ELECTRICA PA? Reteaua nationala de distributie a energiei electrice – SCOASA LA MEZAT

Imagine   Inca un exemplu de dispret fata de interesele vitale ale acestei tari: vanzarea pachetului majoritar de actiuni de la Electrica SA pe suma de 435 milioane euro, adica nimic, bani care vor fi scosi in scurt timp de catre cumparatori. Probabil inca o vanzare cu dedicatie catre un concern. Ce se vinde? Sunt stalpii de inalta tensiune si cablurile, reteaua nationala de distributie a energiei electrice. Ce o sa se intample cu cei 435 de milioane euro? O sa fie sifonați. Care o sa fie rezultatul? Energia electrica se va scumpi, pentru ca, nu-i asa, piata va fi liberalizata pentru un popor care inghite asemenea escrocherii.

Ca si in cazul Petrom, ApaNova etc, vindem un segment strategic catre cei care isi fac profiturile gigantice pe seama noastra, cu largul consens al politicienilor romani, indiferent de partide. Nimeni nu misca in front: este un atac de lezmajestate sa spui ceva impotriva privatizarilor…STRATEGICE. Esti un etatist, comunist, putinist, esti impotriva capitalismului daca te gandesti la asta. Singura lor strategie este, de fapt, aceea de a ne pierde complet suveranitatea, prin castrarea economica a tarii. Sa reamintim, aceasta vânzare absolut lipsita de noima pentru statul roman intra in acordul semnat deja dintre Guvern şi Fondul Monetar Internaţional.

P.S. In 2013, compania a încasat venituri de 5,2 miliarde de lei si un profit brut de 749 milioane lei – adica aprox. 170 de milioane de euro. Sursa  P.S. Am aratat aici că asta se și urmareste Scandalul cu ENEL, o diversiune şi o campanie de imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s