Corporatia multinationala Fujikura îi sclavagiste pe românii angajați la Fujikura

Imagine

Întâi sărăcesc ţara şi distrug economia locală, pentru ca apoi să vină şi să îi oblige pe oameni să muncească pe salarii de mizerie şi în condiţii inumane. Şi dacă oamenii refuză îi acuză că sunt puturoşi. Citiţi comentariile la acest articol!

http://www.stiridecluj.ro/economic/disperare-o-firma-mare-din-cluj-ofera-bani-la-angajare-dar-este-refuzata-de-oameni-sunt-800-de-locuri-de-munca Corporaţiile nu reprezintă ţara din care provin. Sunt nişte organizaţii mafiote, care operează pe tot globul.

Dan Tănăsescu Capitalisti , dau 2 bani sa-i slugarim pana la epuizare ! Profita de cardasia clasei politice care mentine un salariu minim de mizerie si un cod al muncii care a transformat pe muncitori in sclavi fara drepturi la cheremul si discretia unor asa zisi investitori care in realitate sunt niste excroci profitori ! Vine ea nationalizarea mai devreme sau mai tarziu ! Va venii vremea cand mall-urile se vor transforma in fabrici in care vor lucra oameni pe salarii decente ! De 24 de ani , capitalismul ne-a distrus tara ! e langa salariu mic 600-650 net lucrezi in picioare 8 ore cu pauze de 5 minute tot la 2 ore si o singura pauza de 15 minute in 3 schimburi. mai ales vara cand esti la munca 12-14 ore in total cu transport de la 100 km pai nu este de mirare ca ambulanta vine de cateva ori in fabrica.  entru un job la care nu ai nevoie de bacalaureat, iti da ~800/1000 de lei pe luna.

Si cand un student la informatica vrea minim 2 200 de lei (500 de euro), angajatorii se plang ca are pretentii prea mari.

Niciunul dintre muncitorii din productie nu iau 1000 ron.Abia ajung la banii aia cu toate sambetele lucrate +bonurile de masa la un loc.Sa le fie rusine ca mint cu nerusinare. P.S. Am citat doar cateva comentarii care mi-sa părut interesante. Cititi și

Ești SCLAV la corporatii multinationale!

Companiile si-au crescut profiturile in criza concediind oamenii si reducand salariile.
Multinationalele tin intr-un birou un sclav in loc de trei, iar acesta munceste, preponderent “de foame” sau “pentru ca are rate”…. si face si munca colegilor inexistenti, incasand cam un sfert din suma totala datorata in cazul unei incadrari normale cu personal. Corporatiile sunt locuri in care, in schimbul unui salariu mare, esti obligat sa faci fata unui volum de munca foarte mare. “Peste tot se munceste mult, se sta peste program.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s