România furată cu ajutorul mass-mediei aservite Occidentului

 Imagine

 

Teme esențiale pentru prezentul și viitorul țării sunt ignorate cu tupeu și nesimțire de “mass media” din România, care nu fac altceva decât să cînte în struna clasei politice trădătoare ce conduce această țară.

Cedarea suveranității, regionalizarea, vinderea la preț de lichidare de stoc a ultimelor capacități de producție ale țării, faptul că țara este condusă în realitate din exterior, iar așa-zișii guvernanți nu fac decît să implementeze interesele străine în România, cedarea inadmisibilă a resurselor naturale, distrugerea ireversibilă a mediului prin fracturarea hidraulică pentru extragerea gazelor de șist și prin exploatarea minieră cu cianuri la suprafața solului – toate sînt subiecte care ar trebui să fie constant menținute în atenția opiniei publice, să deschidă jurnalele de știri și să țină prima pagină a ziarelor.

Nici un organ de presă nu ridică vocea împotriva jugului greu pus de F.M.I., SUA și UE pe gîtul României. Nici un jurnalist nu îndrăznește să critice paradigma neo-liberală ce i-a aruncat pe cei mai mulți dintre români în sărăcie, corporatismul ce sufocă, precum o caracatiță, societatea românească, globalizarea culturală ce a aproape a dus la dispariția spiritului și a valorilor culturale naționale. Invectiva.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s