Băsescu și-a finanțat propaganda băsistă, din banii noștri

Imagine  Băsescu a folosit banii din tăierea salariilor și a pensiilor pentru a-și finanța uriașa mașina de propagandă!

Acum se vede mai clar ca niciodata ca Basescu a finantat direct sau indirect o uriasa masina de propaganda si de pupincuristi. Odata cu iminenta sa cadere de la putere incep sa dea faliment si sa dispara, una cate una, toate trompetele basiste din mass media romaneasca.

Tragedia pe care romanii au simtit-o pe pielea lor, prin taierea drastica a salariilor si a pensiilor, a fost exploatata la maxim de Basescu si de basistii sai, fondurile fiind folosite pentru o propaganda murdara si infecta.

Cati dintre noi nu am vazut nesimtitii de postaci care isi adauga “Schengen” la numele de profil de pe forumuri, retele de socializare, bloguri sau alte mijloace de comunicare on line? Acestia sunt postacii despre care s-a tot vorbit atat, multi dintre dansii cu un limbaj infect si jignitor, injurand si insultand pe oricine nu era de acord cu marinarul si curva sa blonda.

Basescu si armata sa de basisti au urlat ca din gura de sarpe ca mogulii din presa duc o campanie murdara impotriva presedintelui si a oamenilor sai. Asa o fi, dar marinarul refuza sa-si vada proprii moguli ca Adamescu, un mafiot protejat chiar de presedinte si de “justitia independenta” a acestuia.

Manipularea si propaganda facuta zilnic, cu toate mijloacele posibile, incepand de la mediul virtual pana la presa scrisa, radio-uri si televiziune, menite sa-i tina trena lui Basescu, aidoma unei mirese din taigaua siberiana, imbibata cu mai mult alcool decat specimenele pastrate in borcanele cu formol de la Antipa, a fost posibila prin jaful sistematic asupra Romaniei si direct asupra buzunarelor romanilor.

Interlopul care ocupă deja de 10 ani de zile, în mod abuziv, scaunul de preşedinte al României, pe numele lui de vaporean Traian Băsescu, a scăpat porumbelul pe gură zicînd că această funcţie este cea mai mare umilinţă din viaţa lui.

Traian Băsescu nu a dat şi nu dă în continuare doi bani pe democraţie şi pe opiniile celor ce locuiesc în această ţară a devenit din ce în ce mai evident în ultimii ani. Dar ca el să şi spună acest lucru în mod deschis, din funcţia de Preşedinte, să îşi agreseze în mod constant poporul, să declare că este umilit de responsabilităţile pe care trebuie să şi le asume şi de obligaţiile pe care le are de îndeplinit, este deja mult prea mult.

Nu pentru asta au murit nişte copii în 1989. Nu ca să gireze delirul băsescian s-au jertfit eroii anti-comunişti din anii `50.

În general vorbind, ca un om să declare că este umilit de funcţia pe care nu îl obligă nimeni să o ocupe este o situaţie ce ţine de absurd.

Şi dacă pînă acum toate mojiciile lui Traian Băsescu au rămas nepedepsite, toate mîrlăniile şi fărădelegile sale nesancţionate, de cele ce ar trebui să fie instituţiile unui Stat democratic, deja s-a trecut la un alt nivel.

De Băsescu nu mai trebuie să se ocupe nici Curtea Constituţională, nici Parlamentul, nici Avocatul Poporului sau Consiliul Împotriva Discriminării. Nu, de Băsescu trebuie să se ocupe acum Spitalul numărul 9 şi aşezămîntul de bune maniere de la Bălăceanca.

Să vină oamenii cu halate albe !

invectiva.ro

Toată pleava băsistă de astăzi îşi justifică acţiunile absolut descalificante pentru orice om cu un minim de bun-simţ prin lupta de a nu se întoarce comuniştii lui Iliescu la putere. Şi din păcate se mai uită în gura lor un număr destul de semnificativ de români, cam unul din şase, dacă luăm în considerare sondajele.

Asta chiar dacă, se dovedeşte, Traian Băsescu şi şleahta lui au făcut ţării mult rău. Dar sînt oare mineriadele lui Iliescu mai nocive decît prăduirea fără precedent la care a fost supusă România în ultimii ani, decît vinderea ei pe nimic intereselor internaţionale şi aducerea la stadiul de colonie ruptă în fund? Sînt Băsescu, Macovei & comp. mai puţin blamabili decît Ion Iliescu pentru trădarea fără precedent a intereselor naţionale la care s-au dedat în această vară, fără nici un fel de scrupule, doar pentru a le fi lor bine?

Mai mult decît atît. Nu în timpul lui Iliescu populaţia României a scăzut de la 22 la 18 milioane, nu Iliescu a închis şcoli şi spitale, nu pe vremea lui Iliescu au murit literalmente românii de frig şi de foame. Nu Iliescu şi-a făcut fata europarlamentar, nu s-a făcut stăpîn pe vila Dante şi nici pe orice altă moşie din Bucureşti, nu Iliescu a cumpărat, iată, şerveţele şi beţigaşe de urechi de zece miliarde de lei vechi.

Nu Iliescu a îndrăznit să spună, ticălos şi dictatorial, că votul populaţiei nu contează pentru el. Cu toate bubele lui, nici măcar Ilescu nu a reuşit să îşi aservească presa aşa cum o face Băsescu acum, să învrăjbească în aşa hal diverse pături sociale, cum am văzut că s-a petrecut în timpul dictaturii băsiste.

Şi, în ciuda tuturor afacerilor dubioase petrecute pînă în 1996, nu atunci au atins mafia politico-economică, corupţia şi criminalitatea financiară cotele absolut devastatoare pentru statul român la care se găsesc astăzi. Cu toate acestea, băsiştii o ţin pe a lor. Cum poate fi cineva atît de lacom, de ticălos, de trădător, sau, pur şi simplu, atît de prost, nici nu mai contează, pînă la urmă. Contează doar că ei se află în minoritate, iar majoritatea nu trebuie să se lase intimidată în nici un fel de urletele şi scheaunele băsiste. Nici la nivelul populaţiei, nici în ceea ce priveşte forţele politice desemnate să reprezinte această majoritate, în speţă, USL.

Băsiştii nu se vor da duşi de bunăvoie, asta e clar. Rămîne aşa?

Bă, băsiştilor!

invectiva.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s