationat pe aici in tara vreo 25 de ani nu au schimbat limba oficiala in limba rusa desi puteau lejer sa o faca…dar spune-mi acum ce sanse are vreun candidat la un job in privat daca nu scrie in CV ca stie limba engleza? Apoi toate taxele tale, ca vrei ca nu vrei tot dai 24% TVA care este un impozit indirect, catre Bucuresti care apoi il trimite la Bruxelles.De acolo banii si munca ta se intorc sub forma de brasoave! Oricine ar veni la putere nu numai că trebuie să se supună noilor stăpâni, dar chiar este pus acolo de acei stăpâni!

Dan Tănăsescu

P.S. Cât timp mai rulează telenovela cu Bercea Mondialu ? De la bun început nu am dat satisfacție acestei telenovele dar deja devine plictisitoare și injustă în timp ce FMI,BM,UE ne fură și pun țara la cale. De câte ori vrei să arati cum UE și SUA ne fura ca-n codru imediat esti atacat de indivizi care iti spune PROPAGANDA ANTENA 3 ~FSN-ISTA ori că ai fi KGB-ist. Minunat in timp ce ăștia ne fură frumușel alții iti dau la cap. Totusi cred ca acestia sunt platiti ori naivi sa vada realitatea. Eu nici macar nu urmaresc la TV.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s