Misterele Aeroportului din Denver: Baza militara subterana, simbolistica masonica, etc. Este construit de Oculta Mondiala?

Imagine

Misterele Aeroportului din Denver: Baza militara subterana, simbolistica masonica, etc. Este construit de Oculta Mondiala?

Imagine

Pentru prima dată, un angajat cu rang înalt din cadrul infamului aeroport internaţional din Denver (Colorado) – SUA confirmă existenţa unei baze militare secrete aflată la mare adâncime sub solul care este proprietatea aeroportului.
Aeroportul Internaţional din Denver (SUA) se întinde pe o arie vastă de aproximativ 137 de kilometri pătraţi, fiind din acest punct de vedere cel mai mare aeroport internaţional din SUA şi al doilea cel mai mare din lume, după aeroportul internaţional King Fahd din Arabia Saudită.

Imagine

Aeroportul deserveşte anual peste 50 de milioane de pasageri şi în prezent include un proiect masiv, numit „Airport City”, un fel de „aerotropolis” care a fost prezentat de curând de către primarul oraşului, Michael Hancock. Veritabilul „oraş aerian” va încorpora un centru nou de afaceri, multe clădiri de administraţie şi de acomodare, precum şi o zonă agricolă şi tehnică, pentru a atrage astfel mai multe investiţii ale oamenilor de afaceri în această parte a lumii. Conceptul este nou, fiind primul de acest gen din America şi chiar din lume.

Imagine

Totuşi, rezidenţii şi alte grupări ale drepturilor omului şi chiar de natură politică au început în ultimii ani să investigheze mai îndeaproape ceea ce se petrece în acea arie, deoarece încă de la începutul construcţiei acestui aeroport – la începutul anilor ’90 – au existat anumite suspiciuni cu privire la faptul că, în realitate, destinaţia acelui loc era cu totul alta. S-a ajuns astfel până la informaţia că sub suprafaţa aeroportului s-ar fi construit de fapt un adevărat oraş în care ar urma să se retragă Guvernul şi principalii oameni politici din ţară, în cazul în care Administraţia ar fi compromisă. În conformitate cu anumite rapoarte de investigare – printre care la loc de frunte se afla acela al fostului Guvernator al statului Minnesota, Jesse Ventura -, oraşul subteran care se află sub aeroportul din Denver ar fi conectat cu alte baze militare secrete subterane, aflate în alte zone ale ţării.
Recent, unul dintre oficialii aeroportului a făcut anumite dezvăluiri incendiare, probând aspecte şi detalii care nu erau cunoscute nici măcar de către staff-ul obişnuit al aeroportului şi cu atât mai puţin de către publicul larg. Iată la ce se referă aceste detalii, care vizează o enormă bază militară subterana în acea zonă:

– Nivelul 1 al aeroportului este îngropat în sol, pentru a fi protejat de vibraţiile de dedesubt. Angajaţilor li s-a spus că motivul pentru care acest nivel a fost astfel proiectat, a fost acela de a proteja clădirea şi oamenii de vibraţiile provocate de trenul care circulă între secţiunile A,B şi C ale aeroportului.

– Poarta principală şi numerele uşilor corespund planului declanşat în caz de pericol; numerele respective indică detalii specifice, care sunt însă cunoscute doar de unii dintre angajaţi şi de oficiali.

– Proiectarea aeroportului este făcută de aşa natură, încât nivelele diferite ale sale sunt numerotate altfel decât corespund în realitate. În caz că aeroportul este ameninţat, nu poţi şti – ghidându-te după indicaţiile care apar atunci – care este poziţia ta reală în cadrul aeroportului. Aceasta reprezintă o măsură de securitate care se adăugă la altele de aceeaşi natură.

– În caz de atac cu armament chimic sau în cazul unor pandemii foarte grave, ori al unor infecţii cu viruşi letali, o anumită secţiune a carantinei – localizată în partea de est a secţiunii B a aeroportului – se închide în mod automat rămânând astfel sigilată până la introducerea unui cod cunoscut doar de câteva persoane.

– În secţiunea „United Airlines” care conduce spre subteran există o intrare intermediară, sub control militar; codul la uşa de intrare este „BE64B”, necunoscut până de curând publicului larg.

– O mică uşă asigură de asemenea o trecere suplimentară spre intrarea intermediară a bazei şi oraşului subteran, cu condiţia ca persoanele respective să aibă „parola de acces rapid” pentru nivelul Departamentului Apărării (DOD). Până acum, această uşă a fost de asemenea ţinută secretă pentru publicul larg. Numărul uşii este „T-47 M” şi ea este localizată la nivelul 4 exterior.

Imagine

Un tunel lung de aproximativ 5 km se întinde în continuarea intrării intermediare până la intrarea complet securizată a bazei militare subterane, compusă din 5 clădiri principale, situate la aproximativ 40 de metri sub suprafaţa solului, în partea de nord-est a terminalului Jeppessen al aeroportului.
– Toată activitatea personalului VIP se desfăşoară de obicei în secţiunea de nord-est a „Sălii B”

Aceste informaţii ne fac să ne întrebăm: Departamentul Apărării al SUA (DOD) are într-adevăr legături cu proprietatea deţinută de companii aeriene particulare în acel loc? Noile informaţii date publicităţii de către Intellihub.com confirmă faptul că într-adevăr DOD are legături strânse cu companiile aeriene ce operează pe Aeroportul Internaţional Denver. Documentele cerute în baza Actului de Informare Liberă (FOIA) de către Investigative Report Workshop în 2004 au revelat că „Unites Airlines, Inc.” este implicată în aşa-numitul Program de Transport Aerian al DOD. Prin acest contract, United Airlines are dreptul de a asigura transportul aerian al persoanelor VIP: senatori, congressmeni, precum şi a oficialilor de vârf din Guvern, inclusiv al staff-ului de bază al Administraţiei Prezidenţiale.

Denver a fost identificat ca fiind singurul aeroport de pe suprafaţa Statelor Unite ale Americii în care proiectarea, simbolurile, facilităţile subterane şi prezenţa unui vast oraş subteran şi a unei mari baze militare subterane au făcut din acea zonă o redută a unor evenimente viitoare, pe care Guvernul Ocult le crede apocaliptice.

O construcţie ultramodernă, cu toate facilităţile şi dotările necesare, aeroportul din Denver, Colorado, SUA, a dat naştere la o mulţime de întrebări şi comentarii ieşite din comun. Deşi oraşul avea un aeroport funcţional, autorităţile au hotărît, în 1995, construirea altuia nou, pe o suprafaţă iniţială de 85 km pătraţi. Nimeni nu ştie însă de ce noua construcţie are mai puţine piste decît vechiul aeroport şi o dotare tehnică mult inferioară celei de dinainte.

Imagine

Pasagerii aflaţi în tranzit au mai remarcat că noua bază aeriană are o formă de zvastică nazistă, fapt pentru care mulţi s-au gîndit că aceasta este opera Noii Ordini Mondiale, acea grupare de oameni, despre care se spune că urmă­reşte instaurarea unui Guvern Mondial, plan care, pentru a fi pus în practică, necesită ca primă măsură reducerea populaţiei planetei cu peste două miliarde de oameni.

Imagine

 Primul lucru care mi-a venit în minte când am văzut această piesă oribila (pentru un aeroport de oriunde) este: calul galben-vanat al Apocalipsei. It is the fourth horse in the book of Revelation in the Bible and is approprietely called “Death”. Este al patrulea cal în cartea Apocalipsei, în Biblie şi este corect numit “moarte”.

Şi m-am uitat şi iată un cal galben-vânăt şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ. Apocalipsa 6:8

Chris Cheong şi Zahra Malik, autorii filmului Misterele aeroportului Denver, lansat pe YouTube, susţin că Denver Airport are foarte multe simboluri inspirate de Noua Ordine Mondială. Pe o plăcuţă comemorativă este menţionată „Noua Comisie Aeroportuară Mondială”, o structură care, oficial, nu există nicăieri în lume.

Imagine

La baza ei, pe podea, pe o altă placă este scris „AuAg”, ceea ce ar putea fi interpretat ca fiind simbolurile aurului şi argintului. Numai că, unul dintre sponsorii aeroportului este descoperitorul unei tulpini mortale de hapatită, cunoscută sub numele de „Australian Antigen” şi notată „AuAg”. La rîndul ei, această plăcuţă este plasată în dreptul picturii murale ce reprezintă… genocidul.

De altfel, toate picturile din aeroport şochează prin mesajul lor. Autorul acestora, pictorul Chicano Leo Tanguma, de origine mayaşă, se pare că a vrut să transmită un anume mesaj celor care trec pe acolo. Trei femei moarte, un oraş şi o pădure distruse, grămezi de copii morţi, mame îndoliate cu prunci morţi în braţe

. Din motive necunoscute, o parte dintre aceste imagini au fost acoperite. O fetiţă mayaşă, care ţine în mînă o tăbliţă, te trimite cu gîndul la mult-discutata dată din calendarul maya, 21.12.2012.

Impresionează puternic un soldat uriaş, care poartă o mască de gaze pe figură, care are în mînă un pistol-mitralieră şi o sabie ce străpunge corpul unui porumbel, pictură care, evident, reprezintă moartea şi distrugerea păcii. Unii interpreţi vorbesc despre o „purificare” ce va duce la moartea celor două miliarde de oameni, aşa cum doreşte Noua Ordine Mondială.

In final, copiii lumii adună toate armele şi le dau unui alt copil, care le transformă, soldatul cu masca pe figură şi cu mitraliera apare mort, se iveşte şi un Mesia, oamenii se îndreaptă spre el, pacea se reinstaurează şi începe o nouă viaţă. O nouă ordine planetară.

Dar dacă acestea sînt lucruri ce pot fi văzute la suprafaţă, sub aeroport există altele şi mai bizare. Iniţial, cînd a început construcţia, s-au ridicat cinci clădiri mari, bine împărţite, cu subsoluri amenajate. Brusc, muncitorii au primit ordin să… le îngroape, pe motiv că au fost ridicate greşit. Logic, într-o astfel de situaţie, clădirile trebuiau demolate şi terenul refolosit. Şi mai ciudat este faptul că sînt trimise în continuare echipe de specialişti care trebuie să lucreze sub pămînt, în clădirile „greşite” şi îngropate, muncitorii avînd interdicţie totală de a discuta cu alte persoane.

S-a aflat totuşi că între cele cinci clădiri s-au construit tuneluri din beton armat, în interiorul cărora s-au montat, în tavane, un fel de stropitori, ca nişte duşuri. Promotorii ideii unei conspiraţii mondiale susţin că aceste amenajări sînt destinate uciderii celor două miliarde de oameni, de care Noua Ordine Mondială vrea să scape. Prin duşurile respective va fi difuzat virusul „AuAg”, Australian Antigen, desenele de la suprafaţă reprezentînd ceea ce urmează să se întîmple. Intrebate care este scopul unor astfel de construcţii, aflate la 50 de metri sub pămînt, autorităţile au declarat că acestea sînt doar nişte depozite. In lume nu există însă niciun aeroport care să aibă 150 de kilometri pătraţi de depozite subterane! La suprafaţă, zona respectivă este împrejmuită cu un gard de sîrmă ghimpată, amenajat astfel încît să nu permită ieşirea din perimetrul respectiv afară, şi nu invers, aşa cum ar trebui, în cazul în care ar fi destinat să protejeze zona de infractori.

In fine, s-a mai aflat că mari personalităţi ale lumii, dintre care nu lipsesc capete încoronate, au cumpărat la preţuri exorbitante mari suprafeţe de teren în apropierea enigmaticului aeroport, deşi în lume toţi se feresc de o asemenea vecinătate, ştiute fiind riscurile la decolarea şi aterizarea aeronavelor, dar şi zgomotul infernal pe care îl fac acestea. Deocamdată, toate întrebările avansate de curioşi au rămas fără un răspuns oficial, presupunerile fiind îndreptate, evident, spre conspiraţiile Noii Ordini Mondiale. Analizînd însă lucrurile, noi îndrăznim să formulăm alte ipoteze.

1) Există o grupare care acţionează pentru o nouă ordine mondială. Aceasta nu are însă iniţiative proprii, ci doar pune în practică ordinele primite, au anumite planuri cu planeta noastră.

2) Aeroportul Denver nu este un viitor loc în care vor fi exterminate două miliarde de oameni, ci o bază mascată, în care vin şi lucrează fiinţe extraterestre implicate de foarte mult timp în viaţa Pămîntului.

3) Cele două simulacre de „comunicări” de interes mondial făcute de NASA au fost teste prin care s-a urmărit modul în care comunitatea umană recepţionează informaţiile legate de existenţa unor fenomene extraterestre ce vor influenţa în mod direct viaţa planetei şi au legătură cu asemenea construcţii bizare, dar şi cu evenimente care pînă acum au părut de domeniul SF.

 

Misterele Aeroportului Denver. by dan20050505

Simboluri masonice ascunse in arta, arhitectura si design

Aeroportul Francmasonic Noii Ordini Mondiale din Denver

Surse:

http://www.edituradaksha.ro/articles/view/aeroportul-din-denver-sua-o-etalare-evidenta-a-planurilor-tenebroase-ale-guvernului-mondial-ocult-a129

http://www.lumeamisterelor.com/rubrici/dosare-secrete/denver-un-aeroport-bizar/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s