Cei care ne dau lecții de “civilizație occidentală” masacrează delfinii

Imagine

“Desi pare incredibil, anual, acest masacru brutal si sangeros se petrece in Insulele Feroe, care apartin Danemarcei. Danemarca, o tara care se presupune a fi civilizata. Prea putine persoane din lume au cunostinta despre acest eveniment oribil si lipsit de sensibilitate, care se repeta an de an. Acest crunt masacru este opera unor tineri care participa la el pentru a demonstra ca au devenit adulti (!!). Este absolut incredibil ca nu se poate face nimic pentru ca aceasta barbarie sa inceteze. O barbarie savarsita impotriva lui “Calderon”, un delfin extrem de inteligent, care obisnuieste sa se apropie de oameni din curiozitate. Trimiteti acest mesaj tuturor cunostintelor!

Pentru a vedea imaginile, vă rog să daţi clic pe

La această mare sărbătoare, distracția este asigurată. Toată lumea participă într-un fel sau altul, ucigând sau fiind doar spectator la cruzime. Este necesar de menționat că delfinul Calderon, ca oricare altă specie de delfini, care sunt pe cale de dispariție, se apropie. Ei nu mor instantaneu, sunt tăiați de 2-3 ori cu cârlige uriașe, moment în care delfinii scot niște țipete asemănătoare cu ale unui nou-născut. Suferă și nu simte nimeni compasiune în timp ce această creatură magnifică se stinge încet în propriul sânge.

DELFINI MASACRAȚI DE TRADIȚIA ”CIVILIZAT”-OCCIDENTALĂ,ANTI-RELIGIOASĂ,”EMANCIPATĂ” Și când te gandești ca nouă ni se interzice Ignatul!!  Delfinul Calderon este un delfin extrem de inteligent, care obisnuieste sa se apropie de oameni din curiozitate, pentru a se juca si a interactiona. Cu un fel de prietenie curata, PURA.

Delfinii detin abilitati puternice de a invata, au o memorie pe termen lung si nu imita gesturile ca celelate animale atunci cand sunt dresate ci stabilesc legaturi intre miscari, sunete si intentiile antrenorului.

Un gând despre &8222;Cei care ne dau lecții de “civilizație occidentală” masacrează delfinii&8221;

  1. sunt niste nenorociti cei ce omoara acesti delfini.guvernul lor nu ia nici o masura in aceasta privinta ceea ce inseamna ca este un guvern de rahat infect,plin ce cretini fara suflet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s